Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.861
Εμένα δεν πάει πουθενά το μυαλό μου πάντως.

Αντιθέτως εγώ κάτι υποψιάζομαι, αλλά δεν είμαι σίγουρος! :biggrin:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.150
Εδώ επιστροφή στα παλιά "ήθη και έθιμα". Μετά το Έλος πριν μερικές μέρες, νέοι σκοτωμοί στα Βορίζια (Ηράκλειο, νότια), αφού προηγήθηκε μια βομβιστική ενέργεια! Ρε όλα καλά στην Νότια Δανία! o_O :geek:

ακούμε προτάσεις Σώτο....τι έχει πρόγραμμα έχει ο Ζήκος για τα ζώα της λεβεντογέννας κρήτσης? :biggrin:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.261
Θα επιθυμούσα πρώτα να μάθω τι σκοπεύει να πράξει ο Κούλης, που είναι εξάλλου και πρωθυπουργός, πριν πάμε στον πεθαμένο

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.260
ακούμε προτάσεις Σώτο....τι έχει πρόγραμμα έχει ο Ζήκος για τα ζώα της λεβεντογέννας κρήτσης? :biggrin:
Προηγείται ο Κούλης, δικοί του ψηφοφόροι είναι οι περισσότεροι τέτοιοι εξάλλου...

Στα Βορίζια, το μακελειό δεν θα γινότανε, αν δεν υπήρχε ανώτερος και ανώτατος συνεργοί, που μαζί με τους κουμπουροφόρους μακελλάρηδες, αποτελούν ένα τρίγωνο ενιαίο και αδιαίρετο.

Η μια γωνιά της τριγωνικής σχέσης είναι αυτοί καθ' αυτοί οι κουμπουροφόροι, οι μουσαντένιοι καπεταναίοι, οι γιαλαντζί αρχηγοφαμελιάρηδες, που τάχα μου δήθεν δεν σηκώνουνε μύγα στο σπαθί τους, και με ένα "ίντα ξανοίγεις μπρε" ξεθηκαρώνουνε το κουμπούρι.

Η δεύτερη γωνιά, είναι κάποιοι αστυνομικοί, υπεύθυνοι για την αστυνόμευση συγκεκριμένων περιοχών, στις οποίες το κάθε λογής έγκλημα ανθεί και θάλλει, υποτίθεται στα κρυφά, μα που όλοι το κατέχουνε.

Και η τρίτη γωνία, είναι συγκεκριμένοι πολιτικοί, πολιτικάντηδες και κουμανταδόροι απάντων και πασών.
Οι πρώτοι, λοιπόν, κάνουν όσα κατεβάζει η γκλάβα τους, δίχως να περνά από το μυαλό τους μήτε υποψία φόβου.
Γιατί ξέρουν πως κανείς δεν θα τους πειράξει, αλλά ακόμα και αν το κάνει ο διάολος και συλληφθούν, δεν πρόκειται να κάτσουν στο κρατητήριο ούτε όση ώρα χρειάζεται ο κόκορας για να κλάσει.

Αυτό τους το εγγυάται η δεύτερη γωνία του τριγώνου, κάποιος αστυνομικός υψηλόβαθμος, που δίνει εντολή ν' ανοίξουνε διάπλατα οι πόρτες του κρατητηρίου, χωρίς μα και μου και σου ξου του μανταλάκια και μαντόλες.
Και γιατί το κάνει αυτό η δεύτερη γωνία;

Διότι πέφτει ένα τηλεφώνημα από κάποιον πολιτικό, γενικό δερβέναγα στην περιοχή, συνήθως με πλάτες σογιού, ο οποίος δίνει εντολή στον αστυνομικό, να δώσει εντολή στον δεσμοφύλακα, να ξεκλειδώσει το κελί και ν' αφήσει λεύτερο τον εγκληματία, ζητώντας του και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αυτονόητο τυγχάνει ότι ο περί ου ο λόγος αστυνομικός, χρωστάει τη θέση του και την συνέχιση της καριέρας του στον πολιτικό, και ο πολιτικός χρωστάει το βουλευτιλίκι στον εγκληματία και στη σογιά του.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα στην Κρήτη, καιρούς και ζαμάνια τώρα, και δεν πρόκειται ν' αλλάξουνε, και δεν πρόκειται να σταματήσουνε τα μακελειά σαν κι αυτό των Βοριζίων.

Τουλάχιστο όσο θα υπάρχει αυτή η ενιαία και αδιαίρετη τριγωνική εγκληματική συνολότητα, τουτέστιν ο εγκληματίας, ο επίορκος αστυνομικός και ο κουμανταδόρος πολιτικός.

Όλα τ' άλλα κι όλες τις βαθυστόχαστες κοινωνικολογικές, ψυχολογικές, φλυτζανολογικές και τραπουλομαντικές αναλύσεις, εγώ τ' ακούω βερεσέ.

---
ΥΓ. Μάλλον και δικαστικός χρειάζεται πέραν από τους τρεις που αναφέρει ο Στρατάκης
ΥΓ2. Επιπλέον, αντί ο Κικίλιας να διώχνει τον λιμενάρχη επειδή τσακώθηκαν δύο μέσα στο πλοίο της γραμμης, καλό είναι να ενισχύσει το λιμενικό και να κάνει σοβαρότατους ελέγχους στο τι κατεβαίνει στην Κρήτη από παράνομα όπλα και πυρομαχικά μέσα από τα πλοία της γραμμής αλλά και στις ακτές όπου μπορεί να γίνει αυτό. Αν δεν κοπεί κι η τροφοδοσία (και δεν αλλάξει κι η παιδεία αυτών των παιδιών σε όλες αυτές τις περιοχές και χωριά), τίποτα δεν θα αλλάξει

Αυτά... επειδή κοροϊδεύεις! :p :roflmao:

Reaction score
7.190
Πόσα από αυτα τα ζωντόβολα έχουν φάει τις επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ? Ως γνωστό στην λεβεντογέννα φαγώθηκε το 95% των επιδοτήσεων (η Κρήτη αποτελεί το 8% της χώρας)......Εμείς σαν μ@λάκες πληρώνουμε 200 τόσους ΕΚΑΜΙΤΕΣ κλπ για να μην σκοτωθούν μεταξύ τους (οι υπόλοιποι). Προσωπικά θεωρώ σωστό να φύγουν όλοι απο εκεί και να τους αφήσουν να σκοτωθούν με την ησυχία τους. Θα απαλλαγούμε απο όλα αυτα τα ζωντόβολα (και ας χάσει ψηφοφόρους η προστάτιδα του λιμενάρχη Χανίων).

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.260
Ναι, έχω κι άλλες παρόμοιες προτάσεις... πχ να αποσυρθεί τελείως η αστυνομία από περιοχές με γύφτους. Ή από το κέντρο των Αθηνών, ή από περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα. Άστους να φαγωθούν μεταξύ τους, θα γλιτώσουμε και χρήματα από τους αστυνομικούς που απασχολούνται.

Μα πώς δεν τα σκέφτηκε κανείς όλα αυτά πιο μπροστά όμως... τσ, τσ, μεγαλοφυή σχέδια! :p :roflmao:

• Like
Reactions: ika

ika

News
Reaction score
17.364
Πόσα από αυτα τα ζωντόβολα έχουν φάει τις επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ? Ως γνωστό στην λεβεντογέννα φαγώθηκε το 95% των επιδοτήσεων (η Κρήτη αποτελεί το 8% της χώρας)......Εμείς σαν μ@λάκες πληρώνουμε 200 τόσους ΕΚΑΜΙΤΕΣ κλπ για να μην σκοτωθούν μεταξύ τους (οι υπόλοιποι). Προσωπικά θεωρώ σωστό να φύγουν όλοι απο εκεί και να τους αφήσουν να σκοτωθούν με την ησυχία τους. Θα απαλλαγούμε απο όλα αυτα τα ζωντόβολα (και ας χάσει ψηφοφόρους η προστάτιδα του λιμενάρχη Χανίων).
Ναι, έχω κι άλλες παρόμοιες προτάσεις... πχ να αποσυρθεί τελείως η αστυνομία από περιοχές με γύφτους. Ή από το κέντρο των Αθηνών, ή από περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα. Άστους να φαγωθούν μεταξύ τους, θα γλιτώσουμε και χρήματα από τους αστυνομικούς που απασχολούνται.

Μα πώς δεν τα σκέφτηκε κανείς όλα αυτά πιο μπροστά όμως... τσ, τσ, μεγαλοφυή σχέδια! :p :roflmao:
Ανάθεση του έργου στον Μπίμπι.
:party:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.260
Είπαμε, να μείνει και τίποτα όρθιο όμως, γιατί αυτός δεν πρόκειται να αφήσει ούτε γεφύρι στη θέση του! :roflmao: :geek:

ika

News
Reaction score
17.364
Είπαμε, να μείνει και τίποτα όρθιο όμως, γιατί αυτός δεν πρόκειται να αφήσει ούτε γεφύρι στη θέση του! :roflmao: :geek:
Θα εφαρμόσει μέθοδο όπως με τους βομβητές τη Χεζμπολάχ, όχι μέθοδο Βλαδίμηρου.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.260
Αυτή είναι καλή σκέψη, μόνο αντί για κινητά, να παγιδεύσει επόμενες παρτίδες φορτίων καλάσνικοφ και περίστροφων! Εκεί που πάνε... να παίξουν, να παίξουν μια και καλή! :roflmao: :p ☠💥

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.556
Members
38.571
Νεότερο μέλος
ArisKoukorinis