- Μηνύματα
- 5.983
- Reaction score
- 15.469
Να 'τανε καθημερινη θα το 'κανα, αλλα κυριακη ... ε να κοιμηθω μεχρι τσι επτα ... να το καμω ετσι ... στους 180 ? 7,30 με 12,30 ?
είχα ένα άγχος μην το θες για απόψε
Βάλτο στο ταψί, ρίξτου αρκετό αλάτι σαν να έκανες αντικριστό, βάλε μέσα, αν θέλεις και σου αρέσουν, κομμένα λεμόνια ή lime στα 4 για τη μυρωδιά, άντε και κάνα ψιλομυρωδικό σε κλωνάρι (θυμάρι, θρούμπι) σφράγισε το με το αλουμινόχαρτο.
Ρίξτο στο φούρνο κατά τις 5 το πρωί στους 130-140, κατά τις 12 άνοιξ' το και βάλτο στο γκριλ στο τέρμα, λίγο από κάθε πλευρά να πάρει χρώμα. Εναλλακτικά για τελείωμα φτιάξε μια bbq sauce (ή πάρε έτοιμη) και άλειψε το άσ' το σε δυνατή φωτιά να καραμελώσει, repeat 2-3 φορές και καλή όρεξη.
για μαριναρισμα δε λεει κανεις τιποτα ... δε πιστευετε σ' αυτο ? ή δε λεει ?