Τι θα κάνατε αν ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.957
Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Πάντως ούτε και γω θα είχα πρόβλημα στην υιοθεσία ανεξαρτήτου καταγωγής και προέλευσης:126:
Ημερομηνία λήξης θα έχει, σε περίπτωση που το μετανιώσεις; :109:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Βρε Ανέμελε... ώρες - ώρες δεν παίζεσαι!!! :204::204:

Πάντως ούτε και γω θα είχα πρόβλημα στην υιοθεσία ανεξαρτήτου καταγωγής και προέλευσης:126:
...και για να το συνδυάσουμε αυτό με το αρχικό ερώτημα, αν η υιοθετημένη μαυρούλα μεγάλωνε και σου έλεγε "μαμά, θέλω να παντρευτώ έναν λευκό", τι θα έλεγες; :138:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Μα αφού δεν είναι όλοι ίδιοι, τι να κάνουμε;

Ακόμα κι αν περιοριστούμε στην εμφάνιση μόνο, κάποια χρώματα δεν κολλάνε παντού.

Κι εγώ να το δεχόμουν, θα ήταν παράταιρο στον περίγυρό του.
ΧΜ.....Έχω την εντύπωση πως αν ήταν σαν τον Michael Jackson δεν θα ήταν.....Dangerous να παντρευτεί ή να κάνει ακόμα και σχέση με την υποτιθέμενη κόρη σου...λέμε τώρα
Σίγουρα δεν θα σε πειράζε το παράταιρο ούτε η εμφάνιση ούτε το χρώμα:138:

Είμαι σίγουρη ότι αν υιοθετούσες ένα μαυράκι αλά Michael Jackson θα κλεινώσουν μέσα στο ψυγείο να του δώσεις το χυμό του για να καρδαμώσει όταν άνοιγε ξαφνικά το ψυγείο.....''όλο όλο όλο'' για να γίνεις διάσημος.:143: Από γνωστή διαφήμιση:142:

Άστα Άλεξ

Reaction score
3

Ημερομηνία λήξης θα έχει, σε περίπτωση που το μετανιώσεις;
... και τι είναι βρε τα παιδάκια;;;
Γιαούρτι για να έχει ημερομηνία λήξεως ή ψυγείο για να έχει εγγύηση;;;:137:

Είμαι σίγουρη ότι αν υιοθετούσες ένα μαυράκι αλά Michael Jackson θα κλεινώσουν μέσα στο ψυγείο να του δώσεις το χυμό του για να καρδαμώσει όταν άνοιγε ξαφνικά το ψυγείο.....''όλο όλο όλο'' για να γίνεις διάσημος. Από γνωστή διαφήμιση:142:

Άστα Άλεξ
Να υιοθετούσε μαυράκι;;; :140:
Βράστα Άλεξ :139:

Reaction score
3

...και για να το συνδυάσουμε αυτό με το αρχικό ερώτημα, αν η υιοθετημένη μαυρούλα μεγάλωνε και σου έλεγε "μαμά, θέλω να παντρευτώ έναν λευκό", τι θα έλεγες; :138:
Α... εμείς στο σπίτι έχουμε ... σταθερές αξίες :126:

1. Το σφάζουμε στο γόνατο
2. Το κλειδώνουμε στο κελάρι
3. Παίρνουμε τα βουνά
4. Καταπίνουμε το κορόμηλο και μας κάθεται στο λαιμό
5. Όλα τα παραπάνω

:142::142:

Reaction score
8
Κακουργοιοιοιοι................:136:

Τι σας κανανε βρε τα παιδακια ε!!!!:141:

Αγγελουδια ειναι ολα τους. Ασπρα, κοκκινα, κιτρινα, μπλε, καραβακια στο Αιγαιο δεν με παιρνετε καλε....οχι αυτο ειναι απο αλλο ανεκδοτο.

Παιδακια ναναι βρε και οτι ναναι. Ψυχουλες ομορφες.:114:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.957
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

ΧΜ.....Έχω την εντύπωση πως αν ήταν σαν τον Michael Jackson δεν θα ήταν.....Dangerous να παντρευτεί ή να κάνει ακόμα και σχέση με την υποτιθέμενη κόρη σου...λέμε τώρα
Σίγουρα δεν θα σε πειράζε το παράταιρο ούτε η εμφάνιση ούτε το χρώμα:138:
Μα αυτό που λες εννοείται, δεν αντιλέγω!
Είπα σε προηγούμενο post ότι τα χρήματα και η φήμη ξεπερνούν πολλά εμπόδια. Και έχω ξαναδηλώσει ότι είμαι κοινωνικοταξικός ρατσιστής.

Πόσο πιο ειλικρινής να γίνω;

Αλλά ξέρεις κανέναν που να υιοθέτησε Michael Jackson και Will Smith; Με πιθανότητες να το δεις...

Ζούμε σε μία χώρα με προκαταλήψεις.
Εγώ είμαι ο "κακός" που δε θέλω να υιοθετήσω παιδί άλλης φυλής, ενώ αυτός που δεν έχει πρόβλημα τώρα, δε σκέφτεται τα προβλήματα της προσαρμογής του παιδιού του μεγαλώνοντας;

Κι αφού υπάρχουν τόσοι εθελοντές που σπεύδουν για τέτοιες πράξεις, γιατί να το κάνω κι εγώ; Δε χρειάζεται, ας μείνω με τις δικές μου πεποιθήσεις. :137:

Reaction score
40
Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Μα αυτό που λες εννοείται, δεν αντιλέγω!
Είπα σε προηγούμενο post ότι τα χρήματα και η φήμη ξεπερνούν πολλά εμπόδια. Και έχω ξαναδηλώσει ότι είμαι κοινωνικοταξικός ρατσιστής.
πολύ σωστα....:D

όταν ηχούν τα τύμπανα και όχι για ποιόν χτυπά η κουδούνα...ε καμπάνα ήθελα να πω :138::142:
[YOUTUBE]D9ZKyYFyiFA&feature=related[/YOUTUBE]

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.957

... και τι είναι βρε τα παιδάκια;;;
Γιαούρτι για να έχει ημερομηνία λήξεως ή ψυγείο για να έχει εγγύηση;;;:137:
Βρε δεν εννοούσα για τα παιδάκια την ημερομηνία λήξεως, αλλά για την υιοθεσία... :107:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Βρε δεν εννοούσα για τα παιδάκια την ημερομηνία λήξεως, αλλά για την υιοθεσία... :107:
Είτε δικά μας παιδιά είναι είτε υιοθετημένα κάποτε κόβεται ο ομφάλιος λώρος θέλω να πιστεύω:121: με την ενηλικιώση τους.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.957
Fedraaaa
άντε πάλι με τις εξαιρέσεις...

Έχει σχέση ο Brad Pitt και η Angelina Jolie με εμάς;

Το ίδιο είναι το παιδί τους και το παιδί του κάθε τυχαίου (από πλευράς ονόματος, κοινωνικού περίγυρου, ευκαιριών, οικονομικών συνθηκών κλπ); :118:

Reaction score
1.847

Όλα τα μωράκια είναι γλυκουλίνια. Μόλις μεγαλώσουν αρχίζουν οι κοινωνικές διαφορές. Τότε μερικά απ' αυτά και οι οικογένειές τους βρίσκουν τα ζόρια. :126:

Όποιος θέλει να υιοθετήσει κάτι έγχρωμο [RELIOPS="μπορεί να σκεφτεί κάτι εναλλλακτικό!"]
[/RELIOPS]
:119:

Reaction score
6

Μα αφού δεν είναι όλοι ίδιοι, τι να κάνουμε;

Ακόμα κι αν περιοριστούμε στην εμφάνιση μόνο, κάποια χρώματα δεν κολλάνε παντού.

Κι εγώ να το δεχόμουν, θα ήταν παράταιρο στον περίγυρό του.
Ως εδώ!!!:141:

Θα γράψω με όση περισσότερη ευγένεια μου έχει απομείνει για το άτομό σου.

Ακόμη και αν δεν τα πιστεύεις απόλυτα αλλά τα γράφεις μόνο και μόνο για να γράψεις κάτι (πράγμα που δε γνωρίζω) είναι ανάρμοστα.

Ποιος κρίνει ποιο χρώμα κολλλάει και που?!!! Και γιατί θα ήταν παράταιρο? Τι ανόητες, γελοίες προκαταλήψεις είναι αυτές?!!!

Δέχομαι και σέβομαι την απόφαση κάποιου να μην παντρευτεί με άτομο άλλης φυλής αλλά ως εκεί!!!

Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Συμφωνώ!
Υπάρχουν οι έξυπνοι και οι χαζοί, οι καλόκαρδοι και οι κακόκαρδοι,
οι φυσιολογικοί και οι κομπλεξικοί κλπ...

Το θέμα είναι σε ποια κατηγορία ανήκει κάποιος και σίγουρα όχι με το χρώμα του δέρματός του.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

Fedraaaa
άντε πάλι με τις εξαιρέσεις...

Έχει σχέση ο Brad Pitt και η Angelina Jolie με εμάς;

Το ίδιο είναι το παιδί τους και το παιδί του κάθε τυχαίου (από πλευράς ονόματος, κοινωνικού περίγυρου, ευκαιριών, οικονομικών συνθηκών κλπ); :118:
Φυσικά και είναι τυχαίο απλά τους δώσανε την ευκαιρία μιας εύπορης ζωής. Οι ίδιοι είναι διάσημοι όχι τα παιδιά τους.
Ο κοινωνικός περίγυρος δεν τους ενδιαφέρει όχι γιατί έχουν περισσότερα χρήματα αλλά γιατί κάνουν ότι θα έπρεπε να κάνουν και οι απλοί άνθρωποι τον....περίγυρο αυτόν μωρέ τον κοινωνικό.....να τον έχουν χεσ.....νο.:142:

Reaction score
40

Ως εδώ!!!:141:

Θα γράψω με όση περισσότερη ευγένεια μου έχει απομείνει για το άτομό σου.

Ακόμη και αν δεν τα πιστεύεις απόλυτα αλλά τα γράφεις μόνο και μόνο για να γράψεις κάτι (πράγμα που δε γνωρίζω) είναι ανάρμοστα.

Ποιος κρίνει ποιο χρώμα κολλλάει και που?!!! Και γιατί θα ήταν παράταιρο? Τι ανόητες, γελοίες προκαταλήψεις είναι αυτές?!!!

Δέχομαι και σέβομαι την απόφαση κάποιου να μην παντρευτεί με άτομο άλλης φυλής αλλά ως εκεί!!!

Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Συμφωνώ!
Υπάρχουν οι έξυπνοι και οι χαζοί, οι καλόκαρδοι και οι κακόκαρδοι,
οι φυσιολογικοί και οι κομπλεξικοί κλπ...

Το θέμα είναι σε ποια κατηγορία ανήκει κάποιος και σίγουρα όχι με το χρώμα του δέρματός του.
Την γνώμη του είπε ο άνθρωπος μην τον αποπάρουμε κιόλας...
Σεβαστή όποια και να είναι.

Reaction score
40

Όλα τα μωράκια είναι γλυκουλίνια. Μόλις μεγαλώσουν αρχίζουν οι κοινωνικές διαφορές. Τότε μερικά απ' αυτά και οι οικογένειές τους βρίσκουν τα ζόρια. :126:

Όποιος θέλει να υιοθετήσει κάτι έγχρωμο [RELIOPS="μπορεί να σκεφτεί κάτι εναλλλακτικό!"]
[/RELIOPS]
:119:
Εντάξει όλοι οι άνθρωποι όταν μεγαλώσουν πρέπει να πάρουν το δρόμο τους όποιος είναι αυτός όσο δύσκολος και να είναι...άσχετα που στην Ελλάδα ισχύει το 30 και άνω ίσως μερικές φορές μαζί με τους γονείς....:140:

Reaction score
6

Την γνώμη του είπε ο άνθρωπος μην τον αποπάρουμε κιόλας...
Σεβαστή όποια και να είναι.
Ναι ε? Άλλο γράφω τη γνώμη μου και άλλο κρίνω και μάλιστα γενικεύω στην απάντησή μου τις προσωπικές μου αντιλήψεις να πω?

Και κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση που ακούει μόνο μαύρη μουσική!!:111:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Ναι ε? Άλλο γράφω τη γνώμη μου και άλλο κρίνω και μάλιστα γενικεύω στην απάντησή μου τις προσωπικές μου αντιλήψεις να πω?

Και κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση που ακούει μόνο μαύρη μουσική!!:111:

:142: Εσύ προτιμάς τα κινεζάκια έμαθα?:136:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.171
Members
38.666
Νεότερο μέλος
Andreas G