Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.263
.. αντιδοτο το φαγητο...αν ζεις φυλακισμενος...κτλ... 🐒
... οκαυ .. νηστεια προσευχή και ευαγγελιο του Φιλ Σκαρς εχει σημερα...πανσελινος ειναι..θα περάσει...😎

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.263
..τα αστρικα φαινομενα...εχουν διαρκεια..πριν και μετα... (Ως προς τις επιπτωσεις) 8-)
Αν δεν σε πείθω αρκετα... Δες το οτι ειμαστε καθηστερημενοι... 🐒

Reaction score
2.681
Γνώμες θέλω :
Μάγουλα μοσχαρίσια με νιόκι πατάτας και γλυκόξινο γαλοτύρι ή Striploin steak ή Wagyu bavette steak ή Flat iron steak ; Δύο άτομα θα είμαστε και η σύζυγος θέλει αδιαπραγμάτευτα αρνίσιο κότσι με ψητή κολοκύθα και σάλτσα σοκολάτας .
Πόσο να φάω ο έρμος ;

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Γνώμες θέλω :
Μάγουλα μοσχαρίσια με νιόκι πατάτας και γλυκόξινο γαλοτύρι ή Striploin steak ή Wagyu bavette steak ή Flat iron steak ; Δύο άτομα θα είμαστε και η σύζυγος θέλει αδιαπραγμάτευτα αρνίσιο κότσι με ψητή κολοκύθα και σάλτσα σοκολάτας .
Πόσο να φάω ο έρμος ;
bavette > flat iron > striploin > μάγουλα

@Kotsidis John για habanero μοιάζει... ελπίζω να μην την έφαγες ολόκληρη :)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
bavette > flat iron > striploin > μάγουλα

@Kotsidis John για habanero μοιάζει... ελπίζω να μην την έφαγες ολόκληρη :)
Habanero ηταν ναι, μου φεραν μια jalapeno στην αρχη, ενταξει εκαιγε λιγο, οκ, τρωγοταν, λεει σ εσκισα τωρα θα δεις, κοβω μια σταλια απ τη νεα... μουδιασε το μισο χειλος μου σου λεω με μια μικρη μπουκια , τα ειδα ολα, αςε λεω φτανει...

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Για πε για πε χτυπησαμε εβορα φιλετακι βλεπω, τον ειπες τον Κωστα να κερασει τιποτα η μπα;; ( οχι οτι εμας μας κερναει βεβαια...το χω παραπονο..)

Reaction score
2.681
Να με συμπαθάτε , δε θέλω να σας βρίσω , ούτε να σας προσβάλλω ............ αλλά ρε κουφ@λες τι τρώτε τόσο καιρό ; Γελάω σα χαζός τόσην ώρα από την απόλαυση , ειλικρινά είπα στην γυναίκα μου να μου μιλά συνέχεια για να φαίνεται πως μου λέει αστεία !
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ που με παρασύρατε σε αυτό !

P.s Γιάννη δεν γνώρισα τον Κώστα αλλά στο παλικάρι που πήρε παραγγελία ανέφερα το όνομά σου , ξέρει ότι εσύ φταις.

P.s 2 . Συνεχίζω τα χαμόγελα

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Να με συμπαθάτε , δε θέλω να σας βρίσω , ούτε να σας προσβάλλω ............ αλλά ρε κουφ@λες τι τρώτε τόσο καιρό ; Γελάω σα χαζός τόσην ώρα από την απόλαυση , ειλικρινά είπα στην γυναίκα μου να μου μιλά συνέχεια για να φαίνεται πως μου λέει αστεία !
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ που με παρασύρατε σε αυτό !

P.s Γιάννη δεν γνώρισα τον Κώστα αλλά στο παλικάρι που πήρε παραγγελία ανέφερα το όνομά σου , ξέρει ότι εσύ φταις.

P.s 2 . Συνεχίζω τα χαμόγελα
Ελα πες τα ολα, μολογα, εφαγες καλα, ηταν ολα οκ, το χαρηκες; Σε βαλαμε στο βουρκο κι εσενα μεχρι το λαιμο;; Χαχα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef