Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Να τον προειδοποιήσουμε όμως ότι "τση πόλης" χάνει λίγο σε σχέση με το ορίτζιναλ "των αγρών"...
Εγώ θα πρότεινα και αυτό, που νομίζω ότι είναι πιο πολύ του γούστου του.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Να τον προειδοποιήσουμε όμως ότι "τση πόλης" χάνει λίγο σε σχέση με το ορίτζιναλ "των αγρών"...
Εγώ θα πρότεινα και αυτό, που νομίζω ότι είναι πιο πολύ του γούστου του.
Σε αυτό θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς. Τώρα που μου το πρότεινες σιγουρεύτηκα ότι αξίζει.

Θα προσπαθήσω να πάω και στον oldy γιατί το αυτοκίνητο που κινούμαστε είναι της κουμπάρας που μας φιλοξενεί.

Όποιος είναι από Ηράκλειο κι έχει όρεξη για συνάντηση, κερνάω στο μέρος που θα διαλέξει. :)

Reaction score
17.395
Όποιος είναι από Ηράκλειο κι έχει όρεξη για συνάντηση, κερνάω στο μέρος που θα διαλέξει.
Καπιταλιστες,πλουσιοι!:biggrin:
Σε αυτό θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς. Τώρα που μου το πρότεινες σιγουρεύτηκα ότι αξίζει.

Θα προσπαθήσω να πάω και στον oldy γιατί το αυτοκίνητο που κινούμαστε είναι της κουμπάρας που μας φιλοξενεί.

Όποιος είναι από Ηράκλειο κι έχει όρεξη για συνάντηση, κερνάω στο μέρος που θα διαλέξει. :)
Καλα να περνάτε στις διακοπές σας!:)

Παρε και τον Σωτήρη τηλέφωνο! @Sotos65

Last edited:

Reaction score
20.815
Από τις 8 και πάνω έχω θέμα... :lolsign:

...θα έχει τελειώσει η μπαταρία και δεν θα μπορώ να ανεβάσω τη διαδρομή στο strava! :dance2: :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.734
Τα ίδια έχω και εγώ, δεν θα τις απολαύσω όμως...
Για λίγο έλειψα, πήραν πρωτοβουλία και κατέστρεψαν τις my precious.
Είμαι να σκάσω... :(

Κοίτα εδώ χάλια...
IMG_20210630_143702.jpg

Παραβρασμένες και το κρεμμύδι στον τρίφτη, πχιός σοβαρός άνθρωπος βάζει τριμμένο κρεμμύδι μέσα σε αυτό το φαγητό και μάλιστα μπόλικο?
Καλύφθηκε όλη η γεύση από κρεμμυδίλα...
Φώναξα, έβρισα, έκλαψα και ακόμα κλαιω😭

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef