- Μηνύματα
- 27.077
- Reaction score
- 25.012
Αν εννοείς για το πιλάφι , πολύ απλά τσιγαρίζω όπως πάντα το ρύζι με βούτυρο-μινερβίνη , του ρίχνω 3-4 κούπες νερό , και μόλις πάρει σχεδόν βράση , 1,5 κουταλιά κνορ κρεατος , και χαμήλωμα την φωτιά στο 6 από το 9 .Για πε λεπτομέρειες
Οταν βράσει , και έχει ελάχιστο ή καθόλου νερό του πετάω μέσα δύο τρίγωνα Blue cheese , αυτά με το μπλε καπάκι , δεν θυμάμαι όνομα τώρα , αφού τα έχω σπάσει σε κομμάτια και ανακατεύω να πάει παντού .
Το βγάζω από το μάτι να ψιλοκρυώσει και έτοιμο.