Τι κοιτατε πρωτα στο AVSite?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Οταν μπαινετε στο AVSite ποια κατηγορια κοιτατε πρωτα?
Επισης πως απαντατε?Εννοω διαβαζετε πρωτα ολα τα μηνυματα και μετα απαντατε(ετσι κανω εγω αλλα ξεχναω και πολλα στην...διαδρομη) η μηπως το πρωτο που βρισκετε ενδιαφερον για τα δικα σας "γουστα" το "περιλαμβανετε"?

Και για να μην νομιζετε πως δεν απαντησα στο πρωτο ερωτημα, ξεκινω παντα απο τις βορειες κατηγοριες και ειδικα τους βιντεοπροβολεις:cool_4:

Για φτιαξτε εναν χαρτη κινησης...:bravo:

Reaction score
7
Καμμία κατηγορία συγκεκριμένα. Unread posts και απαντάω επί τόπου, εκτός αν είναι κανένα θέμα που θέλω να γράψω πολλά, οπότε το αφήνω για το τέλος.

Reaction score
14
Unread Posts και όποιο θέμα με κεντρίσει το διαβάζω....

Φυσικά της ΔΟΘ θέλοντας και μή αναγκαστικά τα περνάω ένα SCAN.

Οι κατηγορίες που γουστάρω περισότερο είναι η Projectors, HTPC και η Satellite.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.928
Απάντηση: Τι κοιτατε πρωτα στο AVSite?

Unread Posts ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Reaction score
4
Πρωτον τα θεματα που με ενδιαφερουν κοιταω να ριξω μια απαντησουλα οποτε το μαιλ να με ενημερωνει για καθε εξελιξη.
Μετα απο εκει παντα για τους projectors και οτι καινουργιο δεν εχω δει. Αν υπαρχει εκει ησυχια, συνεχιζω σε HTPC , Dvd Players, Satelite και Bazzar για καμια ευκαιρια αλλα ολοι ειναι γατονια πια και δεν βρισκω πεθαμενες τιμες. :mad_2:
Αν σε ολα υπαρχει ησυχια τοτε φευγω για τα αμερικανικα και τα αντιστοιχα θεματα.

Reaction score
4
Ησυχια με 600 τοσα μηνυματα καθε ημερα???!!!:shock:
Για σενα τι να πω τωρα που μας εχεις στην τσιτα και μας κεντριζεις συνεχεια το ενδιαφερον με ωραια πραγματα? :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Αλλα οπως και να το κανεις καποια στιγμη τουλαχιστον για αυτα που σε ενδιαφερουν πεφτει νηνεμια οποτε τσουπ πεταγεσαι απο εδω και απο εκει.
Απλα αλλους 2 σαν εσενα να ειχαμε και θα βαζαμε ξυπνητηρι και για τις ωρες που εχουμε για υπνο. :roll:

(Αυριο το απογευμα θα με δεις μπροστα σου παλι θα σου στειλω pm)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll