Τι θα κάνατε αν ...

Reaction score
8
Οχι, ποτε. :141:

Να μη γινει προσωπικο το θεμα. :141:

Ολοι πανω στον ξου-φαντερ. Απανω τουουουουουου. Γκαν γκαν, γκαν γκααααν.....:135::135:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

Οχι, ποτε. :141:

Να μη γινει προσωπικο το θεμα.

Ολοι πανω στον ξου-φαντερ. Απανω τουουουουουου. Γκαν γκαν, γκαν γκααααν.....:135:
Δεν έχει ανάγκη ο Άλεξ..αντέχει:142:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Τι θα κάνατε αν ...

Τα λέω κι εγώ λίγο κυνικά. Μου το έχουν πει έξαλλου. Βρε Τζένη if...then..else είσαι.:105:
Είσαι ώρες ώρες...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.962
Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Ως εδώ!!!:141:

Θα γράψω με όση περισσότερη ευγένεια μου έχει απομείνει για το άτομό σου.

Ακόμη και αν δεν τα πιστεύεις απόλυτα αλλά τα γράφεις μόνο και μόνο για να γράψεις κάτι (πράγμα που δε γνωρίζω) είναι ανάρμοστα.

Ποιος κρίνει ποιο χρώμα κολλλάει και που?!!! Και γιατί θα ήταν παράταιρο? Τι ανόητες, γελοίες προκαταλήψεις είναι αυτές?!!!
Άδικα συγχύζεσαι γιατί δεν έχεις καταλάβει τίποτα από αυτά που έγραψα, τα οποία τα πιστεύω απόλυτα! :109:

Με 2 λόγια, θα σου πω ότι έχω πολλούς φίλους μαύρους και Πορτορικανούς και τους επισκέπτομαι κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, έχω μεγαλώσει σε παρέες μαύρων (από τις βάσεις στην Αθήνα) είχα μέχρι πρότινος εταιρεία με συνεταίρο μαύρο (στις ΗΠΑ), όπως είχα και ορισμένες ερωτικές περιπέτειες με μαύρες.

Μιλάμε όμως για την Ελλάδα!

Και ναι, δε θα ήθελα να έχω ένα παιδί που θα έχει προβλήματα προσαρμογής στην κοινωνία. Εγώ μπορεί να τα βλέπω όλα ρόδινα, όμως πάντα θα υπάρχουν τριγύρω κάποιοι (αρκετοί) που θα φέρνουν σε δύσκολη θέση το παιδί κι αυτό είναι που δε θα μου αρέσει.

Και δε καταλαβαίνω τη μονόπλευρη ευαισθησία που επικρατεί.
Αν κάποιο ζευγάρι στην Ελλάδα αποφασίσει να υιοθετήσει ένα παιδάκι, δεν είναι πιο λογικό να επιλέξει κάποιο Ελληνόπουλο;

Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Συμφωνώ!
Υπάρχουν οι έξυπνοι και οι χαζοί, οι καλόκαρδοι και οι κακόκαρδοι,
οι φυσιολογικοί και οι κομπλεξικοί κλπ...

Το θέμα είναι σε ποια κατηγορία ανήκει κάποιος και σίγουρα όχι με το χρώμα του δέρματός του.
Αυτές τις έμμεσες μπηχτές δε τις σχολιάζω καν, γιατί δε χαλάω τη ζαχαρένια μου για τίποτα και για κανέναν, πόσο μάλλον για ένα thread που αναφέρεται σε υποθετικές καταστάσεις (στην πράξη θα ήθελα να σας δω :137: ).

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

Άδικα συγχύζεσαι γιατί δεν έχεις καταλάβει τίποτα από αυτά που έγραψα, τα οποία τα πιστεύω απόλυτα! :109:

Με 2 λόγια, θα σου πω ότι έχω πολλούς φίλους μαύρους και Πορτορικανούς και τους επισκέπτομαι κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, έχω μεγαλώσει σε παρέες μαύρων (από τις βάσεις στην Αθήνα) είχα μέχρι πρότινος εταιρεία με συνεταίρο μαύρο (στις ΗΠΑ), όπως είχα και ορισμένες ερωτικές περιπέτειες με μαύρες.
Mωρέ τις θές και εσύ τις.... μαύρες σου

:142:

Reaction score
6
Αααααα!!! Πέστα βρε xfader! Ο καλός ο μύλος όλα τ'αλέθει!:142:

Δεν ήταν μπηχτές τα τελευταία. Ειλικρινά στο λέω. Όπως έχεις καταλάβει δε έχω κανένα πρόβλημα να γράψω αυτό που πραγματικά πιστεύω. Και αυτό μου αρέσει και σε εσένα. Ότι θέλεις γράφεις!:105: Εδώ σε παραδέχομαι.

Απλά, τουλάχιστον στην Ελλάδα δε νομίζω ένα μαυράκι να είχε τις ίδια ρατσιστική αντιμετωπίση σε σύγκριση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Για παράδειγμα τη Σουηδία. Μια φίλη και συνάδελφος μου το είχε αναφέρει αυτό και ειλικρινά απόρησα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.095

...είχα και ορισμένες ερωτικές περιπέτειες με μαύρες.
Έεεεετσιιιιιιι:126:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.962
Απλά, τουλάχιστον στην Ελλάδα δε νομίζω ένα μαυράκι να είχε τις ίδια ρατσιστική αντιμετωπίση σε σύγκριση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Για παράδειγμα τη Σουηδία. Μια φίλη και συνάδελφος μου το είχε αναφέρει αυτό και ειλικρινά απόρησα.
Εδώ διαφέρουμε.

Εγώ βάζω τα μαθηματικά πάνω απ' όλα κι εσύ σκέφτεσαι και συναισθηματικά (λίγο, μην το πάρεις και πάνω σου).

Γιατί πρέπει να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα;

Ας το δοκιμάσουν πρώτα οι άλλοι κι αν πετύχει το πείραμα, εδώ είμαστε (στην άλλη ζωή :142: ).

Από τη μία κοιτάω πως θα περιορίσω τις έγνοιες μου, να βάλω κι άλλον νταλκά στο κεφάλι μου;

Reaction score
1.847

... όπως είχα και ορισμένες ερωτικές περιπέτειες με μαύρες ...
[RELIOPS="Αρτέμης Μάτσας:"]Αληθεύει ότι μυρίζουνε ... [/RELIOPS]
:612:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.095
Απάντηση: Τι θα κάνατε αν ...

...ωραία, ναι!!!:126:

Reaction score
152
νταξ,πολοι γ@μικουλες μαζευτικαμε.Αν καταλαβα καλα το θεμα ξεκινισε αν προεκοιπτε κατι σε σχεση με τα παιδια μας.

Reaction score
8
νταξ,πολοι γ@μικουλες μαζευτικαμε.Αν καταλαβα καλα το θεμα ξεκινισε αν προεκοιπτε κατι σε σχεση με τα παιδια μας.
Φσσσσστ, ε !!! :136:

Δεν πιστευω να υπενισεσαι και εμενα μεσα σ' αυτους ε;;; :138:

Χμ. Μακρυα απο μενα τετοια πραματα. Ανωμαλιαρικα. Ουστ :142::142:

Reaction score
8
Και σοβαρα τωρα,

Ναι, ετσι αρχισε.

Βλεπεις ομως οτι καπως πρεπει να εκτονωνονται οι καταστασεις.:126:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.183
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907