Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.223
Δλδ αυτά είναι όλα "αναρτήσεις μίσους"?
Το άρθρο λέει κατηγορείται για εξύβριση και απειλές. Μην μου πεις ότι δεν βλέπεις ούτε εξύβριση ή απειλές!

Πόσο "βαριά" αδικήματα είναι αυτά, νομικά μιλώντας, δεν ξέρω. Ούτε οι "αναρτήσεις μίσους" νομικά ξέρω πως θα μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν (ούτε τι αδίκημα είναι), σαν απλός άνθρωπος πάντως διαβάζοντας τις αναρτήσεις φτάνεις αβίαστα στο συμπέρασμα πως, ε, ένα μίσος για τον Άδωνι το έχει.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.839
Το άρθρο λέει κατηγορείται για εξύβριση και απειλές. Μην μου πεις ότι δεν βλέπεις ούτε εξύβριση ή απειλές!

Στα περισσότερα βρίζει την κυβέρνηση. όπως πόσοι άλλοι. Αυτό το ονομάζουμε πλέον "αναρτήσεις μίσους"; Αυτό ρωτώ.
Τα άλλα με τους Σομαλούς, τα αφήνω κατά μέρος. Γιατί τα μέσα πιάνουν και χαρακτηρίζουν το σύνολο. Για πάρε τις μία μία...

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.223
Για πάρε τις μία μία...
ΟΚ.

Στην πρώτη βρίζει τους αστυνομικούς και τους λέει πουτ@ν@κι@ της κυβέρνησης.
Στη δεύτερη βρίζει όσους ψηφίζουν ΝΔ και τους λέει δίποδα.
Στην τρίτη βρίζει τον υπουργό (πουτ@ν@ς γιος, ξεφτίλας, γ@μημένο λαμόγιο, βρωμόσκυλο κλπ.) και μέρος των εργαζομένων στα νοσοκομεία.
Στην τέταρτη επικροτεί το κάψιμο αστυνομικών στη Γαλλία.
Στην πέμπτη επικροτεί το λιντσάρισμα ενός ανθρώπου στο Νεπάλ και λέει πως το αυτό θέλει να γίνει και εδώ.

Μήπως τρολάρεις και τζάμπα σου απαντάω;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.839
Οι τρεις πρώτες, αποτελούν δηλαδή παράδειγμα ρητορικής μίσους κατά την άποψή σου; Δεν λέω ότι δεν βρίζει, προφανώς.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.223
Οι τρεις πρώτες, αποτελούν δηλαδή παράδειγμα ρητορικής μίσους κατά την άποψή σου; Δεν λέω ότι δεν βρίζει, προφανώς.
Δηλαδή την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα; Τους Σομαλούς (από όπου ξεκίνησε η ιστορία) τους βγάζουμε απ'έξω, αυτές που χαιρόμαστε γιατί καίνε αστυνομικούς και λιντσάρουν τις βγάζουμε απ'έξω. Ε, στις άλλες τι κάνει; Απλά βρίζει χυδαία!

Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι νόημα έχει αυτή η συζήτηση, μάλλον κανένα. Για μένα το να βρίζεις μια ομάδα ανθρώπων όπως οι αστυνομικοί, ναι, είναι ρητορική μίσους. Για σένα μπορεί να μην είναι, ΟΚ. Βγάλε αυτά τα ποστ που "μόνο βρίζει" και άσε αυτά που τους καίνε.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.839

Εδώ δεν έχει "γόνος γνωστού επιχειρηματία", "υιός πρωην υπουργού", "βασιλιάς του πορνό", "γνωστός", ΧΥΖ κλπ.
Στεγνά όνομα, φωτό....

Χμ.... Εδώ ίσως όντως να υπάρχει ζήτημα. Όχι για τα μέσα, για τον υπουργό, ο οποίος:

Πρόσεξε τι κάνει. Δεν λέει, ο τάδε λογαριασμός. Οοχι. Λέει ο τάδε (όνομα σε εισαγωγικά) και αμέσως παρακάτω δίνει και πληροφορία ότι συνελήφθη (με ονοματεπώνυμο) και οδηγείται στον εισαγγελέα. Προσεχώς ίσως μεταδώσει και το είδος των αδικημάτων για τα οποία ίσως ασκηθεί δίωξη; Μάλλον υπάρχει ζήτημα εδώ. Με βάση την κείμενη νομοθεσία, ασχέτως του πώς την κρίνω ο ίδιος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67