bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.471
Ένα ολόκληρο κοτόπουλο, συνοδεία Ρύζι με λαχανικά σε φόρμα

Έλα Παναγία μουΣε πω μια ιστορία Μήτσου, μια μέρα με έχουν καλέσει για μπάρμπεκιου κάτι ζουρλοι, το μενού ήταν έκπληξη, όσες φορές και να ρώτσα τι περιλαμβάνει απάντηση δεν πήρα.
Επίσης προσφέρθκα να κρατάω και εγώ το κάτι της, κάνα λουκάνικο, παϊδάκια πχ. μη πααίνω με άδγεια χέρια, η απάντηση ήταν "μη φέρεις τίποτα, σαν το θκόμας τον εκλεκτό μεζέ δεν συγκρίνεται τίποτα...
Τι να κάνω και εγώ, έβγαλα μια μπουκάλα κρασί και πήγα.
Όταν πήγα λοιπόν συνέχισε η μυστικοπάθεια για το είδος του εκλεκτού μεζέ, τους έγραψα και ιγώ ζπούτσαμ, ήπια τα κρασάκιαμ και χαλάρωσα
Κάποια στιγμή άπ λες χωνεψε η φωτιά και έφτασε η στιγμή να μάθουμε όλοι τι διάβολο ήταν αυτός ο ιδιαίτερος αλλά και εκλεκτός μεζές.
Σπουργίτια, ναι καλά διάβασες, σπουργίτια, τσόνια που τα λέμε και στο χωριόμ.
Είχε πάει ένας χαζός με ένα φλομπερ και είχε στήσει καραούλι σε μια μπορμποτσαλιά (δέντρο) με τις ώρες και χτυπούσε τσόνια.
Μετά ένας άλλος πχιο χαζός τα ξεπουπούλιασε, τα καθάρισε και τα ετοίμασε για ψήσιμο.
Αντιλαμβάνεσε το μέγεθος αλλά και τη ποσότητα του κρέατος?
100~ τσόνια για να φάνε 4 άτομα...
Δεν το χωρούσε το μυαλόμ όλο αυτό το θέαμα, εννοείται πως δεν δοκίμασα, είχα μείνει σχεδόν άφωνος και κοιτούσα πως τα έτρωγαν...![]()
θα ρωτουσα , αλλα μαλλον δε θελω να μαθω τι ειναι ...
Μα για μπριζόλες ;!;! Ούτε καν για μπαμιες![]()
Χαμός σε εστιατόριο με μπουφέ - Τα έσπασαν όλα επειδή... τελείωσαν οι μπριζόλες
Εξαγριωμένοι θαμώνες ενός εστιατορίου στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, τα έσπασαν όλα μόλις συνειδητοποίησαν ότι στον μπουφέ δεν είχε μείνει ούτε μία μπριζόλα.www.enikos.gr
Επειδή χθες είδα σε ξένο κανάλι την είδηση, ο λόγος της φασαρίας δεν ήταν ο πιασάρικος του τίτλου. Δύο πελάτες παράγγειλαν μπριζόλα κι επειδή ο δεύτερος τη ζήτησε rare ετοιμάστηκε πιο γρήγορα από του πρώτου. Ο πρώτος νόμιζε ότι του πήραν τη σειρά και τα έβαλε με τον ψήστη και τον άλλο πελάτη. Σε δευτερόλεπτα είχαν σηκωθεί οι παρέες των διαφωνούντων από τα τραπέζια και ακολούθησε χαμός.![]()
Χαμός σε εστιατόριο με μπουφέ - Τα έσπασαν όλα επειδή... τελείωσαν οι μπριζόλες
Εξαγριωμένοι θαμώνες ενός εστιατορίου στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, τα έσπασαν όλα μόλις συνειδητοποίησαν ότι στον μπουφέ δεν είχε μείνει ούτε μία μπριζόλα.www.enikos.gr
Ηθικό δίδαγμαΕπειδή χθες είδα σε ξένο κανάλι την είδηση, ο λόγος της φασαρίας δεν ήταν ο πιασάρικος του τίτλου. Δύο πελάτες παράγγειλαν μπριζόλα κι επειδή ο δεύτερος τη ζήτησε rare ετοιμάστηκε πιο γρήγορα από του πρώτου. Ο πρώτος νόμιζε ότι του πήραν τη σειρά και τα έβαλε με τον ψήστη και τον άλλο πελάτη. Σε δευτερόλεπτα είχαν σηκωθεί οι παρέες των διαφωνούντων από τα τραπέζια και ακολούθησε χαμός.![]()
Θα έχω φάει και θα έχω γυρίσει σπίτι μέχρι να ψηθεί του ΜελίδηΗθικό δίδαγμα
Δεν πρέπει να βρεθούνε στο ίδιο εστιατόριο ο Μελίδης με τον Dimifoot![]()
Μου είπε ο Κώστας να πάμε πριν ανοίξει, για "γευσιγνωσία", να δώσουμε το στίγμα τι είναι καλό και το όχι, ντομπρα και σταράτα.Ενα τσικ πιο ακριβο απ την Εβορα, πρεπει να παμε, ο Κωστας ειναι ιδιοκτητης παλι κλπ, πολυ δυνατο.
Θα ρθω και γω, να δω αν οι ψήστες ξέρουν να μην ψήνουνΜου είπε ο Κώστας να πάμε πριν ανοίξει, για "γευσιγνωσία", να δώσουμε το στίγμα τι είναι καλό και το όχι, ντομπρα και σταράτα.
Κανόνισε. Είμαι μέσα κάθε μέρα για κάτι τέτοια.![]()
Καθε μέρα?Μου είπε ο Κώστας να πάμε πριν ανοίξει, για "γευσιγνωσία", να δώσουμε το στίγμα τι είναι καλό και το όχι, ντομπρα και σταράτα.
Κανόνισε. Είμαι μέσα κάθε μέρα για κάτι τέτοια.![]()
. . . αστραπιαίαΘα ρθω και γω, να δω αν οι ψήστες ξέρουν να μην ψήνουν . . .