Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Μη μιλας !
απλα γραψε
απλα γραψε
Παιδια, στην φωτογραφια που ειναι η Γιωτα με τον Αρβανιτακη, προσεξατε το αριστερο χερι του τελευταιου?Μη μιλας !
απλα γραψε
- Μια φωτογραφία θέλω μονο
- Ρε θα πάω να στην φέρω τσουβαλάτη
- ΟΧΙ ΟΧΙ! Μια φωτογραφία της μόνο...
Αυτό θα μου μεινει και θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που νοιώσω οτι με απειλουν σκοτεινες δυνάμεις![]()
Αμ η πινακιδα στο στηθος;Παιδια, στην φωτογραφια που ειναι η Γιωτα με τον Αρβανιτακη, προσεξατε το αριστερο χερι του τελευταιου?
Δεν σας θυμιζει...Βασιλειο?:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις????? :crazy_3: Απλά εναρμονίζω την στάση μου με αυτή των αξιότιμων μελλών του site!!!!!! ΑΝΑΜΟΝΗ!!!! Άλλωστε μια εικόνα είναι όσο χίλιες λέξεις! Και εικόνες ΔΕΝ έχω στην κατοχή μου!!!!! Που θα πάει όμως!εσυ γιατι δεν τα "ξερνας" ολα σιγανοπαπαδια?:happy_5:
Μιλας γενικα και αοριστα, ετσι δεν ειναι?"happy_1"- Μια φωτογραφία θέλω μονο
Αυτό θα μου μεινει και θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που νοιώσω οτι με απειλουν σκοτεινες δυνάμεις![]()
Αμ η πινακιδα στο στηθος;
κυκλοφορουσαν τα ζυγα :happy_5:
Απο αυριο γινεσαι admin!:cool_4: :bravo:Πάντως ΜΗΝ τους ακούς Ανδρέα μου που σε υποθάλπτουν! Τα περισσότερα μάτια που "παίζανε" φοράγανε γυαλιά! Και εσύ από ότι θυμάμαι ΔΕΝ φοράς!!!
ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΙΔΕΣ!!!!!!!!! :cool_1: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: :happy_8: :crazy_1:
- Μια φωτογραφία θέλω μονο
Αχχχχχχχχχ!!!!!!!! Τι να μας πει και ο Reg για ποτά!!!!! Μόνο από ΖΕΣΤΟ Amareto νομίζω καταλαβάινει!!!!! Αχχχχχ!!! Αυτοί οι νέοι!:crazy_1: :happy_4: :crazy_1:γιατί θυμάται και τίποτα;
ήταν πιο μεθυσμένος και απο τον Στέλεχος :happy_8::happy_8:
μην πειτε ποια!:happy_9:Εγω του την εδειξα ,αλλα πρωτος την ειδε ο Φαν:bravo:
Είδες πόσο μεθυσμένος ήσουν; jack-amareto ήταν...μάλλον έβαλε λιγο τζακ ο μπαρμαν ναουμ...Αχχχχχχχχχ!!!!!!!! Τι να μας πει και ο Reg για ποτά!!!!! Μόνο από ΖΕΣΤΟ Amareto νομίζω καταλαβάινει!!!!! Αχχχχχ!!! Αυτοί οι νέοι!:crazy_1: :happy_4: :crazy_1:
Υ.Γ. Μήπως για τα ζεστά σφηνάκια ευθυνόταν το "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΛΠΑΚ????" LoL
όλοι των άνω-των-40 είχατε πάθει κάτι με το μικρό έτσι; ένα μαγαζί τίγκα στο ... ήταν κι εσείς εκεί.μην πειτε ποια!:happy_9:
μάστορα, τι δίνει ακριβώς;;;Αινιγμα:
Ποιο μελος?
Αλλου τρωει
αλλου πινει
αλλου παει και το...δινει:happy_5: :crazy_3:
"...Yes my Master" :respect: :respect: :respect:Απο αυριο γινεσαι admin!:cool_4: :bravo:
Εαν πω θα μας κλεισουν το site...:happy_5:μάστορα, τι δίνει ακριβώς;;;![]()
Χμμμμ...... Μάλλον ο Barman είδε ότι δεν "έβλεπες" και πολλά και έβαλε το δάχτυλο του μπροστά από το στόμιο του Jack!!!!!!! οπότε... Χικ! Χικ! Χικ! :smoking:Είδες πόσο μεθυσμένος ήσουν; jack-amareto ήταν...μάλλον έβαλε λιγο τζακ ο μπαρμαν ναουμ...
και ζεστο...αίσχος ήταν... αλλα αφού είχε αλκοολ καλό ήταν :happy_5::happy_5::happy_5: