Τελικη κινηση ... αλλαγη ενισχυτη!

Status
Not open for further replies.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.904
αλλα και παλι εχω αμφιβολιες.....

αλλος μου ειπε οτι ο ψηφιακος ειναι καλυτερος και οτι θα παω ενα 5% σε αποδοση
αλλος μου λεει να μην παρω γτ δεν βγαζει καλο ηχο....

καποια γνωμη;
Δε με λες; Από πόση απόσταση ακούς τα ηχεία; Εννοώ δηλαδή όταν κάθεσαι και ακούς μουσική...

Επίσης, πώς είναι τοποθετημένα τα ηχεία; Πόσο απέχουν από τον πίσω τους και τους πλαγίους τοίχους; Και πόσο απέχει η θέση ακρόασης από τον τοίχο πίσω από την πλάτη του ακροατή;

Last edited:

Reaction score
2
επειδη βλεπω οτι εγινε πανηγυρι....οτι ειχα να πω το ειπα στο τελευταιο μου ποστ.

Εαν θελει καποιος οντως να με καθοδηγησει καλυτερα να στειλει προσωπικο μνμ....ειδαλλως ας απαντησει εστω και εδω.

Παρακαλω οσοι εχετε διαθεση για ειρωνεια και τα σχετικα να το σταματησε διοτι πραγματικα δεν με βοηθατε με αυτον τον τροπο. Το να εχει γνωσεις καποιος και να ειρωνευεται πραγματικα δεν τον κανει πιο ωριμο....αλλα 19.
[DOUBLEPOST=1474115696][/DOUBLEPOST]costas EAR

σε ευχαριστω για την εξηγηση. Εγω αυτο που καταλαβα με τον nad 326 και τον Cayin ειναι οτι ακομα και στις χαμηλες εντασεις ηταν πιο ζωντανο το ηχειο με τον cayin που ειναι 100w....αρα νομιζω οτι δεν ειναι μονο θεμα εντασης που λενε καποιοι.το ποτενσιομετρο το εχω συνηθως ωρα 9 και η συγκριση εγινε σε αυτην την θεση περιπου.

Σιγουρα θα ξερεις πως ενας δυνατος-καλος ενισχυτης εχει διαφορα και στις χαμηλες εντασεις. Η οδηγηση που λεμε δεν ειναι μονο για δυνατες εντασεις.

Μια πολυ τίμια και στιβαρή λύση ξεσκονίζει τα ηχεία με τις δυναμικές και ιδιαίτερα στα μπάσα. Προ ενίσχυση με λάμπες. Το έχει ένας φίλος και ο Orpheus τον δίνει για δοκιμή. Αυτά και καλή τύχη.
http://www.stereophile.com/content/...rimo-integrated-amplifier#SO1wq1ZIuX6r8cKJ.97

D

deleted user 10898

Guest
Η απεικονιζόμενη διευθέτηση είναι όμως που δεν...ματσάρει.;)
Κοίτα, όταν ο ενισχυτής οδηγεί τα ηχεία σωστά, ευελπιστούμε να τα οδηγήσει και στην σωστή τους θέση....

Reaction score
6
lancelotos σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Πλεον αυτο κοιταζω 80-100w στα 8οhm
Costas Coyias τα ηχεια παιζουν στις βασεις τους με κλισεις προς τα μεσα σχηματιζοντας ισοσκελες τριγωνο μεταξυ και θεση ακροασης 2,5μ.
απο πλαγιους τοιχους :80cm
απο πισω τους: 80cm
θεση ακροασης απο πισω τοιχο: 1 μετρο

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.965
Κοίτα, όταν ο ενισχυτής οδηγεί τα ηχεία σωστά, ευελπιστούμε να τα οδηγήσει και στην σωστή τους θέση....
Κάπως έτσι βεβαίως προκύπτουν και ακροαματικές παρεννοήσεις,αφού οι ανυποψίαστοι ενδεχομένως να συμπέραιναν υπό τις ανωτέρω συνθήκες θολώματα στις μεσοχαμηλές οκτάβες,μειωμένο ΄΄αέρα΄΄ στις υψηλές,περιορισμό ηχητικής σκηνής και λοιπά αμαρτήματα,αποδίδοντας ακολούθως όλα όσα δεν θα τους άρεσαν στον ίδιο τον συνδυασμό συσκευών αντί στην πλημμελή διευθέτηση όπως θα όφειλε...:sneaky:

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Ναι αλλά στον 1khz, σε όλο το φάσμα 20hz -20khz, πόσο;
Εδώ παραθέτει reviews με κάποιες μετρήσεις:

http://www.exposurehifi.com/reviews.html

Τώρα παρατήρησα το εξής: πρόκειται για το μοντέλο S2 και όχι S2D που είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή του.

Last edited:

Reaction score
725
Φιλε nickvas19 κοιτα αν θες και τον harman kardon hk 990 σε μεταχειρισμενο... εχω ακουσει καλα λογια..ειναι 2x150 watt στα 8 ohm...

Timaras

Reaction score
2.153
Καλύτερα πισω απο το ηχείο να μη φαίνονται. Αυτοί οι crown απο μακριά μοιάζουν με vhs της funai....πιο άσχημοι και από τη metric...:D
Η καινούρια σειρά είναι πιο ωραία.Τουλάχιστον έχουν μια συμμετρία!

D

deleted user 10898

Guest
Το τραπέζι με το κρύσταλλο, δεν το είδε κανείς?:gotcha:
Η κατακόρυφη διασπορά των συγκεκριμένων ηχείων είναι τόσο ανομοιόμορφη που και με και χωρίς τραπεζάκι η διαφορά είναι μικρή....

Reaction score
6.593
Η καινουργια σειρα βγηκε για να μπορει να οδηγηθει καλυτερα και απο ασθενεις προενισχυτες , με κοστος ομως στο λογο σηματος προς θορυβο...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595
Η κατακόρυφη διασπορά των συγκεκριμένων ηχείων είναι τόσο ανομοιόμορφη που και με και χωρίς τραπεζάκι η διαφορά είναι μικρή....
Ο θεός να τα κάνει ηχεία δηλαδή..

Status
Not open for further replies.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"