Τελος εποχης!

V

VIDEOMIX

Guest
Εγώ προσωπικά έχω εναν σοβαρό λόγο να μην θέλω να κλείσει το έιβι φόρουμ. (Ίσως να συμφωνούν και άλλοι μαζί μου.)
Για να φαίνεται η διαφορετικότητα.

Reaction score
164
VIDEOMIX said:
Εγώ προσωπικά έχω εναν σοβαρό λόγο να μην θέλω να κλείσει το έιβι φόρουμ. (Ίσως να συμφωνούν και άλλοι μαζί μου.)
Ρε συ Σάκη! Εμείς(*) είμαστε που έχουμε "διαφορετικότητα"; Λες και είμαστε gay το λες! Δικαίωμα στη διαφορετικότητα! :lol:

(*) Φυσικά δεν εννοώ ότι οι συμπάσχοντες στην αναζήτηση των μεσοϋψηλών, οι κυνηγοί του rainbow, οι σταυροφόροι του απόλυτοι μαύρου και οι ερευνητές για την απόλυτη μπρίζα, του Avforum είναι... :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Το έγραψα έτσι, δίχως να σχολιάσω η να χαρακτηρίσω το ποιό είναι ποιοτικώτερο η κάτι που να δείχνει σύγκριση.
Θα πω όμως οτι <<τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται>>. 8)

Reaction score
3
VIDEOMIX said:
Συμφωνώ απόλυτα με τον Θάνο,αν και δεν είναι αυτό το θέμα.
Καλό είναι να υπάρχει πολυφωνία και ο καθένας να μπορεί να διαλέξει πως και που θα βαδίζει.

Reaction score
0
dream_GR said:
"others" αλλά LOST
Πές τα ρε ονειρεμένε!

Μάγκες οι απέναντι δεν είναι απέναντι αλλά δίπλα... Για τη γυναίκα μου (σου/του) ΟΛΟΙ ασχολούμαστε με μ@λ@κίες... Ας ενωθούμε να κατατροπώσουμε τον κοινό οχτρό!

Τώρα σε ανθρώπινες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, στραβές θα κάθονται μια και κανείς μας δεν είναι Παναγία... Δεν ξέρω τα γεγονότα και τυχαία βρήκα το AVSITE (μετά τα γεγονότα που περιγράφησαν) ψάχνοντας για HC, μου άρεσε ο χώρος, η παρέα και ο Μποπουτσάνα και κόλλησα...

Και κάτι ακόμα... ίσως άσχετο ίσως όχι... ο Ανδρέας Καφάτος μου έχει φερθεί καλύτερα από φίλους χρόνων σε σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισα (έχω σκοπό να τον ευχαριστήσω δημόσια όταν έρθει ο χρόνος), χωρίς να έχει οικονομικό συμφέρον από μένα... Ευχαριστώ πολύ φίλε!

Reaction score
14
kaizen said:
ίσως άσχετο ίσως όχι... ο Ανδρέας Καφάτος μου έχει φερθεί καλύτερα από φίλους χρόνων σε σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισα (έχω σκοπό να τον ευχαριστήσω δημόσια όταν έρθει ο χρόνος), χωρίς να έχει οικονομικό συμφέρον από μένα... Ευχαριστώ πολύ φίλε!
δεν είναι ασχετο, και εγώ από google search βρήκα το avsite ουτε ήξερα για το "others" dharmaforum, και τον Ανδρέα τον γνώρισα όταν πήγα να παραλάβω ενα μικρό ταπεινό KISS πρίν 4 μήνες... όπου τελικά με την φιλική του αντιμετώπιση και την ζεστή του και εγκάρδια τιμιότητα εφυγα και με εναν μικρό και ταπεινό OPTOMA... αφού είχε χώρο ή σακκούλα και το πορτμπαγκάζ του αμαξιού μου!!!

Ο Ανδρέας είναι εμπορος και στηρίζει οικονομικά και με όλη την ενέργεια του αυτόν τον χώρο που όλοι απολαμβάνουμε, Φυσικά σαν εμπορος του χώρου (επαγγελματίας) το φορουμ αυτό είναι αναγκαστικά αλληλενδετο με το μαγαζί που εργάζεται. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πάλι απαραίτητο για το φορουμ μας καθώς πείτε μου που θα δοκιμάζαμε όλα αυτά τα εκάστοτε καλούδια που μας δίνεται το μοναδικό δικαίωμα να τα δούμε και να τα ακούσουμε απο κοντά?

Πείτε μου πως θα είχαμε δοκιμές μηχανηματων 20,000 Ευρώ αν δεν είχαμε ενα μαγαζί που θα μπορούσε να επωμιστεί τις δοκιμές αυτές? Ποιά αντιπροσωπεία θα εμπιστευόταν εναν ιδιώτη να του δώσει για δοκιμές μερικά πανάκριβα μηχανήματα? Σε ποιό καημένο σπίτι θα δοκιμάζαμε 5 προτζέκτορες, ποιός θα τα έστηνε ποιός θα το οργάνωνε, ποιανού το σπίτι θα γινόταν κοινόβιο για 20-30 μουρλούς? Ποιανού η γυνάικα θα δεχόταν 30 μουσαφήριδες να της καπνίσουν το σύμπαν???? Που αλλού θα είχαμε την τύχη να εχουμε εναν κοινό τόπο συνάντησης όπου τελικά μετά απο μήνες αλληλογραφίας βλέπουμε ποιός είναι ο τάδε και ποιός είναι ο δίνα?

Ενα μαγαζί που θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιο φορουμ είναι πάντα απαραίτητο. Το εζησα σε άλλο φορουμ αυτοκινητοήχου με εναν καλό φίλο που το είχαμε ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια, ότι το μαγαζί ήταν σουπερ-αναγκαιο και αν δεν είχαμε την τύχη να είναι συνδεμένα και τα δύο μαζί δεν θα είχαμε τίποτε το πρακτικο να παρουσιασουμε πέραν απο αμπελοφιλοσοφίες θεωρητικές!!!!

Αυτά τα γραφω γιατί πολλές φορές αυτό που θεωρούμε δεδωμένο δεν το εκτιμάμε και το θεωρούμε ότι έτσι έπρεπε να είναι και δεν λέμε και όυτε καν ευχαριστώ. Ξέρετε τι ιδρώτα χύνει ενας "φουκαράς" εδώ μέσα κάθε φορά που όλοι μας ετοιμαζόμαστε για μια νέα "παρουσίαση"????? Εεε? Δεν νομίζω ότι το ξέρετε, γιατί αν το γνωρίζατε θα γράφατε και ένα ευχαριστώ παραπάνω...!!!

Reaction score
7
Βασίλης Σωκρατίδης said:
...........
Ας σταματησουν ολοι να ασχολουνται με τον επαγγελματικο θανατο του Κ. Σιδερακη. .....
Αγαπητε Βασιλη

Η μονη ενασχοληση με τη laserland ηταν συμπονετικη απο την ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των εγγραφων σε αυτο το θεμα και απο ανθρωπους που ηξεραν το Στελιο προσωπικα και απο αυτους ποη ειχαν ακουστα το καταστημα. Αυτος ηταν ο λογος δημιουργιας αυτου του θεματος. Ετσι απλος και ανθρωπινος.
Ειναι πολλα τα post και ειναι λιγο πακετο να κατσεις να τα διαβασεις ολα.

Ο μονος λογος που εχουμε φτασει ως εδω με 12 σελιδες ειναι επειδη γραφτηκε μεσα στο avforum οτι ηταν υποκριτικο το θεμα εδω.

Το κακο ειναι οτι ΑΚΟΜΑ και τωρα αυτο πιστευουν καποιοι.

Λυπαμαι για αλλη μια φορα.

Οσοι λυπηθηκαμε που εκλεισε ενα εξειδικευμενο μαγαζι δεν υποκριθηκαμε και εκφρασαμε τη συμπαρασταση μας (οσο τετριμμενο και αν ειναι αυτο).

Και η λυπη αυτη ηταν απο καρδιας.

Το γεγονος ομως οτι δεν το πιστευετε αυτο με λυπει ΑΚΟΜΑ περισσοτερο.

Δεν πειραζει ομως.

Την αγαπη μου σε ολους.

Γ.Χ.Α.

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Βασίλης Σωκρατίδης said:
Με το που εγινε αυτο, εγω ειδα πολυ λιγους να κρατανε την αξιοπρεπη σταση που επρεπε. Στην πλειονοτητα ομως τα μελη αυτου του φορουμ, ορμησαν σαν τα κορακια πανω απο το "πτωμα" της Laserland και βιαστηκαν να σκοτωσουν και το φορουμ. Αυτο δεν δειχνει σοβαροτητα, ωριμοτητα.Δειχνει κακεντρεχεια, ανωριμοτητα, κατινια, εμπαθεια. Και δεν καταλαβα ποτε τους λογους. Καλα , πες, αντε ο κ. Καφατος να ειχε λογους. Οι υπολοιποι ομως? γιατι? Και οποιος θελει ας με ρωτησει ποιους ενοοω. Εχω για το καθε ποστ και μια κριση(εφοσον εχει δημοσιευτει).
Καταρχήν καλωσόρισες στο φόρουμ μας.

Νομίζω ότι το μήνυμά σου είναι αυτό που δεν δείχνει την απαιτούμενη σοβαρότητα και ωριμότητα. Ακόμα και ο Κακαλιός Γενικός Διαχειριστής του avforum έγραψε: "Κατά την άποψή μου τα παλιά μέλη του avsite, αυτοί οι οποίοι γνωρίζουν καλά την ιστορία, στάθηκαν στο ύψος τους και αυτό τους τιμά ιδιαίτερα."

Γιατί λοιπόν ήρθες στο avsite να ρίξεις λάδι στην φωτιά;;; Θέλεις μήπως να σου απαντήσουν λίγο "άγρια" κάποια μέλη μας για να μπορείς να μας λες κοράκια μετά;;;

Φτηνό το κόλπο και δεν πιάνει... κοίτα την απάντηση του unforgiven λίγο μετά το μήνυμά σου και θα καταλάβεις την νοοτροπία που επικρατεί στο avsite!

Υ.Γ. Πολύ σωστές οι παρεναίσεις σου αλλά αντί να τις γράφεις μόνο φρόντισε και να τις εφαρμόσεις πρώτα...

Υ.Γ.2 Αυτα τα σπεκουλαδόρικα, συνδικαλιστικά τρυκ τα κάναμε στα 18 μας... δεν αξίζει παιδιά να προσπαθείτε με τέτοιες μεθόδους να φορτίσετε το κλίμα... από ότι είδατε τα μέλη μας βαρέθηκαν να συζητούν γι' αυτά... Τώρα μάλιστα που όλοι ξέρουν την πραγματική αλήθεια δεν έχει κανένα νόημα να ξαναασχοληθούμε...
Μην ξαναασχοληθειτε λοιπον.

Ειναι πολυ απλο.

Τις παραινεσεις τις εχω ηδη εφαρμοσει, αλλα εσεις δεν δυνασθε να το ξερετε, καθοτι ειστε τυφλωμενοι απο ενα μισος που δεν ξερω και δεν με νοιαζει απο που πηγαζει.. Αν θελετε να γνωρισετε το τι εννοω, ας με ρωτησετε με ΠΜ, μαλλον θα ανασκευασετε μετα.

Εχω πολυ σοβαροτερα θεματα να ασχοληθω απο το πως να κανω κολπα στα μελη. Μαλλον εσεις περιμενετε πως καποιος θα  γραψει κατι για να του την πεσετε. Ημουν σιγουρος οτι αυτο θα συνεβαινε, αλλα δεν με απασχολει.

Δεν θελω να φορτισω κανενα κλιμα. Εσεις αραγε γιατι ασχολειστε τοσο? Δεν ειναι περιεργο? Αυτο το thread  εχει κανει θραυση βλεπω... και μονο γιατι ασχολειται με το avforum... Μπραβο...

@ Κ. Ανδρεαδη: Δεν με αφορα τι εχουν γραψει αλλα μελη του AvForum. Μιλαω μονο για δικο μου λογαριασμο. Δεν ηταν ολα τα μηνυματα εδω μεσα αγγελικα πλασμενα. Καποιος μιλησε για Lidl, καποιος αλλος απαντησε ειρωνικα οτι δεν λενε το ονομα του μαγαζιου για να μην του κανουνε διαφημιση. Καποιος αλλος μιλησε για παραμαγαζο. Προστατεψτε το φορουμ στο οποιο ειστε μελη με το να απομονωσετε αυτους τους κυριους. Δεν ειναι απλη παραφωνια.....

Τελος, θα ηθελα ο κ. Καφατος να βγει και να απαντησει στο αν πιστευει οτι εχω κατι μαζι του η οχι.

Reaction score
7
1. Τη χρηση της προστακτικης αλλου.
2. Τα περι lidl και διαφημισης ειναι στα πλαισια του χιουμορ που επικρατει αδεσμευτο εδω. Κατι, που αλλου ... κλειδωνεται.
3. Μπορει να μη σε αφορα τι εχουν γραψει αλλα μελη του AvForum και να μιλας μονο για δικο σου λογαριασμο, αλλα ασχολεισαι με μηνυματα που εχουν γραφτει εδω.
4. Αν δεν το πιστευεις οτι ειναι αγγελικα πλασμενα αυτα, ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου.

Τελεια και παυλα.

Reaction score
14
Βασίλης Σωκρατίδης said:
Προστατεψτε το φορουμ στο οποιο ειστε μελη με το να απομονωσετε αυτους τους κυριους. Δεν ειναι απλη παραφωνια.....
Σαν διαχειριστής του "Δίχως όρια και θέμα" που τυγχάνει να φιλοξενεί το εν λόγω θέμα, θα σας επαναλάβω μιας και ίσως δεν εγινε αντιληπτή η προηγούμενη παρέμβαση μου ότι το avsite δεν συνηθίζει να "απομονώνει" τα μέλη του παρα μόνο σε πολύ πολύ ακραίες περιπτώσεις (που εγώ προσωπικά όσο είμαι ενεργό μελος δεν είδα). Οι ακραίες αυτές περιπτωσεις στην θεωρία θα είναι όταν τα ατυπα όρια, που δεν εχουν στην πράξη θεσπιστει απο κανένα αλλά απλά εγιναν με τον καιρό "κανόνας", στο avsite θα είχαν ξεφύγει απο το μετρο του επιθυμητού.

Δεν μπορώ να διακρίνω τις "παραφωνίες" που αναφέρετε κύριε Σωκρατίδη, και θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι διαβάζοντας τις 12 σελίδες κάθε άλλο παρά μισος διακρίνω... ισως θα έπρεπε να διαβάσετε με άλλο μάτι ξανά όλα τα ποστς.

Φιλικά

dream_GR (Γιάννης Κοτζιάς)

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Δυστυχώς δεν μπορούμε να μην ασχολούμαστε όταν υπάρχουν τέτοιες απόψεις... ίσως έχει να κάνει με θέματα απαγόρευσης αλλού... δεν ξέρω.

Συγγνώμη κε Σωκρατίδη αλλά είτε δεν έχετε διαβάσει καθόλου την επίσημη στάση του AVSite, είτε πραγματικά έχετε μπερδευτεί.

1. Κακή αντιμετώπιση υπάρχει από αρκετούς, και από τους μεν και από τους δε. Μονόπλευρα θα μιλούν πάντα πολλοί, το ίδιο κάνετε κι εσείς... Εσάς όμως πρέπει να σας ενδιαφέρει η επίσημη άποψη του θέματος από το avsite.

Ποιος αλλος να την εκφρασει αν οχι τα μελη του αυτη την επισημη σταση? Δεν μιλησα μονοπλευρα, μιλησα για ορισμενα πραγματα που θεωρω κακως κειμενα. αλλα μαλλον κριτικη δεν δεχεστε εσεις εδω...

2. Η laserland ήταν στενά συνδεδεμένη με το avforum. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να το καταλάβει κανείς αυτό. Κοινές διαφημίσεις, link υποστήριξη από την laserland στο avforum και κοινός... ιδιοκτήτης.

Και τι σημαινει αυτο? Γιατι καποιοι βιαστηκαν να πουνε οτι εκλεισε το site? Καπιοι βιαστηκαν να υποθεσουν οτι Εκλεισε η Laserland=Εκλεισε το site. Κανω λαθος?

3. Υποχρέωση του avsite ήταν αφενός να συμπαρασταθεί στον σε πολλούς γνωστό Στέλιο Σιδεράκη, αλλά και δεύτερον να ενημερώσουν για το ότι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς κανέναν από πίσω ήταν ακόμη στον αέρα.

Και πολυ καλα κανατε

4. Έχει ξαναγραφτεί 500 φορές αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε. Δεν θέλουμε κε Σωκρατίδη να κλείσει το avfroum όπως νομίζετε και όποιος ήθελε να το δηλώσει το εδήλωσε. Του το απαγορεύετε μήπως εσείς ήκάποιος άλλος?
Δεν απαγορευω τιποτα σε κανενα, αλλα μην προστατευετε καποιους που λοιδωρησανε

5. Η πλειοψηφία των μελών του avsite έδειξε την συμπάθειά της σε αυτό που περνάει ο Στέλιος Σιδεράκης. Κανένας δεν πάτησε πάνω σε κανενός πτώμα κύριε Σωκρατίδη. Κανένας δεν χάρηκε. Μήπως είδατε τον Καφάτο να πέφτει σαν το κοράκι όπως λέτε? ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΑ? Τα διαβάσατε, σας τα είπανε? ΠΟΥ? Σας ρωτάω εγώ ευθέως λοιπόν. Τι ειπώθηκε που έδειξε ότι πατάνε πάνω σε πτώματα. ΠΟΙΟ ΨΕΜΑ, ΠΟΙΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΣΧΟΛΙΟ?

Ναι ε? Ο VG  δεν χαρηκε? ο Spilegou? o Rdoherty?Για δειτε τα μηνυματα τους

Μήπως αυθυποβάλονται κάποιοι και επηρεάζεστε κι εσείς ή κάτι άλλο συμβαίνει?

Φυσικά όμως, αυτοί οι κάποιοι δεν επέτρεψαν ούτε αυτό να γίνει. Κάποιοι ΑΚΡΩΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ με κάτι που δεν έχω ακόμη καταλάβει, θεώρησαν ότι είμαστε όλοι κακόβουλοι. Λες και το avforum που εσείς λέτε ότι ανήκει στα μέλη του, δεν είχε μέλη από εδώ. Λες και δεν υπάρχουν εδώ παιδιά με χιλιάδες μηνύματα εκεί. Και μετά μου λέτε ότι δεν ανήκει σε κανέναν? Μήπως αυτό το κοράκι ο Καφάτος δεν είχε το δικαίωμα να στεναχωρηθεί για το avforum? Για εσένα δεν είχε κανένα δικαίωμα λες και μπορείς να μου εξηγήσεις πως ο μέχρι το 2004 αναφερόμενος σε άπειρα thread του avforum, σε περιοδικά του χώρου και αλλού, «ιδιοκτήτης και ιδρυτής», άφησε την ιδιοκτησία του και αυτό το πράμα που ίδρυσε, αν δεν το πούλησε ή δεν του το κλέψανε?... Κύριε Σωκρατίδη ο καθένας έχει δικαίωμα να στεναχωριέται για ότι θεωρεί δικό του και δικαίως ή αδίκως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να τον πιστεύει ή όχι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να στεναχωριέται ή όχι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να χαίρεται ή όχι.

Δεν με ενδιαφερει το εχω επαναλαβει το θεμα ιδιοκτησιας. Και δεν θα επρεπε να ενδιαφερει ουτε εσας, πλην των αμεσα ενδιαφερομενων. Εκτος και αν εχετε συμφεροντα , η ειστε δικηγοροι του κ. Καφατου, που δεν το πιστευω

Η αλήθεια ξέρετε ποιά είναι κε Σωκρατίδη?
Ότι κανείς δεν έδωσε χαρακτηρισμούς στα μέλη του avforum, ενώ εισπράξαμε (και από εσάς φυσικά) πολλούς. Κοράκια, κακόβουλοι εμπαθείς, ολόκληρος τίτλος θέματος υπάρχει δίπλα: «οι κακόβουλα στεναχωρημένοι». Για πείτε μου ποιός σας είπε εμπαθή κε Σωκρατίδη και κακόβουλο. ΠΟΙΟΣ?

Εισπραξανε καποια μελη τα οποια προανεφερα παραπανω για τα εμπαθη μηνυματα. Και κανετε το λαθος να τσουβαλοποιειτε επειδη σας συμφερει τα μελη. Εγω εκπροσωπω τον εαυτο μου, το Avforum εχει δικο του εκπροσωπο

Αλλά μάλλον περιορίζετε εδώ μόνον την κριτική σας...
Ειμαι διαθεσιμος για κουβεντα και σε οποιο επιπεδο θελετε, μην νανησυχειτε. Μπορω και να επεκταθω αν και δεν εχει νοημα. Οποτε θελετε, στη διαθεση σας

Φαντάζομαι τι θα εισέπραξε ο Μαγκούτας που τόλμησε ακόμη και ύστερα από 2 χρόνια να πει τι? ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ότι δεν σας πούλησε ο Καφάτος όπως σας βόλεψε να πιστέψετε τότε. Το χειρότερο όμως από ότι βλέπω είναι ότι δεν ενδιαφέρουν και πολύ όλα αυτά. Αυτό που ενδιαφέρει μια παρέα 5 ανθρώπων του avforum, είναι να φανατίζουν τον κόσμο γιατί αλλιώς δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον τρόπο για να τον συσπειρώσουν. Ούτε η αλήθεια μετράει για κάποιους πλέον. Μήπως τελικά το avforum δεν ανήκει σε όσους γράφουν εκεί? Μήπως ανήκει σε κάποιους ΜΟΝΟ? Μήπως ανήκει μόνον σε όσους γράφουν εκεί και αυτοί που γράφουν και αλλού είναι κωλόπαιδα?

Νομιζω πως το μελος VG  φανατισε περισσοτερο με το παραμαγαζο παρα εγω....

Και τέλος πάντων, ο αναπληρωτής γενικός διαχειριστής, του avforum είπε τα αντίθετα από εσάς. Ότι δηλαδή η πλειοψηφία των παιδιών εδώ κράτησε σωστή στάση όπως άλλωστε έπρεπε. Εσείς ή άλλοι με αντίθετη άποψη τι ακριβώς προσπαθείτε να αποδείξετε? Γιατί είστε τόσο προκατελημένοι?

Θα επαναλαβω πως ειμαι μελος με την δικη του αποψη, και αν και σας συμφερει να με ομαδοποιειτε,θα σας συνιστουσα να μην το κανετε
Αληθεια, ο VG  δεν ειναι προκατειλημενος?

Και ιδού το πρώτο σας μήνυμα ύστερα από 2 χρόνια. Aλήθεια είναι δυνατόν κάποιος να ξέρει και τα δύο φόρα και για 2 χρόνια να μην έχει πει ούτε λέξη στο avsite? Είναι νομίζετε δυνατόν να γνωρίζει κάποιος χομπύστας την ύπαρξη του avsite και να μην εμπλακεί σε μια από τις συζητήσεις μας, σε κάποια από τα δεκάδες test, ακράσεις, συγκεντρώσεις κλπ. Τα είχατε όλα και δεν θέλατε τίποτα ή σας έχει κάνει κάτι ο Καφάτος? Διότι το πρώτο σίγουρα δεν συμβαίνει, ας μην παραμυθιαζόμαστε. Τώρα αν συμβαίνει το δεύτερο να μας το πείτε...

Εγω σαν απλο μελος δεν χρειαστηκα να κανω διπλα post. Με καλυπτει το φορουμ στο οποιο ξεκινησα. Αν ειχα ξεκινησει απο εδω, δεν θα πηγαινα στο αλλο και τουμπαλιν. Θεωρω περιττα το διπλα post. Δεν εχει να κανει με το εκαστοτε site, εχει να κανει με το γεγονος οτι ηδη  ο χρονος μου δεν επαρκουσε για τις εκδηλωσεις του ενος site, ποσο μαλλον και των 2. Τωρα, αν καποιο forum  στο οποιο ειμαι μελος σταματησει να με καλυπτει, να ειστε σιγουροι οτι θα βρω καποιο αλλο το οποιο να το κανει.

Ο κ. Καφατος δεν μου εχει κανει απολυτως τιποτε, το αντιθετο, με ειχε καλυψει πληρως σαν πελατη οσο εργαζοταν στην Laserland. Εσεις με ρωτατε για στατιστικους λογους η ενδιαφερεστε για την μη προτιμιση μου στο AVsite? Αν ειναι το δευτερο, σας απαντησα πιο πανω

Αν ειναι το πρωτο, στειλτε μου σχετικο ερωτηματολογιο, ευχαριστως να σας το απαντησω

Reaction score
0
Γιώργος Ανδρεάδης said:
1. Τη χρηση της προστακτικης αλλου.
2. Τα περι lidl και διαφημισης ειναι στα πλαισια του χιουμορ που επικρατει αδεσμευτο εδω. Κατι, που αλλου ... κλειδωνεται.
3. Μπορει να μη σε αφορα τι εχουν γραψει αλλα μελη του AvForum και να μιλας μονο για δικο σου λογαριασμο, αλλα ασχολεισαι με μηνυματα που εχουν γραφτει εδω.
4. Αν δεν το πιστευεις οτι ειναι αγγελικα πλασμενα αυτα, ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου.

Τελεια και παυλα.
1.Δεν ηταν προστακτικη, παραινεση ηταν... μην εξαπτεσθε
2.Χιουμορ τη ωρα που καποιοι... συπμαραστεκονται(τα μελη σας οπως διατεινεστε) σε κατι σοβαρο ειναι ατυχεστατο
3. Ασχολουμαι με οτι νομιζω οτι δεν ειναι σωστο. Δημοκρατια εχουμε. Εδω εσεις κανετε οτι δεν βλεπετε τιποτα κακο στα "παραμαγαζα"
4. Αν ολα αυτα που γραφετε τα θεωρειτε εσεις Αγγελικα πλασμενα, τι να σας πω, εχουμε διαφορετικο μετρο

Τελεια και Παυλα (Χλωμο το βλεπω) :lol:

Reaction score
0
dream_GR said:
Βασίλης Σωκρατίδης said:
Προστατεψτε το φορουμ στο οποιο ειστε μελη με το να απομονωσετε αυτους τους κυριους. Δεν ειναι απλη παραφωνια.....
Σαν διαχειριστής του "Δίχως όρια και θέμα" που τυγχάνει να φιλοξενεί το εν λόγω θέμα, θα σας επαναλάβω μιας και ίσως δεν εγινε αντιληπτή η προηγούμενη παρέμβαση μου ότι το avsite δεν συνηθίζει να "απομονώνει" τα μέλη του παρα μόνο σε πολύ πολύ ακραίες περιπτώσεις (που εγώ προσωπικά όσο είμαι ενεργό μελος δεν είδα). Οι ακραίες αυτές περιπτωσεις στην θεωρία θα είναι όταν τα ατυπα όρια, που δεν εχουν στην πράξη θεσπιστει απο κανένα αλλά απλά εγιναν με τον καιρό "κανόνας", στο avsite θα είχαν ξεφύγει απο το μετρο του επιθυμητού.

Δεν μπορώ να διακρίνω τις "παραφωνίες" που αναφέρετε κύριε Σωκρατίδη, και θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι διαβάζοντας τις 12 σελίδες κάθε άλλο παρά μισος διακρίνω... ισως θα έπρεπε να διαβάσετε με άλλο μάτι ξανά όλα τα ποστς.

Φιλικά

Κυριε Κοτζια αλλος μιλησε για παραφωνιες, οχι εγω. Για διαβαστε προσεκτικοτερα... και απαντηστε μου
Αληθεια, Ο VG που μιλησε για παραμαγαζο ειναι τοσο...Αορατος και δεν το βλεπετε?

Reaction score
14
Βασίλης Σωκρατίδης said:
dream_GR said:
Βασίλης Σωκρατίδης said:

Φιλικά

Κυριε Κοτζια αλλος μιλησε για παραφωνιες, οχι εγω. Για διαβαστε προσεκτικοτερα... και απαντηστε μου
Αληθεια, Ο VG που μιλησε για παραμαγαζο ειναι τοσο...Αορατος και δεν το βλεπετε?
Νομίζω ότι εχουμε "ξεχειλώσει" ενα θέμα που θα έπρεπε απλά να εχει μείνει στην ανακοίνωση και συμπαράσταση μιας δυσκολίας που αντμετωπίζει ενας επιχειρηματίας γνωστός ή αγνωστός σε πολλούς.

Θα ήθελα να μείνουμε στο ανθρώπινο κομμάτι, ενημερωθήκαμε, οσοι τον γνώριζαν λυπήθηκαν, όσοι δεν τον γνώριζαν σίγουρα λυπήθηκαν και αυτοί αφού ενα ανθρώπινο γεγονός που επιρρεάζει την ζωή ενός συνανθρώπου μας σίγουρα δεν θα έπρεπε να μας αφήσει αυγκίνητους.

Κυριε Σωκρατίδη θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αρχίσουμε να ατονούμε αυτό το θέμα σιγά σιγά και να επανέλθουμε στην απλή καθημερινότητα μας στην οποία είσαστε πολύ ευπρόσδεκτος να συνεισφέρετε ενεργά. Ευελπιστούμε οτι θα δείτε και ιδίοις όμασι τις ομορφες επικοδομητικές και πλακατζίδικες μερικές φορές συζητήσεις που αναπτύσουμε.

Reaction score
7
Ολα τα αρνητικα μηνυματα καταδικαστηκαν απο την αρχη που δημοσιευτηκαν. Αυτα δεν τα βλεπετε?
Βεβαια καταδικαστηκαν για τα ματια του κοσμου, γιατι στην πραγματικοτητα θελαμε να χυθει αιμα.

(και φυσικα κανω πλακα για την τελευταια γραμμη....)

Για τα καταδικασθεντα μελη προτεινω εκτελεση δια τυφεκισμου ή καυση (αφου ειμαι κατα των διαγραφων)... επειδη εξεφρασαν την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη ΤΟΥΣ.

Παω να γυαλισω το οπλο (ας παει αλλος για τα ξυλα).

Βαρεθηκα να γραφω
Νυσταξα γιατι ειναι αργα
Κουραστηκα να εξηγω ξανα και ξανα
Ζαλιστικα απο το γυρω γυρω στο ιδιο πραμα.

Ξεπερασαμε και το Φωσκολο σε επεισοδια...

Παυλα και παυλα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βασιλη , καλως ορισες ενεργα στο AVSite...ακομα και κατω απο αυτες τις συνθηκες.
Οχι , δεν νομιζω πως εχεις κατι εναντιον μου.
Απο την αλλη δεν κατανοω την σταση που τηρησες απο την αρχη(και δεν εισαι ο μονος)
Που θα μου παει ομως , μικρος ειμαι στο τελος θα μαθω :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;;;;

ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΑΦΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ... ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
6
Βασίλης Σωκρατίδης said:
Με το που εγινε αυτο, εγω ειδα πολυ λιγους να κρατανε την αξιοπρεπη σταση που επρεπε. Στην πλειονοτητα ομως τα μελη αυτου του φορουμ, ορμησαν σαν τα κορακια πανω απο το "πτωμα" της Laserland και βιαστηκαν να σκοτωσουν και το φορουμ. Αυτο δεν δειχνει σοβαροτητα, ωριμοτητα.Δειχνει κακεντρεχεια, ανωριμοτητα, κατινια, εμπαθεια. Και δεν καταλαβα ποτε τους λογους. Καλα , πες, αντε ο κ. Καφατος να ειχε λογους. Οι υπολοιποι ομως? γιατι? Και οποιος θελει ας με ρωτησει ποιους ενοοω. Εχω για το καθε ποστ και μια κριση(εφοσον εχει δημοσιευτει).
Αγαπητε Βασίλη,  επετρεψε μου την παρέμβαση μιας και πριν καιρό ήμασταν συνφορουμιτες στο avforoum και τα λέγαμε από κείνη την μεριά.
Θεωρώ πως άθελα σου κανείς κάποια λάθη που δείχνουν πως εχεις επηρεασθεί από αλλα πρόσωπα.
Το λεω αυτό καθώς  αν και εχει περάσει περίπου ενάμιση χρονος από τοτε που πόσταρα στο avforum παρόλα αυτά σε θυμάμαι ως ατομο  μετριοπαθή και λογικό.
Αναφέρεσαι πως η πλειοψηφία του av site βρήκε αφορμη πανω απο το "πτωμα" της Laserland να σκοτώσει και το φορουμ.
Τελικα δεν ξερω ποιον αδικεί περισσότερο αυτή σου η δήλωση ;
Τα μελη του av site η εσένα τον ιδιο;
Δεν μπορει με αφορμή τα γραφομενα ενός η δυο μελών που πιθανόν ( ίσως - δεν ξέρω και δεν με νοιάζει) να ειχαν κάποιους  λόγους που δεν γνωρίζω, να θεωρούνται πλειοψηφία.
Και τυφλός θα μπορουσε να δει τα τοσο μηνύματα συμπαράστασης για την κακή κατάληξη της laserland.
Αλήθεια εσυ γιατι βλεπεις μονο την μειοψηφία τον δυο μηνυμάτων και βαπτίζοντας την πλειοψηφία βγαζεις τοσο αρνητικά συμπεράσματα;
Και όχι μονο αυτό , αλλα την θεωρεις και επίσημη θεση του av site την στιγμή που σχεδον ολοι οι mod εχουν εκφράσει  μαζι με τον Γενικο την συμπαράσταση τους.
Εντελώς αδικαιολόγητο.
Αυτό το θεμα εφτασε τις 12 σελιδες. Θεωρεις πως αν εσυ η η Sam η ο Bob (η και γω δεν ξερω ποιος άλλος στον μέλλον) δεν έκαναν τέτοιου ειδους παρεμβάσεις θα υπηρχε συνέχεια;
Ποιος κανει την τρίχα τριχιά;
Το avsite, η τα μελη του avforoum που γράφονται  εδώ μονο και μονο για τον καβγα;
Το avforoum ( και θελω να το καταλαβεις και να με πιστέψεις για αυτό ) κανείς από τους παλιους του χωρου που το γνώριζαν επι χρονια , δεν θέλει να το δει να σβήνει.
Πιστεύω πως και η πλεοψηφεια νεωτέρων μελών ( που καταλαβαίνουν η εχουν μάθει στην διάρκεια) δεν επηθημουν την διάλυση του .
Κατι τέτοιο περισσότερο ζημία στο avsite θα εκανε παρα στο avforoum. ( οσο και αν σου φαίνετε παραξενο)
Σωκράτη χαιρομαι που ξανασυναντώ κειμενα σου ( αν και τα θεωρω αδικα) και θα ευχομουνα στο μέλλον να τα ξανασυναντήσω ,  αλλα για όλα αυτά τα θέματα που μας ενώνουν και που μας κάνουν να ειμαστε μελη σε αυτήν την κατηγόρια των foroums .

Φιλικά
Ανδρεας

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Ξεπερασαμε και το Φωσκολο σε επεισοδια...
Μέχρι τα 1500 επεισόδια έχουμε μέλλον... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αλήθεια πως προσθέτει κανείς σε T-REX providers... έχω ξενυχτήσει και δεν βρίσκω άκρη... :twisted:

Reaction score
36
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
BOB said:
Η Γενική Διαχείρηση του AVForum σας ενημερώνει ότι η εν λόγω κατηγορία θα επαναλειτουργήσει στις 9 το πρωι της 9-6-2006. Αν συνεχιστούν θέματα και μηνύματα τα οποία εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του AVForum θα γίνεται κλείδωμα της κατηγορίας περιοδικά. Αν κάποιος δημοσιεύσει θέμα που ανήκει στην Εκτός θέματος σε άλλη άσχετη κατηγορία , αυτό θα διαγράφεται επί τόπου χωρίς καμμία προειδοποίηση απο τους διαχειριστές. Βαγγέλης Νικολουδάκος Γενικός Διαχειριστής www.avforum.gr
Αυτός είναι ο δεύτερος λόγος της αποχώρησης πολλών απο εκεί.
Παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και κάμποσες μέρες, και διαπιστώνω οτι τελικά είχα δίκιο που είχα αρχίσει να "απομακρύνομαι"
απο τον εν λόγω Forum το τελευταίο (περίπου) 4μηνο, γιατί δεν μου άρεσε το όλο κλίμα :(. Προσωπικα μιλάω ... πάντα.

Ο λόγος ... πολλές προστριβές με μέλη (οχι προσωπικές), πολλές επιπλήξεις προς το άτομό μου μέσω ΠΜ (απο το team ....),
σε σημείο που αλλάξαν το προφίλ μου :shock:.

Αν και είμαι γραμμένος σε πάνω απο 25 φόρουμ (σε 15 απο αυτά ενεργά, και συντονιστής σε δυο), που σημαίνει
δεν μου έλλειπαν τα φόρουμ :lol: :lol:, παρόλα αυτά, αν και ασχολούμε σχετικά λίγο με τον παράγοντα AV,
εδώ βρήκα αυτό που λένε οικογένεια και δέσιμο μεταξύ των μελών, επιπλήξεις λογικές και κατανοητές,
και το κυριότερο ο τρόπος με τον οποίο γίνονται αυτές, !!.

Απλά εδώ έχουμε (δεν λέω έχουν :wink:, μιας και νοιώθω πλέον ομάδα με τα υπόλοιπα παιδιά), την ανεξάντλητη δόση χιούμορ,
δηλαδή το γέλιο, κάτι που "δίπλα" κοβόταν σαν να έβλεπες απλήρωτο γραμμάτιο.

Δεν θα επεκταθώ (δεν βλέπω και το λόγο εξάλου), απλά κατέθεσα κάποιες (ελάχιστες) δικές απόψεις πάνω στο θέμα σαν σχετικά
καινούργιο μέλος και βρήκα αφορμή εδώ, γιατι ήθελα να τα πώ . Ψέμματα να πώ ... :roll: :mrgreen: :mrgreen:.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και το team του AVSITE για την στάση αξιοπρέπειας που έχουν,
και ειδικά τον Αντρέα για το όμορφο - οικογενειακό - φιλικό forum.

Πάντα Καλοπροαίρετος
Γρηγόρης Παναγιώτου

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef