Τεχνολογία... βινυλίου...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.905
Απάντηση: Τεχνολογία... βινυλίου...

Λοιπόν, ανακεφαλαίωσις της σήμερον.

Κάνοντας γενική συζήτηση για το hi fidelity, απλά έπαθα σοκ με τις αναλογικές πηγές και την τεχνολογία βινυλίου, τα οποία είναι για τους εραστές του βινυλίου και όχι μόνο, καθώς οι ψηφιακές πηγές και το pc audio είναι ό,τι πρέπει για την αναπαραγωγή mp3, ενώ οι δικάναλοι ενισχυτές οδηγώντας είτε τα ηχεία Soavo - 1, είτε κάτι άλλο, δίνουν επαγγελματικό ήχο και παίζουν ισάξια με τα DIY, ανεξαρτήτως τί είδους είναι τα λοιπά συνοδά και καλώδια, τα οποία δεν παίζουν ρόλο στην ακουστική χώρων, αλλ' ανεξαρτήτως αυτού έχει ενδιαφέρον να κάνουμε συγκριτικά, ακροάσεις και δοκιμές, ειδικά αν πρόκειται για τα Martin Logan CLX.

Ουφ, τό' πα! :114::114: :137:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.386
Γιατί όταν ακούω για ήχο HD σε σχέση με το ταπεινό 16/44 μου έρχεται στο μυαλό η διαφορά μεταξύ δύο μέτριων πυκνωτών σήματος με δυο κορυφαίους?

Δηλαδή ακούσαμε τα σούπερ ντούπερ cd player, δεν μας έκαναν και το ρίξαμε στην υψηλή ευκρίνεια:140::140::140:

Reaction score
8

παντως πραγματικα στο συστημα του Γιαννη, μπορω να επιβεβαιωσω οτι το αναλογικο του μεσο, ακουγεται σαφως καλυτερα απο το ψηφιακο.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Τεχνολογία... βινυλίου...

παντως πραγματικα στο συστημα του Γιαννη, μπορω να επιβεβαιωσω οτι το αναλογικο του μεσο, ακουγεται σαφως καλυτερα απο το ψηφιακο.
Eγώ πάλι θα έλεγα το αντίθετο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.905

Είσαι ισοπεδωτικός!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είναι Ολυμπιακός γι αυτό. Στους Ολυμπιακούς παίζει καλύτερα το ψηφιακό ενώ στους Παναθηναϊκούς το αναλογικό.

...

Reaction score
1.213

εμενα γιατι δεν μου τογραψες αυτο;

Σου φερομαστε γλυκα γιατι σαν Παναθηναικος που εισαι αρκετες πικρες εφαγες...:142:

Reaction score
8

αμ ξερω εγω τι σας χρειαζεται ...
να ανοιξω κλαμπ φιλων του βινυλιου
εδω στο AV SITE

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Τεχνολογία... βινυλίου...

να ανοιξω κλαμπ φιλων του βινυλιου εδω στο AV SITE
Να ανοίξεις! Κοίτα εσύ όμως άμα τους μαντρώσεις να τους αφήνεις που και που να βγαίνουν καμιά βόλτα έξω. :137:

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

να ανοιξω κλαμπ φιλων του βινυλιου
εδω στο AV SITE

Αν ειναι ''φιλων βινυλιου'' count me in!

Aν ειναι ''φιλων πλατω-βραχιονων-κεφαλων'' ,ευχαριστω , δεν θα παρω.

Reaction score
8

Αν ειναι ''φιλων βινυλιου'' count me in!

Aν ειναι ''φιλων πλατω-βραχιονων-κεφαλων'' ,ευχαριστω , δεν θα παρω.
ενα θα πω κι ο φιλος Νικολας που μας διαβαζει το ξερει.
ημουνα ετοιμος να παρω ενα 192 ντακακι και μου τυχαινει μια συλλογη βινυλιων και εμεινε στην ακρη το ντακ για του χρονου. Δυο μερες τωρα πλένω και ακουω δισκους. Και ο τυπος που τους ειχε ενα μηστυριο πραγμα λες και ημουν εγω και τους διαλεγα. Αφου κανα-δυο που δεν τους ηξερα, εβαζα τον δισκο και μετα απο λιγο εβρισκα το κομματι κι ελεγα - να γιαυτο πηρε αυτον τον δισκο - τωρα ποια συλλογη ψηφιακων θα μπορεσει να μου γεννησει αυτο το συναισθημα;

Reaction score
1.213

ενα θα πω κι ο φιλος Νικολας που μας διαβαζει το ξερει.
ημουνα ετοιμος να παρω ενα 192 ντακακι και μου τυχαινει μια συλλογη βινυλιων και εμεινε στην ακρη το ντακ για του χρονου. Δυο μερες τωρα πλένω και ακουω δισκους. Και ο τυπος που τους ειχε ενα μηστυριο πραγμα λες και ημουν εγω και τους διαλεγα. Αφου κανα-δυο που δεν τους ηξερα, εβαζα τον δισκο και μετα απο λιγο εβρισκα το κομματι κι ελεγα - να γιαυτο πηρε αυτον τον δισκο - τωρα ποια συλλογη ψηφιακων θα μπορεσει να μου γεννησει αυτο το συναισθημα;
Το συναισθημα του να ανακαλυπτεις ενα διαμαντι ?

Οποιοδηποτε μεσο...:137:

Και τα διαμαντια τα βρισκεις και στον βουρκο αν χρειαστει..δεν χρειαζεται απαραιτητα πλυσιμο πριν..:136:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δηλαδή το "συναίσθημα" σου το γέννησε το μαύρο πλαστικό ή η μουσική;

...

Reaction score
8

χμ ... ο κορεατης δασκαλος μου AN HEN KAI μου ελεγε
-Μην περιμενεις απο τον βουρκο να βγαλεις ενα διαμαντι, να εισαι ευχαριστημενος αν φτιαξεις ενα τουβλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l