- Reaction score
- 5
Ειχα απο μικρος το ονειρο της αποκτησης ενος συστηματος hi-fi ομως διαφορες υποχρεωσεις και οικονομικες δυσχερειες με απετρεπαν συνεχως. Eχω μια ευκαιρια να αγορασω ενα συστημα σχετικα φτηνα απο Κινα μεσω φιλου ο οποιος εμενε εκει για ενα διαστημα και τωρα(σε ενα μηνα) θα επιστρεψει κανοντας μετακομιση με κοντεινερ. Μπορει να με εξυπηρετησει και να βαλει εναν ολοκληρωμενο και 2 ηχεια μεσα(στο κοντεινερ), ερχομενος.
Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε προτεινοντας μου ενα σετ κινεζικης εταιριας ή κινεζικης κατασκευης(για ευνοητους λογους) που θα περιλαμβανει μονο εναν ολοκληρωμενο και ζευγαρι ηχειων. Σας λεω αν και θα το εχετε ηδη καταλαβει οτι ειμαι εντελως ασχετος στον τομεα του ηχου υψηλης πιστοτητας.
Δεδομενου του οτι δεν εχω δισκους βινυλιου το συστημα θα παιζει αποκλειστικα και μονο CDs με πηγη το dvd player Pionner 656 το οποιο τα παει σχετικα καλα στην αναπαραγωγη cd audio. Το διαθεσιμο ποσο ειναι 2000Ε οροφη.
Παιδια ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και καθε συμβουλη δεκτη.
Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε προτεινοντας μου ενα σετ κινεζικης εταιριας ή κινεζικης κατασκευης(για ευνοητους λογους) που θα περιλαμβανει μονο εναν ολοκληρωμενο και ζευγαρι ηχειων. Σας λεω αν και θα το εχετε ηδη καταλαβει οτι ειμαι εντελως ασχετος στον τομεα του ηχου υψηλης πιστοτητας.
Δεδομενου του οτι δεν εχω δισκους βινυλιου το συστημα θα παιζει αποκλειστικα και μονο CDs με πηγη το dvd player Pionner 656 το οποιο τα παει σχετικα καλα στην αναπαραγωγη cd audio. Το διαθεσιμο ποσο ειναι 2000Ε οροφη.
Παιδια ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και καθε συμβουλη δεκτη.