Τι είδαμε, τι θα δούμε

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.229
Molly's Game (2017) 8/10
Βασισμένο στην πραγματική ιστορία μιας άπληστης πανέξυπνης κυρίας που διοργάνωνε πριβέ παιχνίδια πόκερ. Καλός ρυθμός χωρίς να κάνει κοιλιές, ατακαδόρικο σενάριο με το κλασικό χάπι έντ. Εναλλακτικός τίτλος... Το μπούστο της Μόλυ !!

Reaction score
1.269

Μία ακόμα βαρετή & αδιάφορη ταινία του Liam Neeson,που όπως πάντα τα βάζει με όλους και όλα και γλιτώνει μονίμως στο παρα πέντε από του χάρου τα δόντια...
(Αντέγραψαν λίγο και το Unstoppable 2010)...

Βαθμός : 1/10

Reaction score
17.298
The Place 2017 :thumbsup:

5C234B08-2189-4161-8223-167F3819506E.jpeg

7,5/10

Aυτό „το μέρος“ ειναι η γωνία ενός μπαρ στην οποία κάθεται ένας άνθρωπος Μ ένα στιλό και Μ ένα βιβλίο και δέχεται επισκέπτες : διάφοροι τύποι,όλων των ηλικιών και των δυο φύλων του ζητούν να πραγματοποιήσει τις τρέχουσες επιθυμίες τους. » Υπογράφουν» συμβόλαιο με τον άνθρωπο που τους υπόσχεται ότι θα εκπληρωθούν τα « θέλω» τους Υπό τον όρο να φέρουν εις πέρας μια συγκεκριμένη δοκιμασία-εργασία.

Ειναι ελεύθεροι να ματαιώσουν τη συμφωνία ανα πάσα στιγμή ,εφόσον δεν τους αρέσουν οι όροι.

Μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει κανεις για τα „θέλω» του? Και τι ρόλο μας παίζει τελικά αυτή η περίφημη
« ελεύθερη βούληση « ?

„Give me what i want...“.

Reaction score
17.298
Unagi _ Το Χέλι _ The eel 1992 του Shôhei Imamura

«Το Χέλι» κέρδισε το Palme d’or στις Κάννες το 1997 (μαζί με το Taste of Cherry του Kiarostami), με τον σκηνοθέτη Shohei Imamura να είναι ένας από τους μόλις 6 σκηνοθέτες, που έχουν κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο δύο φορές.http://www.filmboy.gr/2016/07/best-asian-films-eel-1997.html

7,5/10

5654269D-A24A-4F89-947D-AE05CF512533.jpeg

UNAGI: A MOVIE ABOUT FLAWED HUMAN BEINGS THAT SEEMS VERY GOOD WHILE IT IS WATCHED AND EVEN BETTER IN RETROSPECT https://japaneseculturereflectionsb...-it-is-watched-and-even-better-in-retrospect/

Ένας εργάτης, ο Γιαμασίτα, ανακαλύπτει πως η σύζυγος του έχει εραστή που την επισκέπτεται όταν αυτός λείπει. Θα γυρίσει ξαφνικά στο σπίτι και θα τον σκοτώσει. http://tenies-online.com/load/2-1-0-28803

Μετά οχτώ χρόνια στη φυλακή, θα επιστρέψει για να ζήσει σε ένα μικρό χωριό κι αφού στη φυλακή ήταν κουρέας, ανοίγει ένα κουρείο. Δεν μιλάει σχεδόν καθόλου, εκτός από τις αναφορές του για το χέλι, το οποίο είχε ως φίλο στα κάτεργα.

Μια μέρα, θα βρει αναίσθητη μια γυναίκα, την Κέικο, που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Θα την βάλει να εργάζεται δίπλα του, αλλά δεν την αφήνει να έρθει πολύ κοντά του, αφού του θυμίζει τη σύζυγο του...

http://www.imdb.com/title/tt0103994/?ref_=ttrel_rel_tt

Reaction score
17.298
Travolti da un insolito destino nell’azzurro mare d’agosto

Swept Away… by an Unusual Destiny in the Blue Sea of August 1974

Lina Wertmuller 7/10

The Dominant Party: Sodomy and Social Class in Swept Away
https://diaboliquemagazine.com/sodomy-and-social-class-in-swept-away-1974/

„Βγάζω το καπέλο μου στην κυρία Βερτμίλερ που έγραψε και σκηνοθέτησε μια τόσο "αντρική" ταινία.“
http://cinetwts.blogspot.de/2013/08/swept-away-1974.html

Attachments

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
44.991
Έχεις τον γιατρό σου που σου δίνει σαφείς οδηγίες, ΄μην δοκιμάσεις να κόψεις τις φλέβες σου, το πιθανότερο είναι να πεθάνεις από ακατάσχετη αιμορραγία, μόνο από τύχη μπορεί να τη γλιτώσεις'.
Και εγώ τι πάω και κάνω; Προκαλώ την τύχη μου!
Το ότι βρίσκομαι ακόμα εν ζωή και μπορώ να γράφω αυτό το μήνυμα οφείλεται στο θεό Ύπνο που με πήρε στοργικά και προστατευτικά στην αγκαλιά του για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας και έτσι γλίτωσα πιθανές μόνιμες βλάβες.
Γιατρέ μου δεν το ξανακάνω, το υπόσχομαι.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.991
Έχεις τον γιατρό σου που σου δίνει σαφείς οδηγίες, ΄μην δοκιμάσεις να κόψεις τις φλέβες σου, το πιθανότερο είναι να πεθάνεις από ακατάσχετη αιμορραγία, μόνο από τύχη μπορεί να τη γλιτώσεις'.
Και εγώ τι πάω και κάνω; Προκαλώ την τύχη μου!
Το ότι βρίσκομαι ακόμα εν ζωή και μπορώ να γράφω αυτό το μήνυμα οφείλεται στο θεό Ύπνο που με πήρε στοργικά και προστατευτικά στην αγκαλιά του για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας και έτσι γλίτωσα πιθανές μόνιμες βλάβες.
Γιατρέ μου δεν το ξανακάνω, το υπόσχομαι.
Οφείλω επίσης να πως ότι έβαλε το χεράκι της και μια σκηνή που ξεχώρισα. Η σκηνή στο τραπέζι (που έχει κανονίσει η μικρή να μείνουν οι δυο τους) είναι αριστουργηματική, σεμινάριο υποκριτικής και σκηνοθεσίας. Ως εκεί όμως, δεν σώζεται όσο καλοί και αν ήταν οι δυο τους, που ήταν πάρα πολύ καλοί.
[DOUBLEPOST=1523108733][/DOUBLEPOST]Αα, και είχε χάλια ήχο, παρά το ότι ήταν DTS-X. Επίσης ο υπερβολικός κόκκος στην εικόνα ως άποψη μου τη σπάει.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.076
Game over man

κλασσικη Αμερικανια χαζοκωμωδιουλα για να περναει ευχαριστα και με χαλαρο-ηλιθιο τροπο η ωρα..

Ξεγνοιαστη, χαλαρη.

4/10

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.097
Game over man

κλασσικη Αμερικανια χαζοκωμωδιουλα για να περναει ευχαριστα και με χαλαρο-ηλιθιο τροπο η ωρα..

Ξεγνοιαστη, χαλαρη.

4/10
Game Over, Man! (2018)

dsfgvfdsg.jpg

Είμαι οπαδός της χοντράδας και της υπερβολής στις κωμωδίες και γουστάρω τις αμερικανιές γενικά. Παρ' όλα αυτά, το "Game Over, Man!" ακροβατεί οριακά στο γούστο μου. Σε κάποιον με πιο mainstream προτιμήσεις θα φανεί αποκρουστικό.

Ο πρωταγωνιστής, Adam Devine, είναι από μόνος του αντιπαθής και στην ταινία αυτή έχει ρόλο αντιπαθούς. Το αποτέλεσμα είναι απέχθεια².
H Rhona Mitra μας αναστατώνει επικίνδυνα και ο Daniel Stern δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο του.

Συνολικά έχουμε μία ακραία παραγωγή για λίγους. Για τον σινεφίλ είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

6/10

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.225
[Κεφάλας] Σωστά αγάπη μου! [/Κεφάλας] :p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik