lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
DREMAGR σε ευχαριστω μα εχω διαβασει κατι για τον θοπυβο που εχουν οιDLP και το φαινομενο rainbow που παρουσιαζουν (τι ειναι αυτο
Το Rainbow effect είναι ο μόνος λόγος που δεν μπορείς να πέις 100% ότι οι DLP είναι καλίτεροι απο τους LCD.lakiss51 said:DREMAGR σε ευχαριστω μα εχω διαβασει κατι για τον θοπυβο που εχουν οιDLP και το φαινομενο rainbow που παρουσιαζουν (τι ειναι αυτο![]()
Λέω και εγώ... Δεν θα πεταχτεί;ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Επισης εχω μια απορια:
Οταν ο Unforgiven λεει πως "το εχει συνεχως κατεβασμενο" τι ακριβως εννοει?![]()
Παντως το παραπάνω είναι φοβερο επιχείρημα.Γιάννης Δημητρόπουλος said:2) Δεν θα βλέπεις πολλά πιπίνια στην ουρά για την ταινία
Nαι φιλαράκι.....Αλλά μπορείς τα περισσότερα από αυτά τα πιπίνια να τα έχεις στον....καναπέ σου!!!!!!!!Cinemusic - Ανδρεας said:Φτουουουου.
Ξέχασα να πω , πως ουτε ο Δημητροπουλος είναι απαραίτητο να συμμετέχει στο γκάλοπ
Παντως το παραπάνω είναι φοβερο επιχείρημα.Γιάννης Δημητρόπουλος said:2) Δεν θα βλέπεις πολλά πιπίνια στην ουρά για την ταινία
Μολις ειχα φτάσει κοντα στον προβολέα και με αυτό με έκανες να το ξανασκεφθώ
Ε οχι ρε φίλε δεν το ξερω.Γιάννης Δημητρόπουλος said:Nαι φιλαράκι.....Αλλά μπορείς τα περισσότερα από αυτά τα πιπίνια να τα έχεις στον....καναπέ σου!!!!!!!!
Γιατί όπως ξέρεις...το μέγεθος μετράει!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιάννης Δημητρόπουλος said:Nα σου θυμήσω ότι μένω Πάτρα, οπότε τα βέλη σου να τα ρίξεις σε κανέναν σΚαφάτο!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε και προβολεα να παρω πρωτα θα σε παω σινεμα και μετα θα ρθεις σπιτι για ιδιωτικη προβολη.Γιάννης Δημητρόπουλος said:Πάω να δω το GP F1 τώρα....Σταμάτα την γκρίνια και πάρε προβολέα...........
Και αν πάρεις, θα δούμε και καμιά ταινία μαζί (...στο σπίτι σου)!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άρρωστεεεε......
Απορω πως βλεπει τους υποτιτλους....ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:... και να βλεπει το Software του σε τηλεοραση 21'' ....
Καλα μην μασας.Γιωργος Ανδρεαδης said:Απορω πως βλεπει τους υποτιτλους....ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:... και να βλεπει το Software του σε τηλεοραση 21'' ....
Γιωργος Ανδρεαδης said:Το αλλο θεμα που πρεπει να μας απασχολησει ειναι...
* ΠΩΣ θα κανουμε το Δημητροπουλο να παει σινεμα
** ΠΩΣ θα κανουμε τον Ανδρεα να ΜΗΝ παει σινεμα