Τι εγινε στο Tango

Reaction score
5
- Μια φωτογραφία θέλω μονο
- Ρε θα πάω να στην φέρω τσουβαλάτη
- ΟΧΙ ΟΧΙ! Μια φωτογραφία της μόνο...

Αυτό θα μου μεινει και θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που νοιώσω οτι με απειλουν σκοτεινες δυνάμεις :angel:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4

Αυτό θα μου μεινει και θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που νοιώσω οτι με απειλουν σκοτεινες δυνάμεις :angel:

είναι στιγμές που ειλικρινά μένω με ανοιχτό το στόμα από το θαυμασμό....:bravo: :bravo: :bravo: ...ετοιμοπόλεμο παιδί...:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Τι εγινε στο Tango...

Παιδια, στην φωτογραφια που ειναι η Γιωτα με τον Αρβανιτακη, προσεξατε το αριστερο χερι του τελευταιου?
Δεν σας θυμιζει...Βασιλειο?:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Αμ η πινακιδα στο στηθος;
κυκλοφορουσαν τα ζυγα :happy_5:

Reaction score
0
εσυ γιατι δεν τα "ξερνας" ολα σιγανοπαπαδια?:happy_5:
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις????? :crazy_3: Απλά εναρμονίζω την στάση μου με αυτή των αξιότιμων μελλών του site!!!!!! ΑΝΑΜΟΝΗ!!!! Άλλωστε μια εικόνα είναι όσο χίλιες λέξεις! Και εικόνες ΔΕΝ έχω στην κατοχή μου!!!!! Που θα πάει όμως!

Πάντως ΜΗΝ τους ακούς Ανδρέα μου που σε υποθάλπτουν! Τα περισσότερα μάτια που "παίζανε" φοράγανε γυαλιά! Και εσύ από ότι θυμάμαι ΔΕΝ φοράς!!!

ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΙΔΕΣ!!!!!!!!! :cool_1: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: :happy_8: :crazy_1:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μιλας γενικα και αοριστα, ετσι δεν ειναι?"happy_1"

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Re: Απάντηση: Re: Τι εγινε στο Tango...

Αμ η πινακιδα στο στηθος;
κυκλοφορουσαν τα ζυγα :happy_5:

τι πινακιδα ρε !!
νουμερο φυλακισμενου ειναι:crazy_3:

οσο για το χερι που λεει ο μπαμπακερος ...περιμενω τα λεφτα γιατο εξωφυλλο :cool_3:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πάντως ΜΗΝ τους ακούς Ανδρέα μου που σε υποθάλπτουν! Τα περισσότερα μάτια που "παίζανε" φοράγανε γυαλιά! Και εσύ από ότι θυμάμαι ΔΕΝ φοράς!!!

ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΙΔΕΣ!!!!!!!!! :cool_1: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: :happy_8: :crazy_1:
Απο αυριο γινεσαι admin!:cool_4: :bravo:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εγω του την εδειξα ,αλλα πρωτος την ειδε ο Φαν:bravo:

Reaction score
0
γιατί θυμάται και τίποτα;
ήταν πιο μεθυσμένος και απο τον Στέλεχος :happy_8::happy_8:
Αχχχχχχχχχ!!!!!!!! Τι να μας πει και ο Reg για ποτά!!!!! Μόνο από ΖΕΣΤΟ Amareto νομίζω καταλαβάινει!!!!! Αχχχχχ!!! Αυτοί οι νέοι!:crazy_1: :happy_4: :crazy_1:

Υ.Γ. Μήπως για τα ζεστά σφηνάκια ευθυνόταν το "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΛΠΑΚ????" LoL

Reaction score
5
Αχχχχχχχχχ!!!!!!!! Τι να μας πει και ο Reg για ποτά!!!!! Μόνο από ΖΕΣΤΟ Amareto νομίζω καταλαβάινει!!!!! Αχχχχχ!!! Αυτοί οι νέοι!:crazy_1: :happy_4: :crazy_1:

Υ.Γ. Μήπως για τα ζεστά σφηνάκια ευθυνόταν το "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΛΠΑΚ????" LoL
Είδες πόσο μεθυσμένος ήσουν; jack-amareto ήταν...μάλλον έβαλε λιγο τζακ ο μπαρμαν ναουμ...

και ζεστο...αίσχος ήταν... αλλα αφού είχε αλκοολ καλό ήταν :happy_5::happy_5::happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αινιγμα:

Ποιο μελος?
Αλλου τρωει
αλλου πινει
αλλου παει και το...δινει:happy_5: :crazy_3:

Reaction score
0
Είδες πόσο μεθυσμένος ήσουν; jack-amareto ήταν...μάλλον έβαλε λιγο τζακ ο μπαρμαν ναουμ...

και ζεστο...αίσχος ήταν... αλλα αφού είχε αλκοολ καλό ήταν :happy_5::happy_5::happy_5:
Χμμμμ...... Μάλλον ο Barman είδε ότι δεν "έβλεπες" και πολλά και έβαλε το δάχτυλο του μπροστά από το στόμιο του Jack!!!!!!! οπότε... Χικ! Χικ! Χικ! :smoking:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.405
Members
38.557
Νεότερο μέλος
Giorgost