- Μηνύματα
- 426
- Reaction score
- 516
Η αλήθεια είναι πως μας τα έχουν αλλάξει όλα
οι σαμπάνιες και τα κονιάκ με παγάκια
τα κρασιά να μην ακολουθούν αυτά που μας μάθαιναν 20-25 χρόνια πριν πλάγια θέση /κόκκινα με κρεας ,σάλτσες και λευκά με θαλασσινά /θερμοκρασίες κ.λ.π.
Βέβαια έχει αλλάξει το target group για τις εταιρείες
Στα κρασιά άλλαξαν τα υλικά στους φελλούς (οι περισσότεροι είναι συνθετικοί )και το stelvin έχει σχεδον επικρατήσει
Μαθαίνουμε ακόμη ..........
Πάντως το J Walker Gold το φυλάω ακόμη στην καταψυξη
οι σαμπάνιες και τα κονιάκ με παγάκια
τα κρασιά να μην ακολουθούν αυτά που μας μάθαιναν 20-25 χρόνια πριν πλάγια θέση /κόκκινα με κρεας ,σάλτσες και λευκά με θαλασσινά /θερμοκρασίες κ.λ.π.
Βέβαια έχει αλλάξει το target group για τις εταιρείες
Στα κρασιά άλλαξαν τα υλικά στους φελλούς (οι περισσότεροι είναι συνθετικοί )και το stelvin έχει σχεδον επικρατήσει
Μαθαίνουμε ακόμη ..........
Πάντως το J Walker Gold το φυλάω ακόμη στην καταψυξη