Τηλεόραση 37"-42" ως εξής...

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα

Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα LCD TV, παρά μόνο διαβάζοντας τις τελευταίες μέρες το φόρουμ εδώ.

Διαθέτω ένα ποσό μέχρι 1500 ευρώ, για τηλεόραση 37" ή 42" και θα ήθελα κάποια που να ενσωματώνει τις παρακάτω προδιαγραφές:

1. Full HD
2. Αξιοπρεπή φωτεινότητα, >=500nits
3. Υψηλό contrast
4. Υψηλή συχνότητα (100Hz?)
5. Ενσωματωμένο και ψηφιακό δέκτη
6. Διπλό tuner, ή τέλος πάντων, δυνατότητα με κάποιο τρόπο να δείχνει και δεύτερο κανάλι, σε παράθυρο.

Επειδή ξέρω ότι με όσα ζητάω, το budget μου είναι μικρό, όσα αναφέρω είναι κατά σειρά προτεραιότητας. Δλδ τα 5,6 δε με χαλάει και τόσο, αν δεν υπάρχουν.

Η χρήση της τηλεόρασης θα είναι για αθλητικά, ταινίες και τηλεόραση. Ελάχιστα ως monitor υπολογιστή, ως καθόλου, και καθόλου για παιχνίδια.

Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου ανοίγατε τα μάτια με κάποιες προτάσεις.

Να είστε όλοι καλά.

Reaction score
0
Λοιπόν όλα εκτός του 6 τα χει μόνο μια tv.Toshiba 37Z3030.Ολοκαίνουργιο μοντέλο πολύ υποσχόμενο!!!Βέβαια έχει 1625Ε....Αλλά σίγουρα αξίζει!!!Κάτι άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά ΔΕΝ υπάρχει σε αυτά τα λεφτά!!!!

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε... αν κατέβω στις 32 ίντσες (για ένα απλό σαλόνι είναι η τηλεόραση, μη μας κοροϊδεύουν κιόλας στο τέλος που δίνουμε τόσα λεφτά και μετά δε βλέπουμε καλά) έχω επιλογές; Τι απόσταση θέασης είναι καλή για τις 47 ίντσες;

Reaction score
0
αν κατεβεις στις 32" ξεχνας την πρωτη προτεραιοτητα σου....το Full HD , γιατι δεν υπαρχουν 32αρια panels 1080p στην αγορα...απο 37" και πανω παιζουν.

Επισης την αποσταση θεασης κατα τη γνωμη μου δε μπορει να στην ορισει κανεις, εσυ παιζει ρολο ποσο "μεγαλα" θελεις να τα βλεπεις. Εγω ας πουμε δε χορταινω το μεγεθος , θα με περιοριζε μονο το κοστος και ο χωρος τοποθετησης.

Reaction score
0
Εντάξει τότε, τις ξεχνάμε τις 32. Πάμε για 37 ή 42. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση, εκτός από την Toshiba, προς το φτηνότερο; Με τις απαραίτητες θυσίες αναγκαστικά;

Reaction score
0
Τι??????lf65???Πρώτον έχει backlight bleeding(ζωντανη ελληνική περίπτωση),και δευτερον υποδεέστερη της toshiba

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ παιδιά... τελικά σκέφτομαι να πάρω αναγκαστικά κάτι που δεν είναι FUll HD, μια και διαβάζοντας και εδώ αλλά και σε ξένα sites, είδα ότι στις 37 ίντσες δεν είναι και τόσο αισθητή η διαφορά ποιότητας...

Ίσως έτσι διευρύνω κατά πολύ τις επιλογές μου. Τι λέτε, αν πάω στα λεγόμενα HD ready μοντέλα, τι θα μου προτείνετε με βάση όσα σας είπα, στις 42 ή στις 37 ίντσες.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους

Reaction score
0
Χμ, ναι, την έχω δει σε πολλά thread εδώ να προτείνεται από πολλούς. Θα την ψάξω άμεσα...

Reaction score
0
Γιατί δεν κοιτάς σε πλάσμα ? Εφόσον θελεις περισσότερο να παρακολουθείς τηλεοπτικό πρόγραμμα, η Panasonic 42 PX-70 είναι εξίσου εξαιρετική τηλεόραση σε τιμή χώμα (1200-1300). :respect::respect:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss