Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.439
«Ποιος σκότωσε την Ελένη Αρτεμίου?»
Δεν είχα σκοπό να τη δώ αλλά με έπεισες να ρίξω μια ματιά και βλέπουμε.Είδα και εγώ μια ταινία του Λάνθιμου, το Poor Things. Αν και δεν είμαι φαν των ταινιών του, αυτή η ταινία είχε κάτι. Από τα πρώτα 30' έλεγα μέσα μου "τι βλέπω;", δεν την έβγαζα επειδή με τραβούσε να δω τι θα γίνει, αλλά και πώς θα το δείξει καθώς έχει μια δική του ματιά στο φακό (τον ξέρω από παλιά από την διαφήμιση, έχει κάνει διαμαντάκια).
Τελικά η ταινία ήταν πολύ καλή, ίσως και εξαιρετική, για αυτό που είναι. Το πακέτο εικόνα-χρώμα-σκηνικά επίσης εξαιρετικό. Η Emma καταπληκτική, το άξιζε το Όσκαρ.
Την είχα δει στον κινηματογράφο…Επιτέλους!!!!! Του πήρε μόνο 24 χρόνια!
The Abyss: Ultimate Collector’s Edition (4K UHD Review) (thedigitalbits.com)
μαζί και True Lies !!!
Ούτε μια φορά.Ποιός έχει δει τα Aliens πάνω από 37 φορές;Aliens: Ultimate Collector’s Edition (4K UHD Review)
More than half a century after the events of Ridley Scott’s original Alien (1979), Ellen Ripley (Sigourney Weaver), the sole survivor of the commercial towing vessel Nostromo, is rescued from hypersleep in her drifting escape shuttle. Upon returning to Earth, Ripley is made to face the wrath of...thedigitalbits.com
Εγώ λέω να περιμένω το ρηβιού του @xfader ...Δεν είχα σκοπό να τη δώ αλλά με έπεισες να ρίξω μια ματιά και βλέπουμε.
Με συγκίνησε η ομιλία της στα όσκαρ οφείλω να ομολογήσω.
Μόλλις είχε ανοίξει το Ideal με το πρώτο σύστημα Dolby Digital στην Ελλάδα. Με εκείνες τις θεικές πολυθρόνες αντί για θέσεις και οθόνη Imax. (πριν το κάψουν και ξανακάνει ανακαίνιση) Η πρώτη ταινία, The Abyss. Πήγαμε με την παρέα 4 συνεχόμενες μέρες! Αυτό τα λέει όλα!!!!Την είχα δει στον κινηματογράφο…
Εγώ λέω να περιμένω το ρηβιού του @xfader ...
Εκεί πρέπει να το είχα δει.Μόλλις είχε ανοίξει το Ideal με το πρώτο σύστημα Dolby Digital στην Ελλάδα. Με εκείνες τις θεικές πολυθρόνες αντί για θέσεις και οθόνη Imax. (πριν το κάψουν και ξανακάνει ανακαίνιση) Η πρώτη ταινία, The Abyss. Πήγαμε με την παρέα 4 συνεχόμενες μέρες! Αυτό τα λέει όλα!!!!
Για όσους έχουν δει και το παλαιότερο, Shogun , Disney+, απλώς ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ
37 όχι αλλά το λατρεύω.Ποιός έχει δει τα Aliens πάνω από 37 φορές;Aliens: Ultimate Collector’s Edition (4K UHD Review)
More than half a century after the events of Ridley Scott’s original Alien (1979), Ellen Ripley (Sigourney Weaver), the sole survivor of the commercial towing vessel Nostromo, is rescued from hypersleep in her drifting escape shuttle. Upon returning to Earth, Ripley is made to face the wrath of...thedigitalbits.com
Εκεί πρέπει να το είχα δει.
37 όχι αλλά το λατρεύω.
Εγώ μαζεύω αυθεντικές αφίσες, έχω όλες εκτός του πρώτου!!!! Και έχει μια περιουσία αν την βρείς πλέον σε καλή κατάσταση. Και από ότι ξέρω δεν ήταν καν με αρνητική εκτύπωση πίσω όψης, δεν υπήρχαν ακόμη φωτιζόμενες κορνίζες στους κινηματογράφους
Εγώ, φιγούρες.Εγώ μαζεύω αυθεντικές αφίσες, έχω όλες εκτός του πρώτου!!!! Και έχει μια περιουσία αν την βρείς πλέον σε καλή κατάσταση. Και από ότι ξέρω δεν ήταν καν με αρνητική εκτύπωση πίσω όψης, δεν υπήρχαν ακόμη φωτιζόμενες κορνίζες στους κινηματογράφους
Σίγουρα με τα χρόνια το έχω δει πολλές φορές.Ποιός έχει δει τα Aliens πάνω από 37 φορές;Aliens: Ultimate Collector’s Edition (4K UHD Review)
Καλό εργάκι, λίγα παραπάνω στο τέλος ήθελε(α).