Τι εγινε στην Αμαρυνθο?

HV

Reaction score
0
Μπορει τα παιδια να ειναι ανηλικα αλλα το ιδιο και η κοπελα πραγμα που θεωρειται αποπλανηση αν και εφοσον συνευρεθει με μεγαλυτερο των 18 ετων ατομο ακομα και να ηθελε και η ιδια. Ασχετα με το αν ειναι ανηλικα το ιδιο θα επρεπε να ισχυσει και σε αυτα ακομα και στην περιπτωση που δεν μιλαμε για βιασμο.
Προσωπικα πιστευω πως πρεπει να μπουν ολα εκτος της ατυχης κοπελας στο αναμορφωτηριο για να δουν την γλυκα και ταυτοχρονα να αποτραπει καποια αναλογη ενεργεια σε αλλα σχολεια.

Reaction score
118
Πλάκα κάνεις; Θα βγάλουμε αλήτες τα αγόρια και παρθενώπες τα κορίτσια; :shock:

Παιδιά, εδω δεν είμαστε κανάλια με τα τρελορεπορτάζ που μας πασαρουν. Δόξα τον θεό βγαίνουμε έξω και βλέπουμε συμπεριφορές των εφήβων και των 2 φύλων.

HV

Reaction score
0
Με αυτη την λογικη videomix βγαινουμε εξω, βιαζουμε οποια ειναι ντυμενη προκλητικα και την βγαζουμε καθαρη....( Για κατσε αυτο δεν ειναι και τοσο ασχημο ΑΧΑΧΑΧΑ )

Reaction score
118
Ποιά λογική; Έσύ για άλλο πράγμα μιλάς.
Δηλαδή το σέξ είναι βιασμός; :shock:

HV

Reaction score
0
Αν μιλας για την 16αρα ακομα και να ηθελε να γινει οτι εγινε ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ βαση νομου και παει αυτεπαγγελτα στην δικαιοσυνη.
Εξαλλου το οτι ηταν βιασμος ειναι σχεδον σιγουρο γιατι και εγω καμια φορα ειμαι βιαιος στο κρεβατι οπως ολοι μας οταν εχουμε τα πανω μας ( χεχεχε ) αλλα ποτε δεν εχω αφησει σημαδια σε αυτο το σημειο μιας γυναικας.

Reaction score
2
Παναγιωτης Κροκος said:
για να ανακαλυψουν ξανα τον τροχο...

η αληθεια ειναι βεβαια οτι λιγο παλιοτερα (οχι χρυσος αιωνας περικλεους δηλαδη που καποιοι γνωστοι μας πηγαινανε σχολειο) οργια/σεξ κλπ γινοντουσαν απλα δεν ειχαν αυτη την εκταση και σιγουρα οχι σε μικρες ηλικιες που γινεται τωρα. (καποτε αν η πρωτη σεξουαλικη επαφη γινοταν στα 15 θεωρουταν και νωρις, τα τελευταια χρονια αν μιλαμε για 12 δεν προκειται για "μεμονομενες" περιπτωσεις)

το σεξ ειναι σε δημοσια θεα στην τηλεοραση σε ολες τις εκφανσεις του, αν μη τι αλλο παραδειγματα υπαρχουν αφθονα για εναν νεο.
ωστοσο εχν την εντυπωση οτι οχι μονο εχουμε παρει λαθος δρομο, αλλα το θεμα καταληγει κομματακι επικινδυνο. Αφηνοντας εκτος τον ψυχολογικο παραγωντα, καθαρα απο θεμα φυσιολογιας , ποσο ασφαλες ειναι για την σωστη αναπτυξη ενος ανθρωπου να εχει ερωτικη επαφη απο πολυ μικρη ηλικια? (αφηνουμε παλι εκτος το θεμα της ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης σε ηλικιες 12 και 13 ετων, ειναι γνωστο λιγο πολυ τι ζημια μπορει να προκαλεσει μια εκτρωση σε τετοια ηλικια)
μια ιατρικη αποψη?
μαζι σου...
οι γυναικες εχουν ξεφυγει. 8)

Reaction score
0
Re: Τι εγινε στην Αμαρυνθο?

Παντα γινονταν αυτα αλλα τωρα εχουν τα κινητα και βγενουν ολα στην φορα, παντα υπηρχαν τα που....κια και παντα θα υπαρχουν δεν ειναι ολοι η εφηβοι ετσι. μιλαω για την εκπομπη του Ευαγγελατου..

Reaction score
119
Η μόνη διαφορά με τον "παλιό καλό καιρό"(αλήθεια ποιά εποχή είναι αυτή;..)είναι οτι τώρα υπάρχουν τα "καινούρια καλά κινητά"

VG

Reaction score
0
Αν δεν απατωμαι ηδη δυο ιατροδικαστες εχουν αποφανθει οτι προκεται για βιασμο.
Οι κατοικοι του χωριου φερονται δυσαρεστημενοι γιατι το κοριτσι πηγε στην αστυνομια.
Ειναι ισως απιστευτο αυτο που συμβαινει και ελπιζω να αποτελεσει αφετηρια προβληματισμου καθοτι το "οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες" καταρριπτεται με τον χειροτερο δυνατο τροπο :(

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν έχω, και θα ήταν εγκληματικό να έχω, άποψη για το τι συνέβη ή "μάλλον" συνέβη.

Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα σημεία προβληματισμού, άλλα υπέρ της μιας εκδοχής και άλλα υπέρ της άλλης, στα οποία προσπαθώ να σταθώ με τη μέγιστη δυνατή αντικειμενικότητα και χωρίς να αναφέρομαι απαραίτητα στο συγκεκριμένο περιστατικό:

1) Ο βιασμός δεν αποδεικνύεται όταν για την πραγματοποίησή του έχει ασκηθεί ψυχολογική και όχι σωματική βία. Αυτό είναι η κατάρα της γυναίκας.
2) Ένα κορίτσι μπορεί να είναι προκλητικό, αυτό όμως δεν δικαιολογεί το βιασμό, πολύ περισσότερο τον ομαδικό, στον οποίο δεν υπάρχει κάν η δικαιολογία "θόλωσε το μυαλό μου". Πόσα μυαλά πια θόλωσαν ταυτόχρονα; Και ο δεύτερος στη σειρά που περιμένει τον πρώτο να κάνει τη δουλειά του δεν σοκάρεται; Δεν συνειδητοποιεί σε τι πάει να συμμετάσχει;
3) Στην ηλικία αυτή, πάντα κατά τη γνώμη μου, η μοναδική αποδεκτή σεξουαλική δραστηριότητα είναι η κοινή συναινέσει "εξερεύνηση" της σεξουαλικότητας και η επαφή μεταξύ δύο ατόμων που, καλώς εχόντων των πραγμάτων, έχουν και αισθήματα το ένα για το άλλο, έτσι ώστε οι πρώτες εμπειρίες να είναι ευχάριστες και να μη δημιουργήσουν τραύματα.
4) Δυστυχώς, στη σημερινή πραγματικότητα, η συναίνεση μιας κοπέλας, αυτής της ηλικίας, σε ομαδικό σεξ δεν είναι κάτι πρωτάκουστο και άρα δεν μπορεί να αποκλεισθεί. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, και ότι ένα κορίτσι μπορεί να πληρώσει τη χυδαιότητα των υπολοίπων.
5) Όλοι γνωρίζουν ότι οι μώλωπες μπορούν να προέλθουν και από "άγριο" σεξ, που δεν προϋποθέτει όμως απαραίτητα την έλλειψη συναίνεσης. Συγχωρέστε με για τη χυδαιότητα, αλλά έχει και άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών που τη "βρίσκουν" έτσι.
6) Ακόμη και αν υπάρχει συναίνεση σε μια τέτοια πράξη, η πράξη δεν παύει να είναι εξωφρενική. Ομαδικό σεξ σε τουαλέτες με θεατές που βιντεοσκοπούν, και αν (λέμε, αν!) η κοπέλα συμμετείχε με τη θέλησή της δεν τρέχει τίποτα; "Βρε αδελφέ, παιδιά είναι, πώς κάνετε έτσι" είναι η λογική των γονέων; Βρε ζώον, το δεκαεξάχρονό σου κάνει π*****ζες με βίντεο, (κάποιοι λένε, για το συγκεκριμένο περιστατικό, ότι ένα από τα παιδιά το έκανε και παρουσία της αδελφής του), και αν η μικρή τα ήθελε δεν τρέχει τίποτα;
7) Κανείς δεν προβληματίζεται όταν συμβαίνουν τέτοια για το γεγονός ότι η έκλυση των ηθών στα μικρά παιδιά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη διάλυση της οικογένειας, όχι μόνο λόγω της αύξησης των διαζυγίων και των μονογονεϊκών οικογενειών, αλλά και λόγω της πολύωρης απουσίας και της μητέρας από το σπίτι, με αποτέλεσμα τα παιδιά να περνάνε όλη τους την ημέρα ανεξέλεγκτα. Σε μεγάλο βαθμό, ακόμη και το προκλητικό ντύσιμο μερικών κοριτσιών οφείλεται στο γεγονός αυτό. Κανείς δεν βλέπει τα παιδιά όταν φεύγουν από το σπίτι, ούτε όταν (όποτε) επιστρέφουν. Μια μητέρα, ακόμα και μια γιαγιά, που περιμένει στο σπίτι το μεσημέρι και ανοίγει την πόρτα στο παιδί μπορεί να το ψυχολογήσει αρκετά καλά ως προς το πώς πέρασε τη μέρα του, και να προβληματιστεί από μια ενδεχόμενη δυσθυμία, αδικαιολόγητη ευθυμία, περίεργη εμφάνιση, αποφυγή του βλέμματος όταν το παιδί λέει ψέματα, κι ένα σωρό άλλα.
8. Στα πλαίσια της ζωής με πρότυπο το lifestyle που επιβάλλεται από τα ΜΜΕ, τα κορίτσια μαθαίνουν να προκαλούν με έναν τρόπο που απευθύνεται σε άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας. Ένα δεκαεξάχρονο αγόρι δεν έχει ανάγκη από υπερπροσφορά γυμνής σάρκας για να ενδιαφερθεί για μια γυναίκα της ηλικίας του. Στα χρόνια μου τα κορίτσια κυκλοφορούσαν με ποδιές, και τα αγόρια τα ήθελαν και τα παραήθελαν. Τα ξεβρακώματα είναι για τους μεγαλύτερους, για τους οποίους ενδιαφέρονται τα κοριτσάκια γιατί αυτοί μπορούν να προσφέρουν τη βόλτα με το αμάξι, τις εξόδους και τα δώρα, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να ερεθίζουν τους συνομηλίκους τους και την ίδια στιγμή να τους κοιτάζουν αφ' υψηλού και να τους λένε με τον τρόπο τους "δεν είμαι για τα δοντάκια σου" κάνοντάς τους να λυσσάξουν. Αυτό το αναφέρω ως σημείο των καιρών και όχι, ασφαλώς, για τη συγκεκριμένη μαθήτρια.

Το συμπέρασμά μου; Δεν πάμε καλά. Γονείς, σταθείτε δίπλα στα παιδιά σας. Αυτά τα περί "ποιοτικού χρόνου" που περνάτε μαζί τους (την Κυριακή το πρωί…) είναι, με το συμπάθιο, τρίχες. Το παιδί έχει ανάγκη από ένα γεμάτο σπίτι-καταφύγιο. Για να επανέλθουμε κάποτε στην εποχή που το παιδί που θα κάνει τη λαδιά του θα γυρίσει στο σπίτι όπου το περιμένουν και θα αποστρέφει το βλέμμα γιατί ντρέπεται, κι ο γονιός θα καταλάβει ότι κάτι τρέχει και θα τα παρατήσει όλα για να βρει χρόνο να κάνει μια μεγάλη συζήτηση μαζί του, προτού χρειαστεί να κάνει αυτή τη συζήτηση σε τίποτε κρατητήρια όπου θα τρέξει κεραυνόπληκτος λέγοντας "μα πώς έφτασε το παιδί μου εδώ". Ο καημένος ηλίθιος.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Αυτο που βλεπω εγω ειναι πως η κοπελιτσα βιαστηκε μια φορα απο τα κ$%λοπαιδα και βιαζεται κατ εξακολουθηση απο τους δημοσιογραφους στον βωμο της τηλεθεασης.

Τωρα πια την ξερει ολη η χωρα την υποθεση και πειτε μου σε ποιο σχολειο θα παει
αυτη η πιτσιρικα και δεν θα περασει μαυρη ζωη γιατι τα παιδια ,πολλες φορες ,ειναι πολυ σκληρα!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
VG said:
Αν δεν απατωμαι ηδη δυο ιατροδικαστες εχουν αποφανθει οτι προκεται για βιασμο.
Οι κατοικοι του χωριου φερονται δυσαρεστημενοι γιατι το κοριτσι πηγε στην αστυνομια.
Ειναι ισως απιστευτο αυτο που συμβαινει και ελπιζω να αποτελεσει αφετηρια προβληματισμου καθοτι το "οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες" καταρριπτεται με τον χειροτερο δυνατο τροπο :(
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο ζήτημα ρατσισμού...

Είναι κυρίως ζήτημα του ότι η μικρή αυτή κοινωνία γίνεται "διάσημη" με πολύ κακό τρόπο πανελλήνια... πόσο μάλιστα και από μία αλλοδαπή.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Το συμπέρασμά μου; Δεν πάμε καλά. Γονείς, σταθείτε δίπλα στα παιδιά σας. Αυτά τα περί "ποιοτικού χρόνου" που περνάτε μαζί τους (την Κυριακή το πρωί…) είναι, με το συμπάθιο, τρίχες. Το παιδί έχει ανάγκη από ένα γεμάτο σπίτι-καταφύγιο. Για να επανέλθουμε κάποτε στην εποχή που το παιδί που θα κάνει τη λαδιά του θα γυρίσει στο σπίτι όπου το περιμένουν και θα αποστρέφει το βλέμμα γιατί ντρέπεται, κι ο γονιός θα καταλάβει ότι κάτι τρέχει και θα τα παρατήσει όλα για να βρει χρόνο να κάνει μια μεγάλη συζήτηση μαζί του, προτού χρειαστεί να κάνει αυτή τη συζήτηση σε τίποτε κρατητήρια όπου θα τρέξει κεραυνόπληκτος λέγοντας "μα πώς έφτασε το παιδί μου εδώ". Ο καημένος ηλίθιος.
Ως γνωστών δεν είμαι "παλαιών αρχών" όμως η Μαρία εδώ έχει απόλυτο δίκιο!!!

Reaction score
298
Έχει όντως απόλυτο δίκιο η Μαρία, ειδικά στο σημείο όπου πολύ επιγραμματικά λέει:

Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Αυτά τα περί "ποιοτικού χρόνου" που περνάτε μαζί τους (την Κυριακή το πρωί…) είναι, με το συμπάθιο, τρίχες.
Το άνω ποταμών με τα κορυβαντιώντα κανάλια είναι ότι τη βία, και δη τη σεξουαλική βία, τα κανάλια την έμπασαν στα σπίτια μας. Και τώρα ... να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι.

Reaction score
5
Μα καλά, γιατί αποβλήθηκε η κοπέλα από το συμβούλιο των καθηγητών;
Οι μαντράχαλοι καταλαβαίνω. Αυτή γιατί;

Reaction score
0
ak1s said:
Μα καλά, γιατί αποβλήθηκε η κοπέλα από το συμβούλιο των καθηγητών;
Οι μαντράχαλοι καταλαβαίνω. Αυτή γιατί;
Γιατι πιστευω οτι οταν γινετε κατι πρεπει να την πληρωσουν και οι δυο μεριες.... Τα ιδια τα παθεναμε και εμεις στα σχολικα χρονια σε θεματα αποβολων. Οταν υπηρχε θεμα την ετρωγαν και οι δυο μεριες για παραδειγματισμο. Και κατι αλλο ..... Η σχολικη τιμωρια δεν εχει να κανει με τιποτα με αποφαση και ετυμηγορια δικαστηριου και καλα κανει...

Μερικοι δημοσιογραφοι ομως ή δεν εχουν μυαλο ή το χανουν επιτηδες

Reaction score
7.131
Γιατι το συμβουλιο των καθηγητων λειτουργησε σαν μια τυπικη συντεχνια (ο ενας ειναι γιος ζευγους καθηγητων του σχολειου) και εξισωσε το θυμα με τους θυτες ή σε απλα ελληνικα.....καθηγητικο φασισταριο.Στις απεργιες και στους "δημοκρατικους αγωνες" για μερικα ευρω πρωτοι αλλα σε θεματα κοινωνικης δικαιοσυνης φασισταριο.

Reaction score
298
john_karis said:
Γιατι πιστευω οτι οταν γινετε κατι πρεπει να την πληρωσουν και οι δυο μεριες....
Εσύ, Χριστιανός-άνθρωπος-με-ξωβυζοξέκωλο-στο-άβαταρ, δεν ξέρεις ότι Χριστιανισμός σημαίνει επιείκεια και συγχώρεση?

Reaction score
14
tanto said:
Γιατι το συμβουλιο των καθηγητων λειτουργησε σαν μια τυπικη συντεχνια (ο ενας ειναι γιος ζευγους καθηγητων του σχολειου) και εξισωσε το θυμα με τους θυτες ή σε απλα ελληνικα.....καθηγητικο φασισταριο.Στις απεργιες και στους "δημοκρατικους αγωνες" για μερικα ευρω πρωτοι αλλα σε θεματα κοινωνικης δικαιοσυνης φασισταριο.
Σε όσους συλλόγους καθηγητών έχω βρεθεί δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει ούτε 1% από αυτά που λες. Άσε που σε τέτοια τόσο σοβαρά θέματα ο καθένας θα ψηφίσει αυτό που πιστεύει και δεν πα να είναι γιός του διευθυντή ούτε που νοιάζει (και γιατί να νοιάζει άλλωστε).

Reaction score
0
RDoherty said:
Εσύ, Χριστιανός-άνθρωπος-με-ξωβυζοξέκωλο-στο-άβαταρ, δεν ξέρεις ότι Χριστιανισμός σημαίνει επιείκεια και συγχώρεση?
ααααααααααααααααα............. λιγα λογια για το αβαταρ μου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale