Τι καλωδια ρε παιδια ?

Reaction score
4
Καλησπέρα ,

Έχω διαβάσει ότι αν πάρει κάποιος ποιοτικά καλώδια για την σύνδεση ηχείων με τον ενισχυτή η ακουστική ποιότητα ανεβαίνει κατακόρυφα.

Προς το παρόν έχω έναν Pioneer VSX-520 L-R RB-61 surround κάτι yamahaκια και ένα κεντρικό Roister που θα αλλαχθεί σε λίγο καιρό .
Τα καλώδια που έχω τώρα είναι για L-R του μέτρου το κλασικό καλώδιο που πουλάνε παντού σε κουλούρα σχετικά χοντρό πρέπει να είναι 2 χ 1,5 και για τα υπόλοιπα έχω ακόμα χειρότερο καλώδιο είναι μια κουλουρά που πείρα 2 χ 0,75 Heitech A41 .

Ενδιαφέρομαι για ποιοτικά καλώδια όχι με τρελό κόστος π.χ. μέχρι 30 euros το 1 μέτρο και μέχρι 50 το 3 μετρό .

Δεν εχω ιδέα από καλώδια και θα ήθελα την βοήθεια σας με γνώμονα ότι η δαπάνη θα βελτιώσει κάπως την ποιότητα .Με τις τιμές αν υπάρχει μικρή διαφορά το βλέπουμε αν εχει νόημα .

Ευχαριστώ εκ των πρότερων

Φιλικά
AlastorTHX

Reaction score
4
Απάντηση: Τι καλωδια ρε παιδια ?

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου , σχετικά με μοντέλα κτλ τι πρέπει να δω πάχος ανάλογα με τα ηχεία κτλ η είναι στανταρ πχ 2 χ 1,5 είναι καλά ? στο λέω γιατί στο skroutz δεν βρήκα τπτ σχετικό για να τσεκάρω

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Τι καλωδια ρε παιδια ?

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου , σχετικά με μοντέλα κτλ τι πρέπει να δω πάχος ανάλογα με τα ηχεία κτλ η είναι στανταρ πχ 2 χ 1,5 είναι καλά ? στο λέω γιατί στο skroutz δεν βρήκα τπτ σχετικό για να τσεκάρω
χ2.5 ειναι
http://best-buy.gr/showprod.php?aa=1619

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ελα να σου χαρισω κατι belden

Reaction score
4

ελα να σου χαρισω κατι belden
Το τσάμπα είναι σίγουρα καλύτερο :) χαχαχα θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε τότε αύριο .Αν και θέλω να τα αλλάξω όλα θα δω και αυτά που μου προτείνει ο φίλος antonisgr για να μην στα πάρω όλα :)

ευχαριστώ πάντως

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.422
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos