- Reaction score
- 14
ε μιλήστε ποιός σας φρενάρει!!!Γιατι βιαζεσαι?
Περιμενε να μιλησουμε ολοι και να βγαλουμε τα τελικα συμπερασματα...:cool_4:
ΥΓ του zoglair τα μάτια πάντως βλέπουν πολύ καλά, οπότε ίσως δεν βιάζομαι τόσο!!!
ε μιλήστε ποιός σας φρενάρει!!!Γιατι βιαζεσαι?
Περιμενε να μιλησουμε ολοι και να βγαλουμε τα τελικα συμπερασματα...:cool_4:
Kοιτα, αν σου απαντησω πως εχεις δικαιο το θεμα δεν θα παρουσιαζει κανενα ενδιαφερον πλεον.ΥΓ του zoglair τα μάτια πάντως βλέπουν πολύ καλά, οπότε ίσως δεν βιάζομαι τόσο!!!
Ο Επόμενος πλήηηζ!!Kοιτα, αν σου απαντησω πως εχεις δικαιο το θεμα δεν θα παρουσιαζει κανενα ενδιαφερον πλεον.
Εαν σου απαντησω πως εχεις αδικο θα με παρει και θα με σηκωσει:crazy_1:
Οποτε σιωπω μεχρι να εχουμε την επομενη αποψη...:cool_4:
Ο Sothoms δοκιμάζει το Thermomix (αυτό σου πήρε η Sothomina σου?) οπότε θα γράψει σε άλλο συγκριτικό, άρα μένει ο ΔημήτρηςΚαι να φανταστείς ότι επίτηδες άφησα υλικό για τον επόμενο: π.χ. πρόβλημα με την ίριδα ("Artificial Intelligence") ενός εκ των Optoma (δε λέω ποιου), διαφορά στις θερμοκρασίες, ίδια μενού και ρυθμιστικά αλλά με άλλο range, επίδραση του λευκού τομέα που λείπει από τον τροχό του 73, κλπ.
κ.κ. sothoms και Τσάλλα are you listening?
Βαγγέλη θα βάλεις τις μετρήσεις των δύο προβολέων καθώς και τα CIE τρίγωνα από τους 72/73, να δούμε τι γίνεται?Λοιπόν, απο οτι είδα και μέτρησα ο H73 δεν μου έκανε και καμία τρελή εντύπωση.
Αντρέα, μήπως είσαι παιδί Indigo (που λέει και ο Χαρδαβέλας) και τα γνωρίζεις αυτά??:happy_5: :happy_5: :happy_5:Δεν μπορει καποιος να αγοραζει τον 73 σημερα και μετα απο εξι μηνες να εχει βγει ο 74.
Λεμε τωρα...rof:
Ο Sothoms δοκιμάζει το Thermomix (αυτό σου πήρε η Sothomina σου?) οπότε θα γράψει σε άλλο συγκριτικό, άρα μένει ο Δημήτρης
Εγώ σου είπα ότι φίλος που έιναι Panasonakias, εχει 2 Plasma Panasonic 50" και 42" (πολύ καλές ομολογουμένως) απο παλιά ήταν λάτρης των Technics, πήγε βόλτα σε κατάστημα που ψωνίζει τακτικά.Προχθες ενας φιλος μου ελεγε πως δικος του φιλος αγορασε εναν βιντεοπροβολεα-τον οποιο προσωπικα εχω "θαψει" αν και σας εχω αναφερει απλα οτι τον εχω δει-απλα διοτι διαβασε καλο review σε ενα περιοδικο.
Ο ανθρωπος νομιζει πως το μηχανημα που αγορασε ειναι ελαττωματικο...
Εαν πεισει το καταστημα απο οπου το αγορασε να του δωσουν αλλο και δει πως και αυτο ειναι μια απο τα ιδια, τοτε τι θα κανει?