Τι είδαμε, τι θα δούμε

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591
Once Upon a Time in Venice (2017)

dsdsd.jpg


Από τις ταινίες που σε κάνουν να απορείς γιατί γυρίστηκαν και τι είχαν στο μυαλό τους οι παραγωγοί. Με κράτησαν τα όμορφα πλάνα του Venice Beach και η Famke Janssen που λατρεύω εμφανισιακά (στα 2 λεπτά που έπαιξε...). Από τον Bruce Willis δεν περίμενα συμμετοχή σε αυτό το πράγμα.

4.5/10

IMDB

 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591
The Recall (2017)

jyjy.jpg


Τι να πρωτοπεί κανείς γι' αυτό το ..."κομψοτέχνημα"! Δεν είχα ιδέα για την υπόθεση, ούτε είχα προσέξει το εξώφυλλο. Είδα Wesley Snipes και είπα "Wow, θα έχει δράση!".
Στην αρχή μπερδεύτηκα. Μία παρέα νεαρών πηγαίνει για διακοπές σε ένα απομονωμένο σαλέ. Συμπεραίνω ότι ο Snipes θα είναι ο κακός και θα εξελιχτεί σε horror movie. Αμ, δε!
Εμφανίζονται UFO που απάγουν ανθρώπους και γίνεται ένα μπέρδεμα ολκής! :D

4/10

imdb

 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591
Πρώτα βλέπω τη βαθμολογία, κι αν είναι κάτω του 6/10 κατά 99% δεν ασχολούμαι. :p
Συμφωνώ εν μέρει γιατί αρκετές ταινίες που έχουν πάνω από 6 είναι για μένα πολύ χειρότερες από αυτές που έβαλα.
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.323
Reaction score
93.900
Maigret Sets a Trap (2016)

Maigret1.png


Η πρώτη από 2 τηλεταινίες της σαιζόν 2016 -έχει βγει και μια το 2017- με πρωταγωνιστή τον ήρωα του Ζωρζ Σιμενόν, επιθεωρητή Μαιγκρέ. Στον ομώνυμο ρόλο ο Ρόουαν Άτκινσον.

Αν ξεπεράσεις την ιδέα του πρωταγωνιστή (που περιμένεις στην αρχή ότι θα κάνει κάποια από τις γνωστές του γελοιότητες :D) είναι πολύ καλογυρισμένη.
8-/10
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.458
Reaction score
50.623
Συμφωνώ εν μέρει γιατί αρκετές ταινίες που έχουν πάνω από 6 είναι για μένα πολύ χειρότερες από αυτές που έβαλα.
- νομίζω πως το ιδανικό είναι το εύρος 6,5 . . . 8/10 , ποιό πάνω παίζει να είναι και ''περίεργες'' , όχι πως έχω πρόβλημα αλλά είμαι κάπως επιφυλακτικός

- πχ δείτε εδώ αυτές που ξεπερνούν τα 8,0/10 . . . ok είναι ταινιάρες που προσωπικά θα τους έβαζα και λίγο παραπάνω , αλλά κάθε πότε είμαστε σε φάση να τις δούμε ; . . . http://www.imdb.com/name/nm0001789/
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591


Μηνύματα
2.260
Reaction score
1.205
Once Upon a Time in Venice (2017)

XFADER.....4,5/10 που έβαλες,είναι πολύ υψηλή βαθμολογία.
Δεν μπαίνουν έτσι απλόχειρα οι βαθμοί.
1/10 και πολύ βάζω...

ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ !!! (Το σταμάτησα στο 50 λεπτό...)

*Αρε Bruce,ενα Die hard έβγαλες και ξεσκίστηκες στις φόλες...
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591
Once Upon a Time in Venice (2017)

XFADER.....4,5/10 που έβαλες,είναι πολύ υψηλή βαθμολογία.
Δεν μπαίνουν έτσι απλόχειρα οι βαθμοί.
Είπαμε: Venice Beach και Famke Janssen σήκωσαν τη βαθμολογία.
 




xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.591
Βλέπω ταινίες του σχιστοματη Imamura Shôhei και :D δεν τολμώ να προτείνω καμμία.:)
Είναι "υποχρεωτικό" να τις προτείνεις. Όλα τ' άλλα είναι στο πλαίσιο του σχολιασμού και της πλάκας.
 


daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.871
Reaction score
77.472
Αν και είχα δηλώσει στον εαυτό μου ότι δεν θα την έβλεπα...τελικά μου κινήσατε την περιέργεια και δεν άντεξα..


ΛΟΙΠΟΝ!!
Οι συγκεκριμένοι σούπερ ήρωες αντιπροσωπεύουν για την γενιά μου την βίαιη μετάβαση ίσως και βιασμό της παιδικότητας των Transformers-Anime αντίστοιχου περιεχομένου... στο teenagerιλίκι και Honda T50 με sebring


Ήμαρτον!!

και αναφέρομαι στον σκηνοθέτη και όχι στο story των rangers..

Από το 2007 έως σήμερα έχουμε μια ολόκληρη 10ετία εξελιγμένου βομβαρδισμού με το απεμπλουτισμένο φαινόμενο Transformers σε απίστευτες σκηνές δράσης μυστηρίου,αληθοφάνειας και χαλασμού!!! και εσύ μου παρουσιάζεις ΑΥΤΟ?!?!?o_O:smg:

τότε

ή είσαι ένας κ@λόγερος 90 ετών στο μυαλό που σε βγαλαν το 2016 από τον τάφο που είχες κλειστεί τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον ή δεν έχεις ιδέα το τι θα πουν οι χρωματιστές αυτές στολές που βιντεοσκοπούσες για την γενιά των 30ριδων ++
ή απλά είσαι ένας γέρος σκέτος!:coffee::cautious:

ωραία η φάση των στολών...με τα συμπαντικά λαμπάκια στο στήθος δεν λέω:thumbsup:..αλλά το υπόλοιπο πακέτο που πήγε?

τα Zord ήταν σαν μουλιασμένα λούτρινα ξεχασμένα σε ξηλωμένη μπανιέρα στο Τέξας από την εποχή του Γιώργου Washington και απόρησα πως δεν έκατσαν να τα χαιδεψει η χρυσή ανθρωποειδής χλαπάτσα με τα μαραμένα πτερύγια που μου έβαλες για εχθρόo_O
δεν μπορούσες να διακρίνεις το κεφάλι από τον κ@λο...λεπτομέρεια μηδέν...από δυνάμεις και δυνατότητες μάχης δε...άστο....

Καλύτερα να έβαζες αυτά...

και πιο άγρια ήταν! και πιο φυσική κίνηση είχαν..

Το άλλο το κορυφαίο...(προσπερνάω τα ματώματα και τους μώλωπες στα σώματα και τις φάτσες από τα πρώτα άλματα μέχρι την πρώτη μάχη με την μάγισσα...από εκεί ακόμα μπορούσες να φανταστείς πόσο για τον..poutsorry... noobάδες είναι και πόσο ξύλο θα φάνε στη συνέχεια..) αλλά να βάλεις τους rangers μεταμορφωμένους να περπατάνε?!?! Είσαι σοβαρός?!?! Που το είδες αυτό?!

ακόμα και στην κουκλοταινία του 90 είχαν εφαρμόσει τον χρωματικό διακτινισμό για να πάνε όπου κ@υλ@νε ο Zordon και εσύ μου τους βγάζεις σαν τους 300 στις χοτγκέιτς για να παλέψουν με τις πέτρες?!?

Ένας κερατάς δεν σου έβαλε έστω την προηγούμενη ταινία να μπεις στο κλίμα?! τόσο εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου πιά?! Κακός! Μην το ξανακάνεις! Βασικά επειδή το μυρίζομαι για συνέχεια το έργο...don't !!! >:(

άσε κάποιον άλλο να το κάνει και εσύ πάνε να με το ΚΑΠΗ Χολαργού στα ιαματικά της Αιδιψού

Τελειώνοντας να υπογραμμίσω το εξής...

όλη η κ@υλα στις ταινίες με robot είναι η στιγμή της μεταμόρφωσης...οκ?

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΗ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ? >:(

Εκτός και αν είμαι ο μόνος που δεν μπόρεσε να διακρίνει μέσα σε εκείνο το ντουμάνι ,γιατί είχες ξεχάσει μπροστά από την κάμερα έναν αναμμένο πυρσό αν το πρόσεξες, την μεταμόρφωση

Δεν εξηγείτε αλλιώς...είχες απλήρωτο ολόκληρο το τμήμα των CGI ρε αθεόφοβε?Πες μου..τα έφαγες στις p@ut@nes?:sneaky:

το Megazord ήταν γιωτάδικο...το πλήρωμα των rangers ήταν σκορπισμένο σε μονόκλινα στο εξωτερικό του Megazord για να κλάνει ο καθένας μόνος του χωρίς να τον παίρνει χαμπάρι ο άλλος ή για να νιώθουν περισσότερη παθητική ασφάλεια?

Που το είδες πάλι αυτό?σε ποιο robot που σέβεται το πλήρωμά του?Ακόμα και ο Bumblebee που κατα καιρούς σουτάρει τον οδηγό εκτός οχήματος μέχρι να καθαρίσει 5-6 κακούς και τον ξαναβάζει μέσα στο τσακ φαντάζει πιο ασφαλές από αυτό που μας έδωσες να δούμε!:gotcha:

Σε γενικές γραμμές ήταν λες και το βάρεσαν ενέσεις κολλαγόνου και το τύλιξαν με ότι carbon fiber περίσσεψε από το πρώτο fast & furius...χρωματική και κατασκευαστική συνοχή με τα κομμάτια των zord μηδέν...ας έβαζες κάποιον να φορέσει μια πιτζάμα με κολλημένα πλαστικά όπως τότε παρά αυτό εδώ..αλλά ξέχασα δεν έχεις ιδέα του τι δείχνανε τότε

καλά το γελοίο της υπόθεσης με το slow motion στις κινήσεις για να δίνεις ένταση στο μέγεθος του Megazord και της άλλης της χλαπάτσας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...:headbang::headbang::headbang:
δες ρε π@π@ρα πως γίνεται μια ρομποτική μάχη... και άσε με την βαρύτητα να ασχοληθεί η NASA


κατά τα άλλα τα πρώτα 5 λεπτά...μια χαρά ταινία...3/10:whistling::D
 




Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.458
Reaction score
50.623
Απόψε, το 7ο Athens Open Air Film Festival φέρνει τους Talking Heads και το new wave στην Πλατεία Αβησσυνίας
Με ένα μουσικό και κινηματογραφικό πάρτι, που θα ξεκινήσει με dj set από τις 8, θα συνεχίσει με την προβολή του θρυλικού «Stop Making Sense» και θα κορυφωθεί στα πλατό του SOBER, γιορτάζουμε τον ερχομό του καλοκαιριού και την Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής. Είσοδος ελεύθερη και προσβάσιμη για όλους.




Για τη σημασία που έχει το εκπληκτικό «Stop Making Sense» στο είδος των μουσικών ταινιών, έχετε ήδη διαβάσει. Το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας προβάλλει απόψε το ευφορικό και ριζοσπαστικό αυτό φιλμ θέλοντας να αποτίσει έναν ελάχιστο φόρο τιμής στην καριέρα του σκηνοθέτη Τζόναθαν Ντέμι, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή έχοντας αφήσει πίσω του συναρπαστικές δημιουργίες όπως το «Something Wild» και η οσκαρική «Σιωπή των Αμνών».

Με τους Talking Heads, στο επίκεντρο της ταινίας, να δίνουν την αφορμή, το Φεστιβάλ μεταμορφώνει απόψε την πλατεία Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι σε ένα πολύωρο και απολαυστικό new wave πάρτι. Στα dj sets που θα πρωταγωνιστήσουν πριν και μετά την προβολή του «Stop Making Sense», o Θοδωρής Βασιλόπουλος της Art of Sound και ο Ανδρέας Κύρκος του avopolis.gr θα αναλάβουν ένα μουσικό ταξίδι που θα περάσει από τους Ramones, τους Blondie και τους New York Dolls στον Elvis Costello, τους New Order, τους Smiths, τους Depeche Mode και τους Duran Duran.

To πανέμορφο SOBER θα φιλοξενήσει το πάρτι μετά τις 11, η STRONGBOW θα μας δροσίσει με τον μηλίτη στα καλύτερά του και όσοι ενδιαφέρεστε να βρεθείτε απόψε στην πλατεία, καλό θα είναι να σπεύσετε νωρίς για να εξασφαλίσετε εγκαίρως θέση.


Το 7ο Athens Open Air Film Festival, πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

Το κοινό της προβολής θα δροσίσει απολαυστικά η Strongbow, ο μηλίτης στα καλύτερά του!

Η προβολή της ταινίας είναι προσβάσιμη σε ΑμεΑ.




http://www.cinemag.gr/aoaff/article.asp?catid=42644&subid=2&pubid=15549941
 


Staff online

  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.620
Μηνύματα
2.868.260
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top