Τηλεόραση η Προβολέα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
DREMAGR σε ευχαριστω μα εχω διαβασει κατι για τον θοπυβο που εχουν οιDLP και το φαινομενο rainbow που παρουσιαζουν (τι ειναι αυτο;)

Reaction score
14
lakiss51 said:
DREMAGR σε ευχαριστω μα εχω διαβασει κατι για τον θοπυβο που εχουν οιDLP και το φαινομενο rainbow που παρουσιαζουν (τι ειναι αυτο;)
Το Rainbow effect είναι ο μόνος λόγος που δεν μπορείς να πέις 100% ότι οι DLP είναι καλίτεροι απο τους LCD.

Αυτό το ουράνιο τόξο παρατηρείται σε πολύ γρήγορες σκηνες συνήθως και νομίζω διορθώστε με ότι είναι εμφανέστερο σε διοπτροφόρους?

Βλέπουν τα μάτια σου κάτι χρωματικές διαθλασεις, σαν να περνάει φως απο πρίσμα και αυτά μπορούν τουλάχιστων στους παλαιότερους προβολείς DLP να σου προκαλεσουν ναυτία και οπτκή κούραση.

Ston OPTOMA δεν το εχω δεί, δεν είναι έντονο σίγουρα και δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Να μιλήσω ειλικρινά, αν δεν είχα διαβάσει για Rainbow effect δεν θα ήξερα ότι υπάρχει βλέποντας απο τον OPTOMA.

Ο θόρυβος, τι εννοείς, ο θόρυβος που κάνει ο χρωματικός δισκος που περιστρέφεται? Ο Θόρυβος του ανεμιστήρα του? Αν λές πάντως για θόρυβο, ο ΟΠΤΟΜΑ κάνει θόρυβο μόνο όταν τον κλέισεις (τότε βάζει φούλ ο ανεμιστήρας) ή αν εχεις επιλε΄ξει στο μενού το high Altitude setting (δηλαδή μια ρύθμιση που ανεβαζει στροφές στον ανεμιστήρα για να εξισώσει τον λεπτότερο σε πυκνότητα αέρα, άρα λιγότερη ροή, που υπάρχει σε μέρη με μεγάλα υψόμετρα)

Rainbow και θόρυβος στον OPTOMA είναι πολύ χαμηλα έως ανεπάισθητα. Για τους άλλους δεν εχω γνώμη δεν τους εχω δεί

Reaction score
49
Aγαπητέ Ανδρέα (Cinemusic)......
Το επιχείρημά μου είναι ένα και σαφές (αν και στα έχω ψάλλει κατ' εξακολούθησην τηλεφωνικώς)
ΔΕΝ δικαιολογείται σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση συντονιστής της κατηγορίας DVD Software και δεινός ταινιοφάγος να τρέχει σαν τον παλαβό από κινηματογράφο σε κινηματογράφο για να δει ταινίες..... :lol:
Δεν είπα να μην πας....Γιατί έτσι κι αλλιώς η σκοτεινή αίθουσα κυλά στο αίμα σου.... :D
Αλλά έχω την εντύπωση πως αν πάρεις θα μειώσεις κατά πολύ τις επισκέψεις σου εκεί και:
1) Θα σε "φάμε" πολλοί εδώ μέσα.....
2) Δεν θα βλέπεις πολλά πιπίνια στην ουρά για την ταινία

Και ακόμα κι αν διαλέξεις το Νο2, να είσαι σίγουρος ότι το Νο1 θα συμβεί οπωσδήποτε....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
Αααα........
Και ως αναφορά την "βαβούρα" που αναφέρεις:
1) Βάλε ηλεκτρικό πανί το οποίο αν νομίζεις ότι σου πέφτει λίγο βαρύ οικονομικά μπορείς να το αλλάξεις με...
2) σταθερό πανί που κάνει τα πάντα και συμφέρει (δεν κάνει ζάρες, δεν ανοίγεις-κλείνεις κ.ο.κ.....)
3) μάλλον σε έχουν κοροϊδέψει οι γυναίκες....Το μέγεθος μετράει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και είναι κάτι, που τουλάχιστον εσύ το ξέρεις καλύτερα!!!Αλλιώς δεν θα έτρεχες στους κινημ/φους κάθε τρεις και λίγο..... :roll: :wink:
100" και ξερό ψωμί!!!!!!!! :D
4) δηλ. το swich on του προβολέα είναι πιο δύσκολο από το:
"ντύνομαι-&-κατεβαίνω-στο-αυτοκίνητο-&-ξεπαρκάρω-για-να-μπλέξω-στην-κίνηση-&-να-πάω-στο-σινεμά-για-να-
στηθώ-στην-ουρά-για-εισητήριο-&-να-δω-ταινία-με-την-χαζή-που-κάθεται-δίπλα-μου-και-τρώει-passa-tempo-και-αφού-τελειώσει-
η-(ευτυχώς-δεν-ήταν-μάπα)-ταινία-να-ξαναξεπαρκάρω-το-αυτοκίνητο-και-να-γυρίσω-πάλι-μέσα-από-την-κίνηση-στο-σπίτι-ψάχνοντας-να-
βρω-θέση-πάρκινγκ" ?????? :shock: :shock: :shock:
ΟΟΟΥΟΥΟΥΦΦΦΦΦΦΦ...............πάω για ύπνο....κουράστηκα!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Και εγώ κατεβασμένο το έχω όπως είδες Αντρίκο μας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Επιτρεπεται συντονιστης της κατηγοριας DVD Software και να βλεπει το Software του σε τηλεοραση 21'' ? :lol:(Να μαθεις μωρη διοτι δεν ηθελες να λαβω μερος στην συζητηση :mrgreen:)

Επισης εχω μια απορια:
Οταν ο Unforgiven λεει πως "το εχει συνεχως κατεβασμενο" τι ακριβως εννοει? :lol:

Reaction score
164
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Επισης εχω μια απορια:
Οταν ο Unforgiven λεει πως "το εχει συνεχως κατεβασμενο" τι ακριβως εννοει? :lol:
Λέω και εγώ... Δεν θα πεταχτεί; :lol:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.675
Πρεπει να βαλουμε ενα κουμπι που οταν το παταμε να μην μπορει να μπει :lol:στο topic :p

Reaction score
6
Μέγεθος Μέγεθος Μέγεθος
Πάντα με άγχωνε αυτή η λέξη.
Και ας προσπαθούσε η Ούρσουλα να με καθησυχάσει :)

Reaction score
6
Φτουουουου.
Ξέχασα να πω , πως ουτε ο Δημητροπουλος είναι απαραίτητο να συμμετέχει στο γκάλοπ :D

Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Παντως το παραπάνω είναι φοβερο επιχείρημα.
Μολις ειχα φτάσει κοντα στον προβολέα και με αυτό με έκανες να το ξανασκεφθώ

Reaction score
2
Κι εγώ προβολέα θα διάλεγα αλλά απαραίτητη και μια μικρή τηλεόραση για ότι δεν αξίζει να δεις στον προβολέα.

Reaction score
49
Cinemusic - Ανδρεας said:
Φτουουουου.
Ξέχασα να πω , πως ουτε ο Δημητροπουλος είναι απαραίτητο να συμμετέχει στο γκάλοπ :D

Παντως το παραπάνω είναι φοβερο επιχείρημα.
Μολις ειχα φτάσει κοντα στον προβολέα και με αυτό με έκανες να το ξανασκεφθώ
Nαι φιλαράκι.....Αλλά μπορείς τα περισσότερα από αυτά τα πιπίνια να τα έχεις στον....καναπέ σου!!!!!!!!
Γιατί όπως ξέρεις...το μέγεθος μετράει!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
6
Nαι φιλαράκι.....Αλλά μπορείς τα περισσότερα από αυτά τα πιπίνια να τα έχεις στον....καναπέ σου!!!!!!!!
Γιατί όπως ξέρεις...το μέγεθος μετράει!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε οχι ρε φίλε δεν το ξερω.
Και πως θα μπορούσα αλλωστε.
Εγω δεν συχνάζω και ουτε ειμαι τακτικός θαμων του Blue train οπως κατι admin απο δω μεσα.
( παρτα άρρωστε που πήγες να μου την πεις)
:lol: :lol:

Reaction score
49
Nα σου θυμήσω ότι μένω Πάτρα, οπότε τα βέλη σου να τα ρίξεις σε κανέναν σΚαφάτο!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πάω να δω το GP F1 τώρα....Σταμάτα την γκρίνια και πάρε προβολέα...........
Και αν πάρεις, θα δούμε και καμιά ταινία μαζί (...στο σπίτι σου)!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άρρωστεεεε......

Reaction score
6
Nα σου θυμήσω ότι μένω Πάτρα, οπότε τα βέλη σου να τα ρίξεις σε κανέναν σΚαφάτο!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εε εκει τα ριξα ... :lol:

Πάω να δω το GP F1 τώρα....Σταμάτα την γκρίνια και πάρε προβολέα...........
Και αν πάρεις, θα δούμε και καμιά ταινία μαζί (...στο σπίτι σου)!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άρρωστεεεε......
Βρε και προβολεα να παρω πρωτα θα σε παω σινεμα και μετα θα ρθεις σπιτι για ιδιωτικη προβολη. :D

Reaction score
7
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
... και να βλεπει το Software του σε τηλεοραση 21'' ....
Απορω πως βλεπει τους υποτιτλους....

* Και τα 2 (μεγαλη TV - FPJ) ειναι για ΜΗ τηλεοπτικο σημα. Στο τηλεοπτικο ειναι ψιλοχαλια και τα 2.
** Αν εχεις χωρο και αποσταση θεασης τοτε FPJ
*** Αν δε βλεπεις TV προγραμμα τοτε FPJ
**** Ο FPJ ειναι και φορητος (τον πας και στο εξοχικο αν θες)

-------------------
Το αλλο θεμα που πρεπει να μας απασχολησει ειναι...
* ΠΩΣ θα κανουμε το Δημητροπουλο να παει σινεμα
** ΠΩΣ θα κανουμε τον Ανδρεα να ΜΗΝ παει σινεμα

Reaction score
3
Στο ερώτημα "TV ή προβολέας", η απάντηση εξαρτάται από το πως θα χρησιμοποιηθούν.
- Αν κάποιος θέλει να βλέπει ταινίες και να έχει μεταβλητό μέγεθος εικόνας, αγοράζει προβολέα.
- Αν θέλει να βλέπει διάφορα προγράμματα στην TV, αγοράζει τηλεόραση με διαγώνιο ανάλογα τις
ανάγκες του.
*Αν θέλει να βλέπει και προγράμματα και ταινίες, τότε αγοράζει προβολέα και μια μικρή τηλεόραση (το πολύ 20-24 ίντσες).

Reaction score
6
Γιωργος Ανδρεαδης said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
... και να βλεπει το Software του σε τηλεοραση 21'' ....
Απορω πως βλεπει τους υποτιτλους....
Καλα μην μασας.
Σε 32 αρα βλεπω ( τουλαχιστον μεχρι πριν απο δυο βδομαδες) :(

Reaction score
6
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Το αλλο θεμα που πρεπει να μας απασχολησει ειναι...
* ΠΩΣ θα κανουμε το Δημητροπουλο να παει σινεμα
** ΠΩΣ θα κανουμε τον Ανδρεα να ΜΗΝ παει σινεμα

Ε καλα...
Το πρωτο ειναι πολυ πιο ευκολο να γινει

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88