Τι ειδε η Ε.Β.Β.Ε. ?

Reaction score
6
Απάντηση: Τι ειδε η Ε.Β.Β.Ε. ?

Επίσης όταν κανεις παύση και βλεπεις πως παγώνει και ο κόκκος τοτε αυτό σημαίνει πως ο θόρυβος υπαρχει ως πληροφορία στην εικονα .

Σε οσες σκηνές έκανα αυτό το τεστακι , σε ολες ( μα σε ολες ) το μυρμήγκιασμα πάγωνε μαζι με την υπόλοιπη εικόνα.
Απόδειξη πως αυτό που έβλεπα είναι πληροφορία .

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Το "βράσιμο" είναι το λεγόμενο "dithering noise", και είναι παρενέργεια της τεχνολογίας. Όλοι οι DLP το έχουν, από λίγο ως πολύ.

Να συμπληρωσω πως το φαινομενο ειναι ορατο απο πολυ κοντινες αποστασεις θεασης και μονο.
Απο φυσιολογικες αποστασεις...απλα δεν υπαρχει...

Reaction score
1
Μη σου θίξει κανείς την τεχνολογία... :happy_5:

Edit: άντε να σε βοηθήσω... Το φαινόμενο μειώνεται και με τη μείωση της φωτεινότητας.

NIX

Reaction score
0

Pause δεν καναμε.Δεν ξερω τι θελει να θυμαται ο Μιχαλης αλλα pause δεν καναμε.Βλεπανε τον κοκκο (film grain) απο αποσταση θεασης και το λεγανε βρασιμο.

Αντε τωρα να εξηγησεις τ`αυτονοητα...

Μιχαλη αν δεν κανω λαθος το PS3 εσυ ηθελες και μου το αφησες για να στο κανω αναβαθμιση το firmware.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169

Pause δεν καναμε.Δεν ξερω τι θελει να θυμαται ο Μιχαλης αλλα pause δεν καναμε.Βλεπανε τον κοκκο (film grain) απο αποσταση θεασης και το λεγανε βρασιμο.

Αντε τωρα να εξηγησεις τ`αυτονοητα...

Μιχαλη αν δεν κανω λαθος το PS3 εσυ ηθελες και μου το αφησες για να στο κανω αναβαθμιση το firmware.
Επειδή κάνετε λάθος θα φέρω τον δικό μου για να δούμε την ίδια σκηνή σε πλάνο χωρίς κόκκο.
Ποιός έχει και ποιός δεν έχει.
Άντε γιατί θα με τρελάνετε εσείς.
Δεν είμαι εγώ που πορώνομαι. Κάθε άλλο.
Συνεχώς λέω ότι θέλω DLP. Αλλά όχι με τέτοια χάλια. Δηλαδή χωρίς ζουm και lens shift, offset 36%, rainbow, βρασίματα κ.λ.π.

Το PS3 βρε σου το άφησα για αναβάθμιση, αλλά όχι για μήνες!!

Reaction score
388

Πολύ φως ρε παιδί μου αυτός ο HD80, παρόλο που έπαιζε σε Low mode, ειδικά σε κάποια φωτεινά πλάνα αναγκαζόμουνα να κλείσω τα μάτια.
Βέβαια ρόλο έπαιζε και η κοντινή θέση θέασης και το ότι δεν έχοyμε συνηθίσει σε τέτοια φωτεινότητα.
Το κακό είναι ότι αυτή τη φορά είδα περισσότερο rainbow από την προηγούμενη, μάλλον φταίει ότι τα ματάκια μου έχουν ξεσυνηθίσει λόγω lcd!"happy_1"
Στον τομέα κίνηση απαράδεκτο αυτό το bluray(αναβαθμίστε το το ρημάδι το
ps3), στο pc λίγο καλύτερα τα πράγματα αν και θέλει ακόμα δουλειά.
Όσο αναφορά τα "βρασίματα" τα έβλεπα κι εγώ και μου φάνηκαν σαν κόκκος ο οποίος όμως ήταν αρκετά εμφανής λόγω της κοντινής θέασης και τοης φωτεινότητας νομίζω.
Το πιο περίεργο είναι η ανομοιομορφία φωτεινότητας σε όλο το Panel , όπως είδαμε και σε κάποιες μετρήσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες.
Τελικά Νίκο οφείλονται στο φακό οι μεγάλες αυτές διαφοροποιήσεις με τη φωτεινότητα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.706
Νεότερο μέλος
jimacid