Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.440
Reaction score
54.471
Στο μεταξύ, δεν έχω και απορροφητήρα...
Ως αποτέλεσμα, λαλάει η πυρανίχνευση, αλλά εδώ δεν ανησυχεί κανείς για τέτοιες λεπτομέρειες...

Έπειτα, αν δεν θέλεις να μυρίζεις σαν τηγάνι από ψαροταβέρνα, γδύνεσαι και κλείνεις όλα τα ρούχα στη ντουλάπα...

Άκρως ιδιωτική στιγμή η μαγειρική!!!!:D:D
κλαιω απο τη περιγραφη και το τι τραβας για μια μπουκια φαγητο.....:lol::rofl:
 


Μηνύματα
4.364
Reaction score
4.237
Στο μεταξύ, δεν έχω και απορροφητήρα...
Ως αποτέλεσμα, λαλάει η πυρανίχνευση, αλλά εδώ δεν ανησυχεί κανείς για τέτοιες λεπτομέρειες...

Έπειτα, αν δεν θέλεις να μυρίζεις σαν τηγάνι από ψαροταβέρνα, γδύνεσαι και κλείνεις όλα τα ρούχα στη ντουλάπα...

Άκρως ιδιωτική στιγμή η μαγειρική!!!!:D:D
σε τσακωσαμε...... :biggrin:

 




bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.440
Reaction score
54.471
Μέχρι προχθές μουγκριζε στο λιβάδι.....
Σήμερα θα γίνει ένα ωραιότατο γιουβέτσι!!

View attachment 113076

Έπαθα νίλα, κάποιος μπήκε σπίτι και μου έκλεψε ότι κριθαράκι είχα, έψαξα παντού και δεν βρίσκω τίποτα....:D
Αλλαγή σχεδίων, θα γίνει βραστό και θα το συνοδεύει ρύζι.
 

D

Deleted member 23222

Guest
Ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα,έφτιαξα σήμερα, με πολύ κόπο...

Φάβα από κουκιά.
Είναι το πιο νόστιμο όσπριο, και αν μαγειρευτεί σωστά, ξεπερνάει κάθε κρεατικό με άνεση.
Κουκιά βρήκα Λιβανέζικα , που είναι πολύ νόστιμα , αλλά μικρά σαν φυστίκια, τα τρώνε με τη φλούδα.
Το να ξεφλουδιστούν ένα ένα, δοκιμάζει τα όρια αντοχής μου... αλλά τα κατάφερα!!
Σερβίρεται με έξτρα κρεμμύδι και λάδι...

Μόλις γυρίσω θα το σκίσω...

80265505-6DFB-4717-8BB0-43E72D1FAD85.jpeg
B5A4187D-5ACC-4E99-9BC3-A468859CBABC.jpeg
B9C2DBA1-4B41-4BED-B443-98279FDAD0AA.jpeg
 









Μηνύματα
2.308
Reaction score
2.420
Χταποδι ψητο και μυδια σαγανακι
Το χταποδι ειναι 3,5 κιλα
20181016_113856.jpg

Το γουλιζουμε
20181016_114710.jpg

20181016_115759.jpg

Ενας τροπος για να γινει το χταποδι μαλακο και νοστιμο το τυλιγουμε σε λαδοκολλα και μετα σε αλουμινοχαρτο και το βαζουμε στο φουρνο για 1 ωρα στους 200 C.,και μετα το ψηνουμε για 2 με 3 λεπτα απο καθε πλευρα στα καρβουνα η στο σχαροτηγανο για να παρει χρωμα.Το κοβουμε σε κομματια και βαζουμε λεμονι λαδι και ριγανη .
20181216_101358.jpg

20181216_103600.jpg
 


argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.020
Reaction score
6.880
...........ενας τροπος ειναι να το βαλουμε 2 μερες καταψυξη (οπως ειχε πει ο μαυρος)
και μετα βγαινει με σπασμενες ινες.......
και μαγειορευουμε οπως λες (για αλολους λογους)...'η περιπου ετσι
 

Μηνύματα
2.308
Reaction score
2.420
...........ενας τροπος ειναι να το βαλουμε 2 μερες καταψυξη (οπως ειχε πει ο μαυρος)
και μετα βγαινει με σπασμενες ινες.......
και μαγειορευουμε οπως λες (για αλολους λογους)...'η περιπου ετσι
Δεν νομιζω με 2 μερες στην καταψυξη να μαλακωσει αν δεν το γουλισουμε και δεν το χτυπησουμε τουλαχιστον 100 φορες κατω :D δεν σπανε οι ινες
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Μηνύματα
3.041.134
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος
Top