- Reaction score
- 1
..."each coin has two sides"...!!!εγώ αλήθειες ρουφιανεύω μάστορα... οχι ψέμματα...
..."each coin has two sides"...!!!εγώ αλήθειες ρουφιανεύω μάστορα... οχι ψέμματα...
Δεν κόβετε όλοι τις Μαλ......ες Πρωί Πρωί!!!!!!!! :crazy_1: :mad_3: :cool_1:..."each coin has two sides"...!!!
πολύ μαύρο το πετρέλαιο....Τελικά τα έδωσα τα στοιχεία του ντρημόγιαννου...
Και τώρα... θα δείξει...
Αμα θέλεις Κινεζάκι ρε φίλε (asian beauty ατιμούλικο έτσι;;; 8)) το κανονίζουμε... ;-)Χάθηκε ο κόσμος να φέρει ο Στέλεχος καμια κινέζα να κανουμε εισαγωγή ριζιού;;;
Σε βλέπω να κάνεις διπλοβάρδιες σε κανένα "αγωγό"... ;-)πολύ μαύρο το πετρέλαιο....
???Νομίζω ότι έχετε ξεχάσει να βάλετε φωτό από κάποια ωραία ύπαρξη που υποσχεθήκατε.
κάποιο "πιπίνι" είπαν ότι έχουν βγάλει φωτό, αλλά μου φαίνεται ότι κάποιος ή κάποιοι το κρατάνε για τον εαυτό τους....
Ξέραμε από την νεότερη Ελληνική ιστορία τον "Νικηταρά τον Τουρκοφάγο",κάποιο "πιπίνι" είπαν ότι έχουν βγάλει φωτό, αλλά μου φαίνεται ότι κάποιος ή κάποιοι το κρατάνε για τον εαυτό τους....
Γιατί ρε φίλε; Πες μου έναν που δεν γουστάρει πιπινάκια; :cool_3::cool_3:Ξέραμε από την νεότερη Ελληνική ιστορία τον "Νικηταρά τον Τουρκοφάγο",
τώρα στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία θα γνωρίσουμε τον " Κωνσταντίνο τον Πιπινοφάγο!!!" ;-) :mrgreen:
α) ο στέφανος τον ειπεΓιατί τον λέτε "Πιπινοφάγο" τον Κωνσταντίνο βρε παιδιά;
απο τα γραφόμενα του δείχνει σοβαρός άνθρωπος και όχι "Πιπινοφάγος"
Γιατί λοιπόν του την λέτε;
Προσφάτως ανακαλύψαμε κάποιοι από εδώ μέσα ότι υπάρχει κι άλλος "ωραίος κόσμος" (βλ. νέα μέλη...) ο οποίος δεν ήρθε στο Tango...Εγώ απλά επειδή έχω και μνήμη ελέφαντα, θυμήθηκα κάτι που είχε γραφεί στην αρχή του θέματος.
Αλλά κατά την διάρκεια "ξεχάστηκε".
Αλήθεια, γιατί έχουν βγει φωτό μόνο με μέλη του AVSite;
Άλλος "ωραίος κόσμος" δεν υπήρχε στο Tango;
Εγώ Κωνσταντίνε φώτος δεν έχω... απευθύνσου στους αρμόδιους κους "ρουφ-brothers"...Α, μισό λεπτό Stelexos.
Άλλο αυτό που είπατε ότι είδατε στο Tango κι άλλο το "ωραίο κόσμος" που έχει το site.
Πρώτα να λύσουμε το πρώτο και μετά θα ασχοληθούμε με το 2ο.
Τι θα γίνει λοιπόν θα μπει φωτό/ς με το πιπίνι του Tango;