Τι είδαμε, τι θα δούμε





Μηνύματα
189
Reaction score
331
Serenity (2019)
Δεν του βάζω βαθμό, μέχρι ένα σημείο το πήγαινε ωραία και το έβλεπα, μετά από ένα σημείο...θα καταλάβετε όταν την δείτε, ξενέρωσα και με πήρε ο ύπνος. Αν τη δείτε όλη πείτε μου και μένα τι βαθμό να βάλω.
5/10 δεν παει παραπανω..
 







Μηνύματα
2.322
Reaction score
363
Creed 2

Ο ταριχευμένος Ιταλός επιβήτορας, δεν το βάζει κάτω και ως μία καρικατούρα προπονητή, προσπαθεί να μας κάνει να αναπολήσουμε τις τότε στιγμές που όλος ο κινηματογράφος χειροκροτούσε την νίκη του απέναντι στον Ντραγκο και έβγαζε ανατριχιαστικό λόγο μέσα στην ΕΣΣΔ, ενώ είχε αγκαλιά την πιο αχώνευτη γυναίκα πρωταγωνιστή.

Είναι από τις ταινίες που την θυμάμαι έντονα, γιατί είχα καταφέρει να πετάξω και να κολλήσω την σαίτα, φτιαγμένη από το πρόγραμμα, στην οροφή του κινηματογράφου, να κρέμεται παρέα με άλλες δεκάδες.

Δυστυχώς δεν είναι ισάξια του Creed το οποίο ήταν ανέλπιστα καλό εφόσον έπιασα τον εαυτό μου να μοιράζει ένα-δυο άπερκατ στον αέρα μετά το τέλος της ταινίας.:D

Στο Creed 2 έχουμε να κάνουμε με ένα σενάριο τύπου 50 αποχρώσεις του Γκρι. Κακή ηθοποιία, εύκολοι διάλογοι και καθόλου συναίσθημα.

Φυσικά για το συναίσθημα έφταιγε και το φοβερό soundtrack της εποχής.
Burning Heart, Eye of the Tiger, War και Training Montage


Μ άρεσε το Creed 2;

Ε μα και βέβαια, τι λέω τόση ώρα; :roflmao:

6/10
 



Μηνύματα
20.125
Reaction score
14.510
5269A15B-A7D5-4D24-8A96-3C7FC6ACB7F6.jpeg
Το τρένο της λύτρωσης 2011

The Sunset Limited 7/10

„Οι άνθρωποι σημαδεύονται από την βαθιά υπαρξιακή ανάγκη της βεβαιότητας. Η επιβίωσή τους προϋποθέτει τη δράση, και όποιος δρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια συνεχή διαδικασία λήψης αποφάσεων, κατά προτίμηση γρήγορων, σχετικών με τον τρόπο με τον οποίο θα ενεργήσει. Με άλλα λόγια, ο άνθρωπος πρέπει να είναι βέβαιος γι’ αυτό που κάνει. Αλλιώς κινδυνεύει να διαλυθεί, είτε φυσικά, από την αδράνεια, την απραξία και την καθυστέρηση, είτε ηθικά, από τις τύψεις, τις αμφιβολίες και την αβεβαιότητα.“



«... η πλοκή είναι στην ουσία ο διάλογος...

...Ένανς οξυδερκέστατος ,κομψότατος και εξαιρετικά εκτελεσμένος διάλογος, ένα παιχνίδι λόγου σχετικά με την ικανότητα του ανθρώπου να πιστεύει, τα αίτια που τον οδηγούν στην πίστη και τα δεινά που επακολουθούν όταν ο άνθρωπος προσπαθεί να ζήσει έλλογα δίχως αυτή.

Σ’ αυτή τη φιλοσοφική παρτίδα σκάκι κάθε λέξη, κάθε ατάκα και κάθε ερώτηση έχει τη σημασία της και γονιμοποιεί περαιτέρω προβληματισμούς, ενώ η σκηνοθεσία, από τον ίδιο τον Τόμι Λι Τζόουνς, τους υποβοηθά διακριτικά.» — Άγγελος Γιαννου

http://videodrome-filmnoir.blogspot.com/2012/05/blog-post.html
 

Shepherd

Μόνιμος
Μηνύματα
4.720
Reaction score
10.535
Πριν από 2 - 3 μέρες βλέπω ένα podcast του Joe Rogan με έναν παλαβό τύπο, τον Alex Honnold
Εκεί ακούω ότι έκανε και ένα ντοκυμαντέρ, το Free Solo.
Το κατεβάζω και σήμερα μαθαίνω ότι κέρδισε και όσκαρ.

Μόλις το είδα.
Κάθομαι και κοιτάω το πληκτρολόγιο 10 λεπτά και δεν μου βγαίνει ούτε πρόταση, μόνο επιφωνήματα.
 






Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.422
Members
37.941
Νεότερο μέλος
mdim051
Top