- Reaction score
- 15.469
Ενας μεζες απο μαμα

Φυτικες ινες, για ισοροπημενη διατροφη ... ξερεις.Σου'πεσε ένα κολοκύθι στα σπληναντερα.
Ωραίες φωτο, ξέρεις και 5 πράματα.Λιτά μεν (από άποψη ποσοτήτων τουλάχιστον, καθώς το έχουμε συνηθίσει να χορταίνουν πρώτα τα μάτια από τη θέα τροφής αρκετής για τουλάχιστον διπλάσιους-τριπλάσιους) εορταστικά το κάθε άλλο:
![]()
![]()
![]()
![]()
Από τα χεράκια της συζύγου (εγώ μόνο τη μελιτζάνα και τις πατάτες έψησα έξω στο αέριο και τα λουκάνικα -για τη νοστιμιά- τα οποία καθώς έγραφα εδώ μέσα μου άρπαξαν ελαφρώς):
Αρνάκι στη λαδόκολλά, με μπόλικο ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, μουστάρδα κέτσαπ βούτυρο -Κερκύρας, Μιχάλη!- και μυρωδικά (η σάλτσα ήταν τρελή αμαρτία για βούτες), με μελιτζάνα ψητή με σκορδάκι και φετούλα, σαλατούλα με ξερά σύκα και αμύγδαλα, και πατατοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι και δυόσμο.
Λιτά και οικογενειακά!
Dirty, filthy food.Όποιος έφαγε μαγειρίτσα πριν τη ανάσταση να σηκώσει το χέρι
με τι γεύση μαρμελάδα συνοδεύετε τα λουκάνικα;Επιδόρπιο..
Πλάκα, πλάκα άμα θες δοκίμασε με μαρμελάδα μήλο ή πορτοκάλι.με τι γεύση μαρμελάδα συνοδεύετε τα λουκάνικα;![]()
Παλιά μπορούσα να φαω όλη τη κατσαρόλα, εδώ και πολλά χρόνια δεν τη τρώω ούτε εγώ.Dirty, filthy food.
Δεν την τρώω ουτε κι αν με πληρώσεις.
Ότι καλύτερο είδα ως τώραΕγώ πάντως μετά από όλη αυτή τη κατάσταση σήμερα περίμενα υπομονετικά για αυτό!!
View attachment 162355