Την βοηθεια σας για Ps3

Reaction score
0
Κυριοι καλησπερα.Μολις σημερα αγορασα το Ps3.Το εβαλα στην tft tv,με hdmi συνδεση και εκανα ολες τις ρυθμισεις.Στο pc εχω την οθονη LG L2226WA με hdmi.Κανω ολες τις συνδεσεις του ps3 στην οθονη του pc αλλα εικονα δεν βλεπω με τιποτα.Τι φταιει?Τι δεν κανω σωστα?Υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση για την οθονη του pc?
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
62
Απάντηση: Την βοηθεια σας για Ps3

Δοκίμασε να το τρέξεις σε ανάλυση μικρότερη, μήπως φταίει αυτό. Απενεργοποίησε και την επιλογή 24fps. Αν δεν δουλέψει τίποτα, τσέκαρε (σε χαμηλές αναλύσεις) αν δουλεύει το ίδιο το καλώδιο HDMI και δες το και σε κάποια άλλη TV. Όπως καταλαβαίνεις, οι παράμετροι, που μπορεί να παίζουν είναι πολλοί και πρέπει να προχωρήσεις βήμα - βήμα για να δεις τι φταίει!! Ξεκίνα μ' αυτά κι εδώ είμαστε εμείς!!

Reaction score
4

Κυριοι καλησπερα.Μολις σημερα αγορασα το Ps3.Το εβαλα στην tft tv,με hdmi συνδεση και εκανα ολες τις ρυθμισεις.Στο pc εχω την οθονη LG L2226WA με hdmi.Κανω ολες τις συνδεσεις του ps3 στην οθονη του pc αλλα εικονα δεν βλεπω με τιποτα.Τι φταιει?Τι δεν κανω σωστα?Υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση για την οθονη του pc?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Αν καταλαβα καλα εβαλες το ps3 στην tv σου και δουλεψε κανονικα και μετα το εβαλες στην οθονη του pc σου και δεν εχεις εικονα.
Αν ισχυουν τα παραπανω τοτε μαλλον η οθονη στο pc σου δεν σηκωνει την "ανεβασμενη" αναλυση που εχεις βαλει στο ps3.
Θα χρειαστει reset το ps3 πατωντας για τουλαχιστον 4 δευτερολεπτα το "ON" κουμπι(ενω ειναι αναμενο) μεχρι να ακουσες ενα χαρακτηριστικο ηχο.

Reaction score
62

Αν καταλαβα καλα εβαλες το ps3 στην tv σου και δουλεψε κανονικα και μετα το εβαλες στην οθονη του pc σου και δεν εχεις εικονα.
Αν ισχυουν τα παραπανω τοτε μαλλον η οθονη στο pc σου δεν σηκωνει την "ανεβασμενη" αναλυση που εχεις βαλει στο ps3.
Θα χρειαστει reset το ps3 πατωντας για τουλαχιστον 4 δευτερολεπτα το "ON" κουμπι(ενω ειναι αναμενο) μεχρι να ακουσες ενα χαρακτηριστικο ηχο.
Εγώ κατάλαβα ότι δεν έπαιζε γενικά!!! Μάλλον είναι αυτό που λέει ο pseirrrr!! Πιθανώς έχεις βάλει ανάλυση 1080p, που δεν σηκώνει η οθόνη του υπολογιστή σου!!

Reaction score
0

Δοκίμασε να το τρέξεις σε ανάλυση μικρότερη, μήπως φταίει αυτό. Απενεργοποίησε και την επιλογή 24fps.
Ευχαριστω και τους δυο για την αμεση απαντηση σας,αλλα λογο του οτι ειμαι λιγο ασχετος, αυτη η επιλογη "24 fps" τι ειναι και που βρισκεται για να την απενεργοποιησω?Το εβαλα και σε 720i και παλι δεν εχω εικονα.

Reaction score
0

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα οπως καταλαβες.Εκανα κι αυτο που μου ειπες με το reset αλλα παλι εξακολουθω να μην εχω εικονα.

Reaction score
62

Η οθόνη του PC είναι σεκαρισμένο ότι δουλεύει μέσω HDMI??

Reaction score
62

Οχι πρωτη φορα συνδεω hdmi συνδεση.Μολις σημερα πηρα το ps3
Για δοκίμασε κάποια άλλη HDMI συσκευή. Επίσης δες το manual μήπως έχει κάποια ρύθμιση η οθόνη, που της δηλώνεις ποιά είσοδο να ενεργοποιήσει (πχ HDMI, SVGA κλπ).

Reaction score
0

Για δοκίμασε κάποια άλλη HDMI συσκευή. Επίσης δες το manual μήπως έχει κάποια ρύθμιση η οθόνη, που της δηλώνεις ποιά είσοδο να ενεργοποιήσει (πχ HDMI, SVGA κλπ).
Οκ θα το κανω και θα επανελθω.Τι ειναι το 24fps,που αναφερεις πιο πανω και που το βρισκω?Συγνωμη για την ασχετοσυνη μου.

Reaction score
0

Οκ θα το κανω και θα επανελθω.Τι ειναι το 24fps,που αναφερεις πιο πανω και που το βρισκω?Συγνωμη για την ασχετοσυνη μου.
Μη σε απασχολεί ακόμα, μου φαίνεται απίθανο να φταίει αυτό.
Με τα απλά καλώδια της συσκευασίας παίρνεις εικόνα στην τηλεόραση;

Reaction score
62

Βρίσκεται στο BD/DVD settings και είναι το 24Hz που λέει κάπου. Αλλά από τη στιγμή που απο την αρχή δεν παίζει το PS3, δεν είναι αυτό μάλλον.

Reaction score
0

Μη σε απασχολεί ακόμα, μου φαίνεται απίθανο να φταίει αυτό.
Με τα απλά καλώδια της συσκευασίας παίρνεις εικόνα στην τηλεόραση;
Στην τηλεοραση δεν εχω προβλημα εικονας ουτε με hdmi,ουτε με scart,παιζει κανονικα.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω εικονα στην οθονη του pc.Με καμμια συνδεση δεν εχω εικονα στην οθονη του pc.Οταν συνδεω την οθονη του pc στη θυρα dvi(οθονης),με ανταπτορα απο hdmi(ps3)μου βγαζει η οθονη το εξης:"Συχνοτητα εκτος οριων".Τι σημαινει αυτο?Φυσικα απο hdmi σε hdmi δεν υπαρχει καμμια ενδειξη εικονας.

Reaction score
4

Στην τηλεοραση δεν εχω προβλημα εικονας ουτε με hdmi,ουτε με scart,παιζει κανονικα.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω εικονα στην οθονη του pc.Με καμμια συνδεση δεν εχω εικονα στην οθονη του pc.Οταν συνδεω την οθονη του pc στη θυρα dvi(οθονης),με ανταπτορα απο hdmi(ps3)μου βγαζει η οθονη το εξης:"Συχνοτητα εκτος οριων".Τι σημαινει αυτο?Φυσικα απο hdmi σε hdmi δεν υπαρχει καμμια ενδειξη εικονας.
Εμ δεν μας το ειπες απο την αρχη για dvi. :137:
Λοιπον η οθονη σου δεν εχει HDCP που ειναι το κλειδωμα/προστασια και ειναι αναγκαιο ωστε να δεις εικονα στην οθονη σου.
Παρολα αυτα υπαρχει τροπος αλλα θα χρειαστεις ανταπτορα που να βγαζει το HDCP.
Αυτοι κοστιζουν γυρω στα 70-80 ευρω.

Reaction score
0

Εμ δεν μας το ειπες απο την αρχη για dvi. :137:
Λοιπον η οθονη σου δεν εχει HDCP που ειναι το κλειδωμα/προστασια και ειναι αναγκαιο ωστε να δεις εικονα στην οθονη σου.
Παρολα αυτα υπαρχει τροπος αλλα θα χρειαστεις ανταπτορα που να βγαζει το HDCP.
Αυτοι κοστιζουν γυρω στα 70-80 ευρω.
Φιλε σ ευχαριστω για την λυση που μου βρηκες αλλα επετρεψε μου να σε βασανισω λιγο ακομα.Αυτον τον ανταπτορα τον συνδεω στην θυρα dvi της οθονης η στην θυρα hdmi?Θα εχω ψηφιακη εικονα ανταξια του hdmi με αυτον τον ανταπτορα?Τι ακριβως να παω να ζητησω και απο που?Το πλαισιο τον εχει?Χιλια ευχαριστω,νασαι καλα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Την βοηθεια σας για Ps3

24 frames per second, δηλ η συχνότητα ανανέωσης της εικόνας σε κινηματογράφο.
Βρίσκεται στα Settings μενού του PS3 (Ελπίζω να στο λέω σωστά γιατί είμαι μακριά απ' το PS3 τώρα).

Reaction score
0

Δηλαδή η οθόνη του PC έχει και είσοδο HDMI? Γιατί σε αυτήν την περίπτωση δε φταίει το HDCP και δεν χρειάζεται αντάπτορας.

Reaction score
4

Φιλε σ ευχαριστω για την λυση που μου βρηκες αλλα επετρεψε μου να σε βασανισω λιγο ακομα.Αυτον τον ανταπτορα τον συνδεω στην θυρα dvi της οθονης η στην θυρα hdmi?Θα εχω ψηφιακη εικονα ανταξια του hdmi με αυτον τον ανταπτορα?Τι ακριβως να παω να ζητησω και απο που?Το πλαισιο τον εχει?Χιλια ευχαριστω,νασαι καλα
Τελικα εχει θυρα hdmi η οθονη γιατι αν εχει οντως αλλου ειναι το προβλημα.
Δεν υπαρχει hdmi χωρις HDCP ενω υπαρχει DVI συχνοτατα που δεν εχει HDCP.
Για πες μας γιατι μας εχει μπερδεψει :137:

Reaction score
0

Τελικα εχει θυρα hdmi η οθονη γιατι αν εχει οντως αλλου ειναι το προβλημα.
Δεν υπαρχει hdmi χωρις HDCP ενω υπαρχει DVI συχνοτατα που δεν εχει HDCP.
Για πες μας γιατι μας εχει μπερδεψει :137:
Συγνωμη παιδια αν σας εχω μπερδεψει.Λοιπον...Η οθονη του pc εχει θυρες και dvi και hdmi.Συνδεω το ps3 και με την hdmi και με την dvi θυρα αλλα εικονα δεν εχω απο καμμια.Εχω κανει οτι μου εχετε πει αλλα τιποτα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494