Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Έχει κρύψει μπάμια μέσα σου λέω, έχει κρύψει μπάμια
Δεν είναι μπάμια, είναι...
Ας φάω το μπιφτέκι μου!!
Έριξα και λίγες πατάτες με κυδώνια, για το χαβαλέ περισσότερο!!
Δγιό άτομα φάγαμε 31 (1kg κιμά) μπιφτεκάκια, για τον χαβαλέ πάντα :biggrin:
IMG_20231229_154836.jpg

δυόσμος είναι Ντίμι

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.340
...μαλλον πειναω σα λυκος..και εφαγα τη λεξη σημερινα φαγια...ειναι απο το γνωστο σημειο στη παρακατω διασταυρωση οι σαλατες (οποτε δεν ειναι απο το Κολιμπρι).
ουτε εγω θυμαμαι να εχω φαει ποτε σαλατα απο εκει, αλλα μπεργκερ και πιτσες για μενα ειναι με διαφορα το νουμερο μηδεν (πιο πανω και απο το νο1) ! 🙈
επειδη ειχε κλεισει το στομαχακι μου απο τις μερες νηστειας προσευχης επαγρυπνησης και κυριοτερο απο πονηρου τυπου σκεψεις...επεβαλε η περισταση να πεσει παραγγελια απο τον αχαστο ασσο στο μανικι.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.486
'νταξ', μεσημεριανό στου @Tidal... Ό,τι και να πω είναι λίγο, ψήστης από τους λίγους ο οικοδεσπότης. Burgers, στήθη κοτόπουλου, χοιρινές μπριζόλες, τυρόπιτα με φύλλο από κανταΐφι δια χειρός της συζύγου του, δεν έμεινε κάτι ούτε για δείγμα!

Φωτογραφίες δεν έχει, μόνο απίστευτη απόλαυση και τέλεια παρέα! Ευχαριστούμε πολύ Μιχάλη!

Last edited by a moderator:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Γραψε μας τη συνταγή να τη δούμε….:)
Για μια οικογενειακή πίτα.
1kg πράσα
800 gr κιμά μοσχαρίσιο
500 gr φύλλο για πίτα.

Βράζεις τα πράσα μέχρι να μαλακώσουν λίγο, βράζεις το κιμά με τα ίδια υλικά και μπαχαρικά όπως θα τον ετοίμαζες για μακαρόνια με κιμά, αφού βράσουν βάζεις τα πράσα μαζί με το κιμά σε μια γαβάθα και ανακατεύεις προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο , έτοιμη η σύβραση.
Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνεις 3 φύλλα κάτ, ρίχνεις και στρώνεις τη σύβραση,βαζεις και 1-2 φύλλα από πάν και έτοιμη για ψήσιμο. (λαδάκι ανάμεσα στα φύλλα)
Ψήνεις 180-200° ανάλογα τη κουζίνα για μια ώρα ~
Περιμένω γευστική εντύπωση!!

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster