Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

ika

News
Reaction score
17.019
Έχουν αρχίσει και τα σχολεία, δεν πολυβγαίνουν γιατί έχουν να διαβάσουν

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.958

"νόμιζα ότι ήταν κάποιο γόνατο"

ika

News
Reaction score
17.019

Τρέχουν να προλάβουν γιατί από τον άλλο μήνα, που θα τους φυλάνε οι Ρομά Corps, θα είναι παναγίες

ika

News
Reaction score
17.019
Οι Ρομά Corps θα έχουν ικανότητες Neo για να αποφεύγουν τις σφαίρες που θα τους ρίχνουν?

ika

News
Reaction score
17.019
Η φιάλη με το καύσιμο κατασχέθηκε, καθώς και ο φορητός υπολογιστής αφής, ο οποίος αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Κακώς επιστράφηκε το tablet, να έπαιρνε καινούργιο ο (προηγούμενος) δικαιούχος. Ο ευπαθής το ήθελε για τα μαθήματα. Κράτος 2.0 σου λέει μετά.
Η βενζίνη γιατί κατασχέθηκε και δεν επιστράφηκε δλδ?

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.958
Κι όμως κατά τον Χρυσοχοΐδη αυτού του είδους η εγκληματικότητα των τσιγγάνων "βαίνει μειούμενη".

Μόνος τρόπος να συμβαίνει αυτό, να μην καταγράφονται πλέον όλα όσα κάνουν ως εγκλήματα τσιγγάνων.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.958
Έτσι είπε ο υπουργός, δεν τον άκουσες; "Βαίνει μειούμενη". Τώρα γιατί τους στέλνει, μπορεί ....για να την εξαλείψει πλήρως.

Αρχίζω να έχω τις αμφιβολίες μου για την αξιοπιστία των αριθμών που παραδίνονται. Όλοι φαίνονται να ευημερούν.... Να ο τουρισμός καλή ώρα. Μάλλον εμείς είμαστε τρελοί ή ζούμε πάντως σε κλουβί.

ika

News
Reaction score
17.019
Έτσι είπε ο υπουργός, δεν τον άκουσες; "Βαίνει μειούμενη". Τώρα γιατί τους στέλνει, μπορεί ....για να την εξαλείψει πλήρως.
...
Το διάβασα πως το είπε, ίσως υποννοεί πως "βαίνει μειώμενα αυξανόμενη". Εκεί πχ που αυξανόταν με 20% κάθε χρόνο, έπεσε στο 19.9%.
Η στατιστική είναι ο κλάδος των μαθηματικών που μπορεί να ερμηνεύει τα πάντα όπως θέλει ο ενδιαφερόμενος (πολιτικός).

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.719
Τι βαίνει μειούμενο; Οι συλλήψεις ή οι καταδίκες;

Το διάβασα πως το είπε, ίσως "βαίνει μειώμενα αυξανόμενη"
Α, σαν τη δίαιτά μου: Έχω πετύχει να μειώσω τον ρυθμό ανόδου του ρυθμού ανόδου.

• Like
Reactions: ika

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.958
Τι βαίνει μειούμενο; Οι συλλήψεις ή οι καταδίκες;

Α, σαν τη δίαιτά μου: Έχω πετύχει να μειώσω τον ρυθμό ανόδου του ρυθμού ανόδου.

Να πες μου εσύ τι καταλαβαίνεις, το δικό μου επίπεδο κατανόησης της γλώσσας μπορεί να μην είναι, ξέρω γω, και το καλύτερο:

"Όπως εξήγησε ο κ. Χρυσοχοΐδης, «το μεγάλο πρόβλημα με την εγκληματικότητα είναι στην Αττική και βαίνει μειούμενο. Υπάρχουν δύο πεδία: το ένα είναι το οργανωμένο έγκλημα, η βαριά εγκληματικότητα που έχει χτυπηθεί από το ελληνικό FBI. Έχουμε 1400 συλλήψεις και 500 προφυλακίσεις σε 6 μήνες. Υπάρχει και η μικρή εγκληματικότητα που πλήττει τις γειτονιές και εκεί έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τους Ρομά. Εκτός από τα ναρκωτικά, υπάρχουν οι κλοπές και οι ληστείες, αυτό βαίνει μειούμενο»."

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound