Mr Spock
demokratischer - sektor
- Μηνύματα
- 18.456
- Reaction score
- 50.606
πινακας ζωγραφικης !!!
Ευχαριστω!Μου αρέσουν τα πολύχρωμα „πιάτα“!πινακας ζωγραφικης !!!
(διακρινω νουντλς? εξαιρετικη επιλογη με δυσκολια κραταω τα σαλια μου)
Υπάρχει ένα μυστικο με τα ρεβυθια: Τους δίνεις εσυ τη γεύση που σου αρέσει με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις σαν δεύτερη γεύση.Ενώ είμαι παμφάγο, τα ρεβύθια δεν μπορώ να τα φάω με ευχαρίστηση.... Ίσως το πιο άνοστο φαΐ...
. . . δοκίμασέ τα στον φούρνο με δενδρολίβανο αλάτι και πιπέρι , ίσως έτσι σου αρέσουνΕνώ είμαι παμφάγο, τα ρεβύθια δεν μπορώ να τα φάω με ευχαρίστηση.... Ίσως το πιο άνοστο φαΐ...
Σκέτη την κάνεις; Εγώ βάζω λίγο λάδι μέσα στο οποίο έχω λιώσει 3 καυτερές πιπερίτσες από τον κήπο μου και από πάνω βάζω μια φέτα ντομάτα με ελάχιστη ρίγανη.Φετουλα ψητή με ρηγανι κ λαδακι,στη θράκα στο τζάκι,με συνοδεία από κρασάκι
Λεμονάτα, κοκκινιστά, φαλάφελ; Δεν μπορεί να μην σου αρέσουν σε καμία εκδοχή τουςΕνώ είμαι παμφάγο, τα ρεβύθια δεν μπορώ να τα φάω με ευχαρίστηση.... Ίσως το πιο άνοστο φαΐ...
Η μπεθερά μόνο με κριθαράκι τα κάνει....ΑΝΟΣΤΑ σου λέω...Λεμονάτα, κοκκινιστά, φαλάφελ; Δεν μπορεί να μην σου αρέσουν σε καμία εκδοχή τους
Βράσε λίγα ρεβίθια και σουρωσε τα , ζεματισε σπανάκι, στυψε το να φύγουν τα νερά και τσιγαρισε το με λίγο κρεμμύδι, σβηστο με λίγο κρασάκι και μετά όλα μαζί σε ένα ταψί με λίγο χυμό ντομάτας, η φρέσκια τριμμένη αν είναι η εποχή, πρόσθεσε αλάτι, λίγο μαύρο πιπέρι και αρκετό κόκκινο και ψηστα για κανένα 20λεπτο.Η μπεθερά μόνο με κριθαράκι τα κάνει....ΑΝΟΣΤΑ σου λέω...
Όχι, αν είναι μεγάλη ζεμάτισέ την πρώτα, το λεμόνι στο σβήσιμο.- θέλω να τηγανίσω αρνίσια συκωταριά ( θα συνοδευθεί με επίσης τηγανητά μανιτάρια και μπασμάτι ) . . . αλευρώνω ή όχι ( θα ήθελα όχι ) . . . κανένα άλλο tip ?
- ευχαριστώ
Πολλές άγνωστες λέξεις σύντροφε... Να ρίξω κάνα δυο κιλά προβατίνα στη σχάρα καλύτερα?Βράσε λίγα ρεβίθια και σουρωσε τα , ζεματισε σπανάκι, στυψε το να φύγουν τα νερά και τσιγαρισε το με λίγο κρεμμύδι, σβηστο με λίγο κρασάκι και μετά όλα μαζί σε ένα ταψί με λίγο χυμό ντομάτας, η φρέσκια τριμμένη αν είναι η εποχή, πρόσθεσε αλάτι, λίγο μαύρο πιπέρι και αρκετό κόκκινο και ψηστα για κανένα 20λεπτο.
Αν θες λίγη παραπάνω ένταση, βάλε και λίγο κύμινο.
Με ευχαριστείς μέτα.
Αυτά να τα κανονίσεις με τον ντρετμαν, μη με ανακατεύεις εμένα!Πολλές άγνωστες λέξεις σύντροφε... Να ρίξω κάνα δυο κιλά προβατίνα στη σχάρα καλύτερα?