- Μηνύματα
- 31.146
- Reaction score
- 90.718

Μα όλοκληρη η ερώτηση έγινε για τα φύλλα.Οχι για τη σύβραση / γεμιση.Για μια οικογενειακή πίτα.
1kg πράσα
800 gr κιμά μοσχαρίσιο
500 gr φύλλο για πίτα.
Βράζεις τα πράσα μέχρι να μαλακώσουν λίγο, βράζεις το κιμά με τα ίδια υλικά και μπαχαρικά όπως θα τον ετοίμαζες για μακαρόνια με κιμά, αφού βράσουν βάζεις τα πράσα μαζί με το κιμά σε μια γαβάθα και ανακατεύεις προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο , έτοιμη η σύβραση.
Σε ένα μεγάλο ταψί στρώνεις 3 φύλλα κάτ, ρίχνεις και στρώνεις τη σύβραση,βαζεις και 1-2 φύλλα από πάν και έτοιμη για ψήσιμο. (λαδάκι ανάμεσα στα φύλλα)
Ψήνεις 180-200° ανάλογα τη κουζίνα για μια ώρα ~
Περιμένω γευστική εντύπωση!!
Εβαλες λίγη Grappa στη σως? Την επόμενη φορά δοκίμασε το!Σπαγγέτι με μανιτάρια, σκόρδο, γκοργκοντζόλα, κρέμα γαλακτος, πεκορινο, grana padano.
View attachment 317157
Ένας να ξέρει καλό photoshop να συναρμολογήσει τα κομμάτια δεν υπάρχει;Πριν 3 μέρες πήγα με τον Μάριο να φάμε μπουγάτσα εδώ κοντά μας.
Μισή μισή τυρί, μισή κιμά.
Ο Μάριος είπε να μην τυχόν και ανεβάσω φωτο, διότι οι μπουγάτσες ήταν κομμένες σε κομματάκια και ποιός τον ακούει τον Dimifoot μετά.
Εγώ τολμώ τελικά να βάλω μια φωτο.
View attachment 317229
Γιατί δεν τραβάτε φωτό πριν την σφαγή ;;;;;Ένας να ξέρει καλό photoshop να συναρμολογήσει τα κομμάτια δεν υπάρχει;