- Μηνύματα
- 14.350
- Reaction score
- 37.088

sorry αλλα τα ρεβυθια σκετα ειναι τροφιμο χαμηλης βιολογικης αξιας. οταν ομως συνδυαστουν με αμυλο πχ ρυζι-πατατα παραγεται υψηλης ποιοτητας πρωτεινη μεσα απο την ενωση των αμινοξεων . δοκιμασε το και θα δεις οτι το γνωστο φουσκωμα θα ειναι πιο ηπιο.sorry ., αλλα τα ρεβυθια νομιζω οτι δεν τρωγονται με ρυζι,ουτε με ριγανη. καλη η προσπαθεια παντως.
Θα το δοκιμάσωΦαγητό που έφτιαχνε προ δεκαετιών η Μικρασιάτισσα γιαγιά μου και πότε πότε το θυμάμαι κι εγώ.
Δεν είναι φακόρυζο. Είναι φακές με κριθαράκι.
View attachment 229119
Άγνωστο. Βλέπεις, η τότε νέα γενιά δεν ασχολείτο με ...συνταγές. Μόνο έτρωγε.Θα το δοκιμάσω
ειχε κανένα τιπ η γιαγιά ;
Τα ίδια, ωραιότατα φασουλάκια με φέτα και γιαούρτι
Και για πρωινό κάνει, και για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Και χωρίς τσιγάρο. Αρκεί να κάνει, έστω λίγο, κρύο. Εδώ σε έκδοση με ψιλοκομμένο λουκάνικο, τρίμμα φέτας και φρέσκοτριμμένο πιπέρι.Όταν ξυπνάω το πρωί, τα βλέπω όλα μαύρα...
θέλω μια κούπα τραχανά και 4 τσιγάρα!
View attachment 229212