- Reaction score
- 30.097
ΤΟΠ σειρά!Θυμάμαι πως κάποτε The Americans είχαν καταφέρει,επίσης,να θυσιάσω στο βωμό τους τον ύπνο μου.
![]()
Αυτό είναι;υπάρχει ο FERI
Μετά τις « ψυχοκορες « βρήκα την « Μαγισσα « στον Αντ 1 και πανω στον ενθουσιασμό μου για την ποιότητα του πρώτου,έριξα μια μάτια και σ αυτήν ….Σε αντιδιαστολή: Οι ερμηνείες των αγνώστων για μένα ηθοποιών είναι μέτριες και η χημεία μεταξύ τους πολύ χαλαρή, οι διάλογοι βαρετοί….θα μπορούσε να είχε μεταφερθεί το σενάριο στην tv με πιο ελκυστικό τρόπο,εφοσον η εποχή,τα σκηνικά και το φύσικο περιβάλλον της Πελοποννήσου στα εξωτερικά γυρίσματα είναι ήδη πολύ ευνοϊκά …Η ιστορία της σειράσ διαδραματίζεται επεισοδια πριν την επανάσταση του 1821: το 1818.
ποιος γνωριζει να μας δώσει το στίγμα αυτού του τόπου?
Αυτό ακριβώς θα έγραφα και εγώ τώρα.Σε περίπτωση που θέλγεσθε απο την κουλτούρα του υπόκοσμου και αντέχετε σαν γλώσσα τα Ολλανδικά, υπάρχει ο FERI στο Νέτφλιξ που θα σας καλύψει.
Η σωστή σειρά είναι πρώτα η ταινία Feri, μετά η σειρά Feri 2 και τέλος η σειρά Μυστικοί Πράκτορες.
Υπερσυμπαθητική η σκηνοθεσία, η φωτογραφία, η μουσική και το μοντάζ, δυνατοί οι 2οι -3οι -κλπ ρόλοι και ....αρχηγός ο τρομερός Feri, τιτανοτεράστια καλτ φυσιογνωμία και στύλ, υπέροχος ηθοποιός.