Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Απάντηση: Τι θα κάνατε αν
[/IMG]
Με τετοια θεα κανει?

Με τετοια θεα κανει?
το τζοκερ μονο ο μπατμαν το πιανει!:138:Καλα ντε ποιος σε πιεζει?
Παιξε Τζοκερ
Όσο μεγαλώνω στρέφομαι προς επενδύσεις που θέλουν λιγότερη ασχολία και άγχος. Προτιμώ το λίγο και σίγουρο κέρδος, παρά να τρέχω όλη μέρα για να ρισκάρω μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Έχω αρνηθεί (κι έχω την "πολυτέλεια" να το κάνω) αρκετές επαγγελματικές προτάσεις που, πιθανόν, να με έκαναν αρκετά πιο εύρωστο οικονομικά, θα μου στερούσαν όμως όλο τον ελεύθερο χρόνο μου. Και, καλώς ή κακώς, τον ελεύθερο χρόνο μου τον υπολογίζω πολύ. Έχει κλείσει (αρκετά επιτυχώς) η περίοδος που κυνηγούσα "άυλους τίτλους" και στα μάτια μου έβλεπες ποσοστά και καθαρές αξίες.Αν είχες γράψει "σε ομόλογα" θα σε αποκαλούσα
"ΤΣύντροφε GOPίτη"
Αλλά... "σε γη"... βρε παιδί μου...
Μάλλον σε... υποτίμησα και είσαι από τα...
ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ της GOP...!!!
Ta Sevi mu!
Επαναλαμβάνω:Όσο μεγαλώνω στρέφομαι προς επενδύσεις που θέλουν λιγότερη ασχολία και άγχος. Προτιμώ το λίγο και σίγουρο κέρδος, παρά να τρέχω όλη μέρα για να ρισκάρω μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Έχω αρνηθεί (κι έχω την "πολυτέλεια" να το κάνω) αρκετές επαγγελματικές προτάσεις που, πιθανόν, να με έκαναν αρκετά πιο εύρωστο οικονομικά, θα μου στερούσαν όμως όλο τον ελεύθερο χρόνο μου. Και, καλώς ή κακώς, τον ελεύθερο χρόνο μου τον υπολογίζω πολύ. Έχει κλείσει (αρκετά επιτυχώς) η περίοδος που κυνηγούσα "άυλους τίτλους" και στα μάτια μου έβλεπες ποσοστά και καθαρές αξίες.
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Όσο μεγαλώνω στρέφομαι προς επενδύσεις που θέλουν λιγότερη ασχολία και άγχος. Προτιμώ το λίγο και σίγουρο κέρδος, παρά να τρέχω όλη μέρα για να ρισκάρω μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Έχω αρνηθεί (κι έχω την "πολυτέλεια" να το κάνω) αρκετές επαγγελματικές προτάσεις που, πιθανόν, να με έκαναν αρκετά πιο εύρωστο οικονομικά, θα μου στερούσαν όμως όλο τον ελεύθερο χρόνο μου. Και, καλώς ή κακώς, τον ελεύθερο χρόνο μου τον υπολογίζω πολύ. Έχει κλείσει (αρκετά επιτυχώς) η περίοδος που κυνηγούσα "άυλους τίτλους" και στα μάτια μου έβλεπες ποσοστά και καθαρές αξίες.
:142: :142:ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Ούτε για μακέτα του σκηνικού δεν φτάνουν. :143: :143:Κι ολα αυτα με 300.000 ευρω μειον το φορο?
Ξέχασες το έμπλαστρο. :137: :137:Φυσικα θα χτυπαμε και ενα τειον στο Tennis Village Club για να τα πουμε με τον Kasiragi και την Joli.........
:142::142:Εμεις Μανο μας μιας και ειμαστε και γειτονακια αμα παρουμε τους παραδες θα γηροκομηθουμε παρεα!!!!!!!
Θα αγορασουμε μια βιλιτσα στην Ιμπιζα κοντα στο Cafe Del Mar να ακουμε και live τον φιλο μου τον Jose Padilia με τις ξεγυρισμενες του λαουνζιες,θα παρουμε ενα 7μετρο γαστρατο σκαρι και θα πηγαινουμε καθε πρωι --μετα τον φρεντο μας φυσικα--για ψαρεμα,το μεσημερι λιγο τσαγκουζι για χαλαρωμα ,τιποτις ελαια απο χερακια μεταξενια να στρωνοντε στο πετρινο κορμι μας και μετα τουφα τριωρη για να τσιτωσει και λιγο το μωρουδιστικο δερμα μας και φυσικα την νυχτα....αργα ομως...after ρε παιδι μου....θα γυρναμε τα clubiα απο Αmnesia μεχρι Tango και Sciroco Bay με τον Tiesto,τον Riveira,τον AlexT να παιζουν στα Decks για παρτυ μας και τις πιπινες να χορευουν στις μπαρες με λικνισματα ολο υποσχεσεις(δεν πειραζει...θα πηδανε αλλοι για μας...η ηλικια βλεπεις)και μεις ολο μπριο με τα συνολακια του Zegnia και του Μοscino να φεγγοβολουν μεσα στην νυχτια με το χρημα να τρεχει και τα πουρα τα μουρατα του Van De Gills θα κοζαρουμε και αι πορται θα ειναι ανοιχτε ωσαν πριγκιπες !!!!!!!!!!!!!!!
Μετα κατα της 8 με 9 το πρωι φοροντας τα Prada γυαλια μας θα κατεβαινουμε στο λιμανι για γλυκο στο Bocca αυτο με τα κερασια και την πραλινα βουτυγμενη σε φρεσκια κρεμα βατομουρου ...
Αν θελουμε μπορουμε να πηγαινουμε με την καμπριο Bentley στο Juan del PIES οπου μαζευετε ολο το jet set του συναφιου μας ωστε να μαθαινουμε τα νεα και φυσικα τις νεες αφιξεις ομολογων μας λεφταδων......
Φυσικα θα χτυπαμε και ενα τειον στο Tennis Village Club για να τα πουμε με τον Kasiragi και την Joli.........
Για τετοια ειμαστε μεγαλε......βλεπεις...τα σαλονια δεν ανοιγουν αν δεν δινουμε και μεις παρων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετα τιμης....Βλασης Μαυραγανης.
Εμ, κι εσύ τί θες και το λες βρε χριστιανή μου???και λέω δεν θα αναφέρει κατι???
κι αυτο μονο κρυφακουει τον Τσακ Νορρις που λεει τα νουμερα που προκειται να κληρωθουν.....:138:το τζοκερ μονο ο μπατμαν το πιανει!:138:
To κυριο μελη μας εμενα και του Μανωλη με τα φραγκα στην χερα μας θα ειναι αρχικα η καλη παρεα.....:142::142:
και λέω δεν θα αναφέρει κατι???
σε πάω......:143::142:To κυριο μελη μας εμενα και του Μανωλη με τα φραγκα στην χερα μας θα ειναι αρχικα η καλη παρεα.....
![]()
η επιλογη του σωστου μαγαζιου που να μας αρμοζει ετσι σικατοι που θα ειμαστε
![]()
και φυσικα η αναλογη σοβαροτητα που θα μας διακατεχοι ως εξεχουσες προσωπικοτητες της Ιμπιζα
![]()
και τελος το πνευμα της αδελφοσυνης που θα μας διακατεχει
![]()
μηπως ψηνεται κανεις απο εσας να εθει μαζι μας"?"?????????