- Reaction score
- 11.661
Ογκρατέν με «άσπρα κ κίτρινα» τυριά
πιπεριές και μπεσαμέλ.

Ρύζι μακαρόνια μακαρόνια ρύζι σκέτα κατά προτίμηση για πριν τον αγώνα αν είναι αντοχής μεγάλης διάρκειας.Τι εννοείς; Ότι δεν έχουν υδατάνθρακες η πίτα κι οι πατάτες;;;;
Η άλλη επιλογή ήταν τα λαζάνια, αλλά εφόσον αποφασίσαμε να παραγγείλουμε, ε, δεν θα έφερνα αντίρρηση!![]()
Ακόμα με το παρασύνθημα;
Τελικά, στον πλανήτη του κυρίου Σποκ οι άνθρωποι δεν έχουν κοινό πρόγονο με τους πιθήκους. Με τις αλεπούδες έχουν.
Με πρόλαβες..Ακόμα με το παρασύνθημα;
Ετσι δείχνει το πράγμα, κουρδιστό πορτοκάλι με τις μπάμιες... if you know what i mean...Η όρεξη φαγητού επανήλθε αλλά δεν έχω καμία διάθεση για κατανάλωση πρασινάδας.
Λες να είναι μόνιμο και να πάψουν οι μπάμιες να είναι οι my precious?![]()
Τα έκανα αυτά πέρσι, πριν το Etape. Το μεσημέρι μακαρονάδα, το βράδυ pizza και την επόμενη Etape. Μια χαρά ήταν!Ρύζι μακαρόνια μακαρόνια ρύζι σκέτα κατά προτίμηση για πριν τον αγώνα αν είναι αντοχής μεγάλης διάρκειας.
Μετά παίζει και το mayday mayday
Πλάκα κάνω όπως πάντα, ξέχασα και το emoticon στο τέλος ->Ετσι δείχνει το πράγμα, κουρδιστό πορτοκάλι με τις μπάμιες... if you know what i mean...
Ένα δίκιο το έχεις...Εσύ από πάν σταμάτα να τρώς σαβούρα και να τη πληρώνεις κιόλας...
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι οι μπάμιες θα πάνε 8€/κιλόΔεν είμαι ακόμα πλήρως καλά, βασικά είμαι αλλά μου έχει μείνει μια μόνιμη σπαρίλα.
Έχω έναν καναπέ που έσιαξα με τα χεράκιαμ πριν πολλά χρόνια, τόσα χρόνια δεν να θυμάμαι να έχω αράξει για τόσο πολύ καιρό σε αυτό το καναπέ. Νιώθω ότι έχει γίνει κάτι σαν προεκτασή μου...
Η χειρότερη μέρα ήταν η τέταρτη-Πέμπτη, ψήθκα στο πυρετό, κοιμόμουν όλη μέρα με αυξημένο στρές και παλμούς...
Η όρεξη φαγητού επανήλθε αλλά δεν έχω καμία διάθεση για κατανάλωση πρασινάδας.
Λες να είναι μόνιμο και να πάψουν οι μπάμιες να είναι οι my precious?
Ολύμπιε μη γελάς, σε βλέπω