Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

gid

Reaction score
10.373
Εϊναι γνωστό το κόλπο...

Ο μπάρμπας μου καλέ το οδηγούσε το αμάξι... Ναι ξέρω είναι 86 χρονών αλλά το λέει η καρδούλα του... Ναι βέβαια θα σας καταθέσει το δίπλωμά του αύριο πρωί-πρωί... Θα σας υπογράψει και υπεύθυνη δήλωση και ό,τι άλλο θέλετε... του έχω "μιλήσει" εγώ...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.414
Αυτό είναι αναμενόμενο με αυτόν τον τρόπο βεβαίωσης της παράβασης, καθώς η σύνδεση γίνεται αναγκαστικά με τον κύριο του οχήματος

Εάν βγουν μονάδες στους δρόμους θα διαπιστώνεται και ο οδηγός πρέπει

• Like
Reactions: ika

ika

News
Reaction score
17.554
Εϊναι γνωστό το κόλπο...

Ο μπάρμπας μου καλέ το οδηγούσε το αμάξι... Ναι ξέρω είναι 86 χρονών αλλά το λέει η καρδούλα του... Ναι βέβαια θα σας καταθέσει το δίπλωμά του αύριο πρωί-πρωί... Θα σας υπογράψει και υπεύθυνη δήλωση και ό,τι άλλο θέλετε... του έχω "μιλήσει" εγώ...

Αυτό είναι αναμενόμενο με αυτόν τον τρόπο βεβαίωσης της παράβασης, καθώς η σύνδεση γίνεται αναγκαστικά με τον κύριο του οχήματος

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που οι νομοθέτες δεν πρόβλεψαν κάτι που μπορεί να ειπωθεί.

gid

Reaction score
10.373
Μα ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να βγούν μονάδες στους δρόμους, ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ.

Έχουν πείσει τον κόσμο ότι η μόνη λύση είναι οι κάμερες, τελεία.

Στις ΗΠΑ οι μπάτσοι κυκλοφορούν και μοιράζουν πόνο σε κόσμο και κοσμάκη.... Γιατί το ένα πίσω φανάρι είναι σπασμένο... Γιατί έκανες αλλαγή λωρίδας χωρίς φλας... Ή γιατί οδηγούσες, κατά τη γνώμη του, erratically...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.678
Members
38.596
Νεότερο μέλος
kspirit