Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.496
Μπιφτεκάρες ετοιμάζεις;;
Δεν βλέπω λίγο ξερό ψωμί η φρυγανιά, δεν βάζεις καθόλου;
Ναι!
Βάζω στο τέλος αφού το ζυμώσω 2-3 φρυγανιές όσο να τραβήξουν τα πολλά υγρά, μπόλικο μαϊντανό και έχω και ένα μεγάλο μυστικό.
Άμα το βρεις χτύπα το, μισό κουταλάκι του γλυκού σε μισό κιλό κιμά φτάνει.
20191218_163104.jpg

Reaction score
2.803
Καλά ήταν, τι θα φάμε τώρα για βράδυ....?

View attachment 147709 View attachment 147710

Ωραία φαίνονται!

Κάτι πιο ελαφρύ αν θες να κοιμηθείς σαν πουλάκι και να μην στριφογυρίζεις.
Αν πάντως έφαγες μόνο δύο πιάτα τραχανά μπορείς να ξαναφάς άλλα δύο κατά τις 10:00!.. :lol:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.496
Είμαι εγκλωβισμένος σε ένα νησί μακριά από τη κουζίνα μου, το πολιτισμό και απλά πεινάω, περίεργο εεε?
Έχω τηλ. από ένα και μοναδικό delivery που μπορεί να έρθει εδώ που είμαι, έχει μεγάλη ποικιλία αλλά κατά το παρελθόν ότι έχω πάρει ήταν σάπιο. . .
Υπάρχει πρόβλημα, έχω μαζί μου σε ταπερ ένα κομμάτι πίτα, ένα κουλούρι και cream crackers Παπαδοπούλου δλδ. τίποτα!!
Πίσω έχω άγονο βουνό και μπροστά θάλασσα γεμάτη ψάρια , καμία ιδέα για τροφή χωρίς να είναι ψάρια έχουμε?

D

Deleted member 23222

Guest
Είμαι εγκλωβισμένος σε ένα νησί μακριά από τη κουζίνα μου, το πολιτισμό και απλά πεινάω, περίεργο εεε?
Έχω τηλ. από ένα και μοναδικό delivery που μπορεί να έρθει εδώ που είμαι, έχει μεγάλη ποικιλία αλλά κατά το παρελθόν ότι έχω πάρει ήταν σάπιο. . .
Υπάρχει πρόβλημα, έχω μαζί μου σε ταπερ ένα κομμάτι πίτα, ένα κουλούρι και cream crackers Παπαδοπούλου δλδ. τίποτα!!
Πίσω έχω άγονο βουνό και μπροστά θάλασσα γεμάτη ψάρια , καμία ιδέα για τροφή χωρίς να είναι ψάρια έχουμε?
Πατάτες και αυγά.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.071
!Πίσω έχω άγονο βουνό και μπροστά θάλασσα γεμάτη ψάρια , καμία ιδέα για τροφή χωρίς να είναι ψάρια έχουμε?
- όλα είναι θέμα χρόνου ( λογαριθμικά κλιμακούμενης πείνας ) . . . σκουλήκια , μετά τη τρίτη ημέρα οι λοκατζήδες τα τρώνε άνετα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.496
Πατάτες και αυγά.
Πατάτες που θα βρώ?
Άντε τα αυγά άμα πάω στο βουνό να τα βρω από καμία τσινοφωλιά ή μπορεί να ειναι απο τους γλάρους, άντε πες ότι βρήκα και πατάτες που θα τα μαγειρέψω?
Δεν έχω τίποτα...
- όλα είναι θέμα χρόνου ( λογαριθμικά κλιμακούμενης πείνας ) . . . σκουλήκια , μετά τη τρίτη ημέρα οι λοκατζήδες τα τρώνε άνετα
Ευτυχώς αύριο θα είμαι σπίτι και δεν θα πέσω στη ανάγκη να φάω σκουλήκια, σήμερα τι γίνεται?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.676
20191219_142119.jpg

...ευφαρσως αναφερω τροφη κσι σημερα..
... με ενα κουτι μπισκοτα στα νιατα μου ειχα βγαλει και βδομαδα ολοκληρη..

Last edited:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.071
View attachment 147805
...ευφαρσως αναφερω τροφη κσι σημερα..
... με ενα κουτι μπισκοτα στα νιατα μου ειχα βγαλει και βδομαδα ολοκληρη..

- άμα περιμένεις να την ζεστάνεις με τον αναπτήρα . . . :lazy:

D

Deleted member 23222

Guest
Πατάτες που θα βρώ?
Άντε τα αυγά άμα πάω στο βουνό να τα βρω από καμία τσινοφωλιά ή μπορεί να ειναι απο τους γλάρους, άντε πες ότι βρήκα και πατάτες που θα τα μαγειρέψω?
Δεν έχω τίποτα...
Aπό το delivery όλα.
Δεν θα πάθεις τίποτα αν μυρίζουν καλά.

Για αυτό είναι safe.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.496
Aπό το delivery όλα.
Δεν θα πάθεις τίποτα αν μυρίζουν καλά.

Για αυτό είναι safe.
Άκου εδώ μια περίπτωση, το μαγαζί αυτο ότι ψήσει είναι η τελευταία τυποποιημένη ποιότητα που μπορείς να βρεις, έχει μπέργκερ με κατεψυγμένο μπιφτέκι (ξέρεις αυτό το λεπτό άθλιο που με λίγο ζέσταμα γίνεται μπιφτέκι) προτηγανισμενες πατάτες κούφιες...
Γύρο κοτόπουλο κατεψυγμένο που στη διάρκεια του ψησίματος βγάζει αυτό το απαίσιο αφρό και η γεύση αποκτά άλλη διάσταση!
Μέχρι και τα λαχανικά είναι έτοιμα τύπου φρεσκούλης.
Ότι και να κοιτάξεις στο κατάλογο επικρατεί το χάος.
Έχω ρισκάρει κάνα 2-3 φορές και ειδικά ένα κλάμπ σάντουιτς δεν το έτρωγαν ούτε κάτι σκυλιά που έχω εδώ παρέα.

D

Deleted member 23222

Guest
Άκου εδώ μια περίπτωση, το μαγαζί αυτο ότι ψήσει είναι η τελευταία τυποποιημένη ποιότητα που μπορείς να βρεις, έχει μπέργκερ με κατεψυγμένο μπιφτέκι (ξέρεις αυτό το λεπτό άθλιο που με λίγο ζέσταμα γίνεται μπιφτέκι) προτηγανισμενες πατάτες κούφιες...
Γύρο κοτόπουλο κατεψυγμένο που στη διάρκεια του ψησίματος βγάζει αυτό το απαίσιο αφρό και η γεύση αποκτά άλλη διάσταση!
Μέχρι και τα λαχανικά είναι έτοιμα τύπου φρεσκούλης.
Ότι και να κοιτάξεις στο κατάλογο επικρατεί το χάος.
Έχω ρισκάρει κάνα 2-3 φορές και ειδικά ένα κλάμπ σάντουιτς δεν το έτρωγαν ούτε κάτι σκυλιά που έχω εδώ παρέα.
H έσχατη λύση είναι ένας αρραβώνας στα σβέλτα φίλε :p ...γλέντι και φαί τρικούβερτο.

Αρκεί να μην τα πάρουν από τον ντελιβερά γιατί την πάτησες...:D

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.347
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Evaggelos_pnk