- Reaction score
- 15.469
ε δε ν ειμαι δα και αγιος ...Κι εκείνο εκιά αριστερά με την μουστάρδα επάνω ήντα ναι ?

ε δε ν ειμαι δα και αγιος ...Κι εκείνο εκιά αριστερά με την μουστάρδα επάνω ήντα ναι ?
Ωραίο χεράκι ωραία νυχάκια βλέπω.Tortellini al forno από το Pizzaiolo στον Χολαργό (πολύ γευστικό, και vfm ποιοτικό ιταλικό φαγητό)
View attachment 232818
Πίτσα από το Pizza Heat στα Βριλήσσια (βγήκε αρκετά καλή, πολύ καλή ποιότητα, ποσότητα και τιμές)
View attachment 232819
Ωραία φαγητά αλλά ο χώρος είναι μικρός και δεν προσφέρεται για χειμώνα.Tortellini al forno από το Pizzaiolo στον Χολαργό (πολύ γευστικό, και vfm ποιοτικό ιταλικό φαγητό)
View attachment 232818
Λίπος να μην κολλήσουμε κι είμαστε ΟΚ. Για τον κορωνοϊό υπάρχει εμβόλιο.![]()
- R.I.P. ... τόν πήγαινα
Χιούμορ, ο τρόπος που κοιτάει για το εμβόλιο που είπε ο γουίζι.Ασε τους νεκρούς ήσυχους..![]()
Ωραιο θεματακι......- ρεβεγιόν Χριστουγέννων τί προτείνετε σέ φαγητό εκεί έξω. ; ... Fridays + agora , είναι στα στάνταρ
Ναι, είναι λίγο μικρός ο χώρος δυστυχώς. Όπως και σε αρκετά άλλα της περιοχής που έχουν καλό φαγητό αλλά χωλαίνουν από χώρο (είτε ως μέγεθος είτε ως συνολική εικόνα, διακόσμηση, άνεση, κλπ).Ωραία φαγητά αλλά ο χώρος είναι μικρός και δεν προσφέρεται για χειμώνα.
Διάλεξα αφράτη ζύμη γιατί με την λεπτή θέλω 3 πίτσες για να χορτάσω, και επειδή έρχονται αγώνες είπα να φάω μόνο μια πίτσα 6 κομματιών (που τελικά έφαγα 4, αλλά οκΩραίο χεράκι ωραία νυχάκια βλέπω.
Η πίτσα είναι λίγο χοντρή.
Like για το σχόλιο περί νυχιών !Ναι, είναι λίγο μικρός ο χώρος δυστυχώς. Όπως και σε αρκετά άλλα της περιοχής που έχουν καλό φαγητό αλλά χωλαίνουν από χώρο (είτε ως μέγεθος είτε ως συνολική εικόνα, διακόσμηση, άνεση, κλπ).
Διάλεξα αφράτη ζύμη γιατί με την λεπτή θέλω 3 πίτσες για να χορτάσω, και επειδή έρχονται αγώνες είπα να φάω μόνο μια πίτσα 6 κομματιών (που τελικά έφαγα 4, αλλά οκ)
Δεν της λέω το σχόλιο για τα νύχια γιατί θα πηγαίνει ακόμα πιο συχνά και θα λέει "να είδες ? τα εκτιμάνε τουλάχιστον κάποιοι"![]()