Τι εγινε στο Tango

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

Σε τί έγινε η επεξεργασία;
Εαν τις συγκρίνεις με τις αντίστοιχες αυθεντικές θα δεις ότι στην πρώτη ο Γιάννης, ο Λάμπρος και ο Γενικός φαίνονται καθαρά και φωτεινά και στη δεύτερη επίσης το ίδιο για τον εικονιζόμενο (αν δεν κάνω λάθος είναι ο Κώστας Μανης).

Reaction score
1
και εσύ της το έδωσες εεε...!!!!

Βρέ εχέμυθε ανθρωπε... με ρώτησες αν ήθελα? Η άλλη ήταν καλύτερη!!!! ΦΤΟΥ βρε γαμώτο πώς θα ξεμπλέξω τώρα?? Και δεν θέλω και πετρέλαιο ακόμα...
Dreamόγιαννε πρόσεχε... η "άλλη" ήταν δικηγόρος και μπορεί να σου κάνει και καμία μήνυση για "σ******ική" παρενόχληση ή μήπως είναι παρεμπόδιση;;;
(γμτ πάντα τα μπερδέυω αυτά τα δύο...)

Ασε που στο Ελλάντα ήρθε μόνο για ολιγοήμερες διακοπές! 8)
Όσο για πετρέλαιο μη στεναχωριέαι... πιάσε πόρτα για το χειμώνα για να έχεις κάβα!!! ;-)

Δηλαδή, τελικά είχαμε δεν είχαμε σας φτιάξαμε πάλι...
Πού ακούστηκε ένα απλό stelexos να κάνει "πλάτες" (επαγγελματικώς εννοώ πάντα, μην καρφωνόμαστε, ετσι; ) σε ένα Γενικό και έναν Ονειρο-Συντονιστή??? :shock:

Α, ρε σΚαφάτος και Θανόπουλος που σας χρειάζεται!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

minas

Πισιά
Reaction score
4.318
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

Εαν τις συγκρίνεις με τις αντίστοιχες αυθεντικές θα δεις ότι στην πρώτη ο Γιάννης, ο Λάμπρος και ο Γενικός φαίνονται καθαρά και φωτεινά και στη δεύτερη επίσης το ίδιο για τον εικονιζόμενο (αν δεν κάνω λάθος είναι ο Κώστας Μανης).
Για την ιστορία, διευκρινίζω ότι οι δικές μου φωτογραφίες ανέβηκαν χωρίς post-processing λόγω έλλειψης χρόνου.
Σίγουρα κάποιες θα ωφεληθούν από μεταβολές brightness/contrast/levels. Παρ' όλα αυτά Κωνσταντίνε θα πρότεινα να τις φωτίζεις ένα κλικ λιγότερο γιατί φαίνονται λίγο ξεπλυμένες :cool_4:

Reaction score
3
Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

minas, απλά προσπάθησα να τις φωτίσω λίγο εκεί που δεν φαινόταν καθόλου ή ελάχιστα τα πρόσωπα.
Έτσι σαν δοκιμή το έκανα για να φαίνονται λίγο περισσότερο κάποια μέλη που ήταν πιο σκοτεινά, μια και λέω να τις βάλω στο DVD που θα φτιάξω με το βίντεο του ντρημ.
Αν μπορείς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ξέρει καλύτερα να διορθώσει μερικές που είναι λίγο σκοτεινές σε πρόσωπα για να τις βάλω στο DVD, θα με βοηθούσε και μένα πολύ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Βρέ εχέμυθε ανθρωπε... με ρώτησες αν ήθελα? Η άλλη ήταν καλύτερη!!!! ΦΤΟΥ βρε γαμώτο πώς θα ξεμπλέξω τώρα?? Και δεν θέλω και πετρέλαιο ακόμα...
Δεν το έδωσα ακόμα...

Περιμένω να μου δώσεις την άδεια... :happy_5::happy_5:

Reaction score
0

Καλά ρε!!!!! Άμα δείς τα ζόρια πάρε την αστυνομία για προστασία!!!!! Προσοχή όμως στην...... Ρώσικη Μαφία!!!!!!!! :cool_1:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Quote:
Originally Posted by Regunus

Ώστε οι ωραίες γυναίκες προτιμούν πλέον τους άσχημους; Τώρα εξηγούνται οι χυλόπιτες που έχω φάει τελευταία... Πρέπει να αλλάξω λουκ...

Tωρα που το θυμηθηκα΄΄

Εμενα ειπες ασχημο ρε?
Να σου καει ...η τοστιερα ...να μαθεις:happy_8:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τελικά θα το δώσω το τηλέφωνο και ας τα βγάλει πέρα μόνος του...

Υ.Γ. Πιστεύω με μια παραγγελία 300-400 τόνους fuel και 50-60 marine gasoil θα την βγάλεις καθαρή...

Reaction score
1
Τελικά θα το δώσω το τηλέφωνο και ας τα βγάλει πέρα μόνος του...

Υ.Γ. Πιστεύω με μια παραγγελία 300-400 τόνους fuel και 50-60 marine gasoil θα την βγάλεις καθαρή...
Βρε σεις αλητήριοι-νεανίσκοι, δεν ντρέπεστε πίσω από την πλάτη μας να κάνετε "business" με τα ρώσικα πετρέλαια ;-)..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Μπορώ να έχω μια κατάσταση με λεπτομέριες τι ακριβώς έκανε το Stelexos εκείνο το βράδυ σας παρακαλώ;

Πληρώνω όσο όσο :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

Μπορώ να έχω μια κατάσταση με λεπτομέριες τι ακριβώς έκανε το Stelexos εκείνο το βράδυ σας παρακαλώ;

Πληρώνω όσο όσο :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
σε pm τηλεφωνο, οικ.κατασταση και φωτο και θα στα πω ολα :happy_5::happy_5::happy_5:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Εεεεεεφτασεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

Εεεεεεφτασεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Βρε συ μην πουλάς info τόσο ακριβά σε "άτομα" που δεν ξέρεις... wall_1

Εξάλλου αφού μπορούσες να ρωτήσεις εχθές γιατί δεν το έκανες??? 8)
Από "ρουφιάνο" άνθρωπο περιμένεις να μάθεις την αλήθεια??? :mrgreen:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Εσύ θα μου τα έλεγες τα πράγματα όπως ήθελες εσύ...

ενώ μπορώ να τα μάθω απο τον Regunus ο οποίος θα είναι απόλυτα αντικειμενικός... εεεεε Regunus? σωστά? :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.405
Members
38.557
Νεότερο μέλος
Giorgost