Τι θα κάνατε αν

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.286
Απάντηση: Τι θα κάνατε αν

ξεσκονίζεις και ηχεία αυτοκινήτου?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.708

Μόλις έφυγε ο DIMITRIS από το μαγαζί. Δεν κάναμε τίποτα ούτε φωνάξαμε κανέναν γιατί ήταν πολύ βιαστικός. Ίσα ίσα έναν ψευτοκαφέ ήπιαμε και έφυγε σφεντόνα. Ήταν με μια τεράστια μηχανάρα. Ελπίζω την άλλη φορά να έχει χρόνο για να ρίξουμε τίποτα στη σχάρα πχ κανένα λουκανικάκι, καμιά μπριζόλα, μερικές παντσέτες, λίγα μπιφτέκια, καμιά καυτερή πιπεριά και κανένα κεφαλοτύρι σαχανάκι.

Reaction score
1.844

ξεσκονίζεις και ηχεία αυτοκινήτου?

Τι 'ν' τούτο Παναίαμ! :111:

Εδώ που τα λέμε αν μείνεις μ' εφτούνο από μπετζίνα λίγο πριν το μπετζινάδικο, ανοίγεις τέρμα το στέρεο και φτάνεις στις αντλίες, χωρίς να χρειατεί να σπρώχνεις ασούμε (και να λερώσεις και τις άσπρες κάλτσες). :138:

Reaction score
0

Μόλις έφυγε ο DIMITRIS από το μαγαζί. Δεν κάναμε τίποτα ούτε φωνάξαμε κανέναν γιατί ήταν πολύ βιαστικός. Ίσα ίσα έναν ψευτοκαφέ ήπιαμε και έφυγε σφεντόνα. Ήταν με μια τεράστια μηχανάρα. Ελπίζω την άλλη φορά να έχει χρόνο για να ρίξουμε τίποτα στη σχάρα πχ κανένα λουκανικάκι, καμιά μπριζόλα, μερικές παντσέτες, λίγα μπιφτέκια, καμιά καυτερή πιπεριά και κανένα κεφαλοτύρι σαχανάκι.
..με απογοητεύεις....:136::142:

Reaction score
384

Ευχαριστω για τον σφεντονο-καφε Μιχαλη. :126:
Την αλλη φορα θα σου κανω μια εξεταση χοληστερινης πρωτα και μετα βλεπουμε τι θα φαμε.
Αν και με τα αποτελεσματα της εξετασης μας (σε) βλεπω για βραστα κολοκυθακια με καροτα! :142:

Reaction score
3

Kωσταντινε,τολμω να πω,πως γινεσαι πλεονεκτης!:142::127:
Μα νομίζω ότι ο πλεονέκτης είναι αυτός που τα θέλει όλα και ακόμα περισσότερα από αυτά που έχει.
Εγώ δεν έχω όμως κάνει διακοπές στη ζωή μου (ζήτημα αν έχω πάει 8 φορές στα 45 χρόνια), οπότε δεν γίνεται να θεωρηθώ πλεονέκτης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm