Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
17.301
Μέχρι να ψηθεί καλά το κρέας,δεν θα μαυρισουν,η αλλιώς,καούν οι πιπεριές?

Φακορυζο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.611
Ξέρεις πολύ εσύ, χαχαχα γουστάρω!!!
Έχω παραγωγή με ρόδια βασικά, τα βάλαμε με το αδερφό μου τη εποχή που είχε μεγάλη ζήτηση το προϊόν αλλά πλέον η ζήτηση είναι ελάχιστη οπότε το χυμό που φτιάχνω και αποθηκεύω πρέπει να βρω τρόπους προς κατανάλωση, χτυπάω χαλαρά 500μλ τη μέρα ως χυμό.

Reaction score
7.037
Έχω παραγωγή με ρόδια βασικά, τα βάλαμε με το αδερφό μου τη εποχή που είχε μεγάλη ζήτηση το προϊόν αλλά πλέον η ζήτηση είναι ελάχιστη οπότε το χυμό που φτιάχνω και αποθηκεύω πρέπει να βρω τρόπους προς κατανάλωση, χτυπάω χαλαρά 500μλ τη μέρα ως χυμό.
Ο καλύτερος χυμός φίλε. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να πίνουμε κάθε μέρα ένα ποτήρι.

P

panag 505

Guest
συμβολαιακή καλλιέργεια ροδιάς;

Reaction score
2.312
Η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει η ζήτηση πολύ.Πήγε να γίνει μόδα αλλά δεν τα κατάφερε.Γευστικά είναι περίεργο (στυφο) τιμολογιακά ειναι προς τα πάνω.

Reaction score
7.037
Η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει η ζήτηση πολύ.Πήγε να γίνει μόδα αλλά δεν τα κατάφερε.Γευστικά είναι περίεργο (στυφο) τιμολογιακά ειναι προς τα πάνω.
Έχει φοβερή διατροφική αξία , δεν είναι τυχαίο που έχει επικρατήσει από παλιά να σπάμε τα ρόδια για καλοτυχία. Αγαπημένος φυσικός χυμός!!! :)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.421
δεν είναι τυχαίο που έχει επικρατήσει από παλιά να σπάμε τα ρόδια για καλοτυχία

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ