Τι ειναι το επαγγελματικο calibration?

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Απο το κρυφό μενού Χρήστο, αν πραγματικά δεν θέλεις να μπερδεύουμε το κόσμο.
Οσο για τις παροιμίες αστο το "item" γιατι το έχεις χαμένο.

Ο λαός που επικαλείσε λέει: Τα εργαλέια ΚΑΝΟΥΝ το μάστορα.

Εσύ ήθελες ΜΑΛΛΟΝ να πείς: Τα ράσα ΔΕΝ κάνουν τον παπά.

Αν δεν σου βγαίνει πάντως υπάρχει και η ζωγραφική.

ΥΓ. Αν σε έπιασε ο ξαφνικός κοιλόπονος περί ρύθμισης και περί ενημέρωσης των μελών μας, φρόντισε να κινείσε στα ΑΚΡΙΒΗ όρια του θέματος και να μην αφήνεις μ@λ...νες σποντούλες, νομίζωντας οτι δεν θα αντιδράσουμε.
Εδώ μέσα και όσο με βρίσκεις ως συντονιστή της κατηγορίας θα πατάς στις άκρες των δακτύλων όπως όλοι μας.
Αν γουστάρεις.
Και για να έχουμε ένα σημείο εκκίνησης, ξεκόλα και τη διαφημισούλα απο την υπογραφή σου. ΑΜΕΣΑ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τι ειναι το επαγγελματικο calibration?

Απο το κρυφό μενού Χρήστο, αν πραγματικά δεν θέλεις να μπερδεύουμε το κόσμο.
Οσο για τις παροιμίες αστο το "item" γιατι το έχεις χαμένο.

Ο λαός που επικαλείσε λέει: Τα εργαλέια ΚΑΝΟΥΝ το μάστορα.

Εσύ ήθελες ΜΑΛΛΟΝ να πείς: Τα ράσα ΔΕΝ κάνουν τον παπά.

Αν δεν σου βγαίνει πάντως υπάρχει και η ζωγραφική.

ΥΓ. Αν σε έπιασε ο ξαφνικός κοιλόπονος περί ρύθμισης και περί ενημέρωσης των μελών μας, φρόντισε να κινείσε στα ΑΚΡΙΒΗ όρια του θέματος και να μην αφήνεις μαλακισμένες σποντούλες, νομίζωντας οτι δεν θα αντιδράσουμε.
Εδώ μέσα και όσο με βρίσκεις ως συντονιστή της κατηγορίας θα πατάς στις άκρες των δακτύλων όπως όλοι μας.
Αν γουστάρεις.
Και για να έχουμε ένα σημείο εκκίνησης, ξεκόλα και τη διαφημισούλα απο την υπογραφή σου. ΑΜΕΣΑ.

Υποδειξεις με τετοιον τροπο, αλλου, οχι σε μενα.
Δεν εχω δωσει δικαιωμα σε κανεναν εδω μεσα να μου απευθυνετε με αυτον τον τροπο και ουδεποτε σε εσενα.

Σε παρακαλω πολυ να μου απεθυνεσαι κοσμια.

Η εποχες του μπαμπουλα περασαν ανεπιστρεπτει.

Δεν θα το αναλυσω παραπανω. Ειμαι ξεκαθαρος.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Αν δεν θέλεις υποδείξεις, ΤΟΤΕ μην πετάς και σποντούλες, νομίζοντας οτι πιπιλάμε δάκτυλο και θα καταπίνουμε οτι λαλακία σου κατέβει στο κεφάλι για να διαφημίσεις τον κολλητό σου.

Αν θέλεις σποντούλες το κουβαδάκι σου και στη γνωστή πλαζ που αγαπάς και κάθεσαι ΚΛΑΡΙΝΟ.

Στο επομενο μηνυμα σου αν δεν αλλάξεις υπογραφή, banάρεσαι.

Reaction score
0
Απάντηση: Τι ειναι το επαγγελματικο calibration?

Εχεις ξεφυγει τελειως.

Κριμα.....

Reaction score
0

Παντως , θα το θεωρουσα πιο αντρικιο να μου πεις οτι δε γουσταρεις να γραφω εδω μεσα, για τον οποιο λογο, δεν με απασχολει.

Θα το σεβομουν και θα το εκανα.

Αυτο που κανεις και ο τροπος που το κανεις, ειναι τουλαχιστον .....απαραδεκτος !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρακαλώ να ηρεμήσουν λιγάκι τα πνεύματα. Προφανώς υπάρχει κάτι που τσίτωσε τον Βαγγέλη γι αυτό και η ολίγον άκομψη επέμβαση. Χρήστο ξεκαθάρισε λίγο τα πράγματα κι εσύ αν θέλεις. Με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς πάντως, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα με την υπογραφή σου.

...

Reaction score
0

Νικο το γνωριζω. Αλλα και παλι εαν υπαρχει θεμα δεν εχω καμμια αντιρηση να την αφαιρεσω αμα μου ζητηθει με κοσμιο τροπο.

Ειμαι αρκετα ηρεμος και δεν θα δωσω συνεχεια στο θεμα γιατι πιστευω οτι κακως πηγε εκει που πηγε απο τη πλευρα του Βαγγελη.

Δεν υπαινίχθηκα τιποτα απολυτως και τα σχολια μου ηταν ακριβως επι του θεματος.

Εαν θελεις κατι να σου ξεκαθαρισω Νικο που δεν κατανοησες, πολυ ευχαριστως , με πμ.

Ειναι κριμα να χαλαμε το κλιμα σε ενα φορουμ για οποιονδηποτε τετοιο λογο.

Καλημερα !

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Χρήστο, κόψε τη πλάκα.
Ποτέ ΔΕΝ είπα οτι δεν θέλω να γράφεις.
ΠΟΤΕ. Και για την ακρίβεια ΘΕΛΩ να γράφεις, όπως και όσοι παρακολουθούν.

ΟΜΩΣ, επειδή χρόνια εχουν γραφτεί χιλιάδες μηνύματα επ' αυτού και είχα λάβει τα ΑΝΑΓΩΓΑ απαξιωτικά σου σχόλια οταν ΔΕΝ με ήξερες ΚΑΝ....

"απο Gama gamata"

.....ΠΑΡΘΕΝΑ, εμένα δεν θα μου το παίζεις.
Μια "καλή παρέα", καλά να είναι εκεί που είναι, με έμαθε απλά μυρίζοντας το καπνό να περιμένω οχι απλά τη φωτιά, αλλά πυρκαιά.

Κόψε λοιπόν τις σποντούλες και απο μένα δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Παρακαλώ να ηρεμήσουν λιγάκι τα πνεύματα. Προφανώς υπάρχει κάτι που τσίτωσε τον Βαγγέλη γι αυτό και η ολίγον άκομψη επέμβαση. Χρήστο ξεκαθάρισε λίγο τα πράγματα κι εσύ αν θέλεις. Με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς πάντως, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα με την υπογραφή σου.

...
Και απο μένα κανένα πρόβλημα.
Αμα δεν έχουμε θέμα με τους κανονισμούς, κανένα πρόβλημα.
Γιατι οχι και με Bold; :142::142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Τι ειναι το επαγγελματικο calibration?

Δεν υπαινίχθηκα τιποτα απολυτως και τα σχολια μου ηταν ακριβως επι του θεματος. Εαν θελεις κατι να σου ξεκαθαρισω Νικο που δεν κατανοησες, πολυ ευχαριστως , με πμ.
Όχι θα ήθελα ότι γράφεται να μένει εδώ. Η ερώτησή μου είναι απλή και νομίζω ότι το κουμπί είναι εκεί. Εξ όσων γνωρίζω στην Αθήνα λειτουργούν δύο callibrators, o Βαγγέλης Λάμπρου και ο Μανώλης Καστρουνής και οι δύο αξιόλογοι με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Εις εξ αυτών έχει ακριβότερο εξοπλισμό και από ότι ξέρω αυτός είναι ο Βαγγέλης. Τα μηνύματά σου (σε συνδυασμό ίσως με παλαιότερες καταστάσεις), ερμηνεύτηκαν προφανώς ως απαξίωση του εξοπλισμού για να υποστηριχτεί λίγο ο Μανώλης έναντι του Βαγγέλη. Είναι έτσι;

p.s. Μην με παρεξηγείς που ρωτάω ευθέως. Το κάνω για να ξεκαθαρίσουν άμεσα οι όποιες παρεξηγήσεις, παρόλο που δεν μου αρέσει το θέμα να ασχολείται με το τι κάνουν δύο επαγγελματίες του χώρου, ειδικά όταν ένας εξ αυτών είναι βασικό μας στέλεχος.

...

Reaction score
0

Βαγγελη, αμα το gamma ειναι gammata τι θες να πω? Gamma , gammato ?

Η αναφορα εγινε σε αλλο χωρο και δεν ανεφερε το ονομα κανενος αποτι θυμαμαι.

Τωρα αν σου αρεσει να τα παιρνεις πανω σου, επι της ουσιας δεν φταιω εγω.

Ανεκαθεν οτι βλεπω κι οτι πιστευω γραφω κι εχω γραψει και πει πολυ χειροτερα και για το φιλο μου, μην ανησυχεις.

Αλλα ξαναλεω, στο συγκεκριμενο θεμα εισαι φαουλ. Ουτε υπαινίχθηκα τιποτα, ουτε σε προκαλεσα.

Τελος, οσο για τα αναγωγα, σε παραπεμπω στην αρχη του θεματος να το ξαναδιαβασει μια σε καμμια εβδομαδα, και σε παρακαλω να παμε παρακατω.

Εαν θες βεβαια !

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι ειναι το επαγγελματικο calibration?

Όχι θα ήθελα ότι γράφεται να μένει εδώ. Η ερώτησή μου είναι απλή και νομίζω ότι το κουμπί είναι εκεί. Εξ όσων γνωρίζω στην Αθήνα λειτουργούν δύο callibrators, o Βαγγέλης Λάμπρου και ο Μανώλης Καστρουνής και οι δύο αξιόλογοι με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Εις εξ αυτών έχει ακριβότερο εξοπλισμό και από ότι ξέρω αυτός είναι ο Βαγγέλης. Τα μηνύματά σου (σε συνδυασμό ίσως με παλαιότερες καταστάσεις), ερμηνεύτηκαν προφανώς ως απαξίωση του εξοπλισμού για να υποστηριχτεί λίγο ο Μανώλης έναντι του Βαγγέλη. Είναι έτσι;

p.s. Μην με παρεξηγείς που ρωτάω ευθέως. Το κάνω για να ξεκαθαρίσουν άμεσα οι όποιες παρεξηγήσεις, παρόλο που δεν μου αρέσει το θέμα να ασχολείται με το τι κάνουν δύο επαγγελματίες του χώρου, ειδικά όταν ένας εξ αυτών είναι βασικό μας στέλεχος.

...

Κανενα προβλημα και να θυμασαι οτι δεν προκειται να παρεξηγηθω με κανεναν απαξ και μιλαμε στα ισια. Μονο ετσι μου αρεσει να μιλαω.

Τα σχολια μου ηταν ξεκαθαρα. Οτι τα εργαλεια δεν κανουν το μαστορα η τα ρασα το παπα που λεει κι ο Βαγγελης που το καταλαβε καλυτερα.

Γιατι σωνει και καλα να το παω στους εδω καλιμπρειτορς , και να μην το παω στους αμερικανους που αναφερει ο Κωστας πριν στο θεμα με τα οργανα των ποσων χιλιαδων δολαριων δηλαδη ?

Με συγχωρεις , αρα προκειται περι μυγας.

Το θεμα ηταν αλλο, το σχολιο συγκεκριμενο επι του θεματος και ο Βαγγελης το πηρε πανω του.

Εγω φταιω γιαυτο ?

Το μονο που απευθυνθηκα στο Βαγγελη , ηταν το θεμα με τα ρυθμιση πολλων σημειων σε μηχανηματα, το οποιο ειναι ξεκαθαρα τεχνικο και καμμια σχεση δεν εχει με τα οργανα.

Σορυ Νικο, αλλα σκασιλα μου το ποσα χρηματα κανουν τα οργανα τους.

Θεωρω οτι αυτα που εγρααψα ειναι ξεκαθαρα, και το να κανει ο καθενας τη δικη του ανασκοπηση του τι γραφετε ειναι οτι χειροτερο.

Ειναι γραμμενα ολα, και ξεκαθαρα.

Απο οποια πλευρα θελει ο καθενας να τα δει , θα τα δει.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Re: Απάντηση: Τι ειναι το επαγγελματικο calibration?

Βαγγελη, αμα το gamma ειναι gammata τι θες να πω? Gamma , gammato ?

Η αναφορα εγινε σε αλλο χωρο και δεν ανεφερε το ονομα κανενος αποτι θυμαμαι.
Και όνομα ανεφέρθη και γέλια και άλλα τραγικά, που ΜΟΝΟ βοήθεια και γνώσεις είχα προσφέρει μέχρι τότε.
ΜΟΝΟ βοήθεια. Τίποτα άλλο.

Και για να περάσεις ευχαριστα την ώρα σου, τότε που μάθαινες την ΑΒΓ στη προβολή, ώστε να υποστηρίξεις τον φίλο σου απο τα διαγράμματα που σου έδειξε ως δικά μου, την είπες την εξυπνάδα σου.

Μην το παίζεις ΠΑΡΘΕΝΑ

Ανεκαθεν οτι βλεπω κι οτι πιστευω γραφω κι εχω γραψει και πει πολυ χειροτερα και για το φιλο μου, μην ανησυχεις.
Να τα δω, να τα δώ σε παρακαλώ πολύ
....Μην ψάχνεις αδικά Χρήστο θα χάσεις το χρόνο σου

Δεν έχω πρόβλημα μέχρι και να σε πλήρωνει κάποιος για τη διαφήμιση σου. Πρόβλημα ΟΥΔΕΝ. Μακάρι να τα πιάσεις και χοντρά.

Οχι όμως διαφήμιση εις βάρους μου.
Γιατι έγω εχω φτάσει να ΑΠΑΓΟΡΕΨΩ σε πελάτες μου να γράψουν το παραμικρή τους άποψη για το πως εβλέπαν πριν και πως είδαν μετά αν και θέλανε σαν τρελοί.

Σε παρακαλώ πολύ πρόσεχε τι θα ξαναγράψεις, γιατι σε παρόμοιο κολπάκι θα αλλάξουν τα δεδομένα.
Και είμαι ξεκάθαρος.

Reaction score
0

Εαν δεν σταματησεις τις προσβολες και τις απειλες , δεν θα βγαλουμε ακρη. Πιστεψε με !

Οπως βλεπεις Νικο, παρα την ολη καλη διαθεση, ''you cannot teach an old dog new tricks'' .....

κριμα και παλι.

Reaction score
1
Browser, τα λαϊκά γνωμικά δεν είναι το forte σου αλλά ούτε και τα μόνα που συγχέεις. Μπερδεύεις εξίσου τον χώρο σου με το avsite. Εκεί, μπορείς να απαιτείς ότι θέλεις και να 'χεις τον τελευταίο λόγο. Εδώ, δεν μπορείς να απαιτείς τίποτα, ούτε καν την κόσμια συμπεριφορά που επικαλείσαι.

Επί του προκειμένου, εμφανίζεσαι ως τσαμπουκάς cowboy που δε σηκώνει μύγα στο πετσικαρισμένο του σπαθί, υποδυόμενος βίον και πολιτεία που απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Η εριστική σου γραφή είναι σεσημασμένη. Έχει, δε, trollίζουσα χροιά καθώς κατά κανόνα τα σχόλιά σου είναι δεικτικά και μη εποικοδομητικού χαρακτήρα. Επί της ουσίας, έχεις αναφερθεί πάμπολλες φορές με ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια κατά του avsite και των συντελεστών του. Νομοτελειακά, ότι και να γράφεις θα προκαλεί συνειρμούς και θα ερμηνεύεται εκ του πονηρού.

Τελεσίγραφα και αφορισμοί, στα καθ' υμών. Εδώ, είσαι επισκέπτης και - αν θες να ξέρεις - ανεπιθύμητος όσον με αφορά.

Reaction score
1

Χρήστο, απλά έτσι για να σε προβληματίσω λίγο, σχετικά με το στιλ γραφής σου, θα σου πω απλά ότι είσαι το μοναδικό άτομο που κατάφερε να με κάνει να "εκραγώ" τα τελευταία δύο χρόνια.

Και αυτό το σχόλιο που κάνω δεν έχει να κάνει καθόλου με το πόσο έντονα μπορείς να διαφωνήσεις με κάποιον. Έχω διαφωνήσει πολύ έντονα σε διάφορα θέματα εδώ μέσα και με τον Νίκο (Zoglair), και με τον Βάγγο, και με τον Σκαφάτο και με άλλα μέλη.

Βλέπεις με πόση άνεση και πόσο έντονα "σφάζομαι" με τον Κεφάλα, μόνο που δεν βρίζουμε σχεδόν ο ένας τον άλλο δημόσια. Και μπορεί να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και να σφαχτούμε ακόμα πιο έντονα, αλλά κατά βάθος δεν τρέχει τίποτα, την άλλη μέρα όλα είναι μέλι γάλα!

Αυτά από μένα και σου εύχομαι καλή συνέχεια Χρήστο, δεν πρόκειται να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο, απλά ήθελα να σκεφτείς μήπως κάτι πρέπει να αλλάξεις στο στιλ γραφής σου...

Reaction score
15.548

Λοιπον ...

κοιταχτε μην σας παρει και σας σηκωσει ολους...:116:

Εγω δεν πω για την παρεξηγηση....γιατι περι αυτου προκειται....ειμαι σιγουρος...

Στα γραπτα συνηθως γινονται παρεξηγησεις....
Εαν παρετε παραδειγμα απο εμενα.....καταλαβαινετε....:116:

Σιγουρα εχουν(με) πει διαφορα πραγματα ολοι(μας)....ειτε για εμενα,ειτε για τον Καφατο,ειτε για τον Χρηστο,ειτε για τον Βαγγελη,ειτε για τον Μανωλη...κ.λ.π.

Οποτε ......ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετο....ΣΟΛΩΜΟΣ...:116:

Εγω προσωπικα,επειδη γνωριζω τον Χρηστο...στο πως ομιλη...πιστευω οτι ειναι καθαρα παρεξηγηση......

Δεν θελω να γραψω κατι αλλο.....
Απλα,ολοι μας,θα πρεπει να ερμηνευουμε τα γραφας,σαν μην ξερουμε τον αλλον...

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι ειναι το επαγγελματικο calibration?

Εξ όσων γνωρίζω στην Αθήνα λειτουργούν δύο callibrators, o Βαγγέλης Λάμπρου και ο Μανώλης Καστρουνής και οι δύο αξιόλογοι με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Εις εξ αυτών έχει ακριβότερο εξοπλισμό και από ότι ξέρω αυτός είναι ο Βαγγέλης....
Ακριβως ετσι ειναι Νικο...

Και οι δυο ειναι ωραιοι στην δουλεια τους.......

Και δεν μπορει να ειναι ευχαριστημενοι ολοι οι πελατες τους απο την δουλεια τους,μιας και υπαρχει μεγαλη ποικιλια προβληματων.

Επισης εχουν και τον ιδιο εξοπλισμο....

Γνωριζω και τον Μανωλη πολυ καλα σαν ανθρωπο που ειναι και εξαιρετικος στην δουλεια του.....
......οπως γνωρισα και τον Βαγγελη που ειναι μια απο τα ιδια με τον Μανωλη......

Και μην φανταστητε κατι αλλο......ειναι οπως τα λεω......

Μακαρι να δουλευαν και μαζι πανω στο αντικειμενο τους.....θα ηταν οτι καλυτερο για ολους.....!!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.983
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas