- Reaction score
- 15.469
Εβίβα Κρήτη!ωωωω![]()
![]()
![]()
τσι πεθερας ειναι το φαϊ ?Εβίβα Κρήτη!
![]()
Τσι αδερφής και ζελέ γλυκό για μετά.ηντα παθε μρε τοσας ?
το μιτσοτακι ηδενε στον υπνο ντου ?
τσι πεθερας ειναι το φαϊ ?
ηντα συβαινει επαε ?
ποιανου ' σαι 'συ ?
![]()
Τι φοβάσ? Δεν δαγκώνουν τα σαλιγκάρια
Συμφωνούμε σε όλα, ακόμα και στο ότι έχει κάποια πιάτα που δεν είναι του γούστου μουΟ κατάλογος υπάρχει online.
Αν έπρεπε να εκφράσω με μία πρόταση το εστιατόριο θα έλεγα το εξής:
Πλήρης ισορροπία μεταξύ τοπικών πρώτων υλών και σύγχρονων απαιτήσεων των επισκεπτών.
Καταφέρνει να ενσωματώσει την πιο κυριλέ ατμόσφαιρα, έχοντας μοναδικό χαρακτήρα που δεν ξεφεύγει από την κουζίνα που εκπροσωπεί.
Το προσωπικό πρόθυμο να σου αναλύσει κάθε ερώτηση. Καθαρός χώρος, απόσταση στα τραπέζια στο βαθμό του εφικτού (λόγω αρχιτεκτονικής), πρωτότυπα κεράσματα.
Κανά δυο πιάτα δεν με τρέλαναν άλλα αιτία ήταν το γούστο μου.
Ελπίζω να τρως τα σαλιγκάρια πατροπαράδοτα, ρουφώντας κάνοντας μεγαλειώδες "σκούρο" κι όχι με meh οδοντογλυφίδες...
Θα είμαι και την επόμενη. Πάω και για γλυκό αν έχεις προτάσεις.Συμφωνούμε σε όλα, ακόμα και στο ότι έχει κάποια πιάτα που δεν είναι του γούστου μου.
Δυστυχώς έχω να πάω από πέρυσι. Έχε χάρη που ήρθες σε δύσκολη εβδομάδα, αλλιώς θα έκανα εμφάνιση-έκπληξη.
Αν μαλώσουν οι μπάμιες με τα σαλιγκάρια ποια αηδία θα νικήσει;Ελπίζω να τρως τα σαλιγκάρια πατροπαράδοτα, ρουφώντας κάνοντας μεγαλειώδες "σκούρο" κι όχι με meh οδοντογλυφίδες...
Για μένα; Τα σαλιγκάρια! Μπάμιες ούτε στο χιλιόμετρο δεν πλησιάζω!!!Αν μαλώσουν οι μπάμιες με τα σαλιγκάρια ποια αηδία θα νικήσει;![]()
Τους σκίζω!Ελπίζω να τρως τα σαλιγκάρια πατροπαράδοτα, ρουφώντας κάνοντας μεγαλειώδες "σκούρο" κι όχι με meh οδοντογλυφίδες...
Άμα είναι κάντο σωστά. όχι μισές δουλειές.Θα αμαρτήσω το πήρα απόφαση .Και ο άγιος λυγίζει ....
View attachment 216873
Αμαρτία να μην αμαρτήσεις .Θα αμαρτήσω το πήρα απόφαση .Και ο άγιος λυγίζει ....
View attachment 216873