Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
15.469
Γιατί ορέ oldy .....
Παπούδα λέγεται ο πουρές από ρεβίθι με καπνιστή πέστροφα λεμονάτη
ηντα να σου πω μρε σπορτ, επαε στο χωριο δε ντα κατεχωμε 'τανα - ολο βρουβες τρωμε και μιαολια κρεας το πασχα
(παντως αμα ειναι παραδοσιακα ετανα και δεν ειναι πραμα γκουρμεδιες (πεστροφα ? φυτρωνουνε πεστροφες στην ελλαδα ?)- παιρνω το λογο μου οπισω και ζητω ταπεινα συγνωμη)
:drinks:
κοιταξτε τι επαθα ο μαυρος σημερης εγινα κι εγω δρακουλας νεαντερνταλ σαν τους αιματοποτες δοκτορες ;)
:roflmao::roflmao::roflmao:
'μοβορε !
:roflmao::roflmao::roflmao:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.582
ναι κυριε WNET ευτηχως ηπια τσιπουρα και δεν καταλαβα και πολλα πραμματα ειναι λεει μοσχαρισια μπριτζολα 5 εκατοστα παχος απ την ζουαζιλανδη απ την αστραλια απ το καμερουν δεν ξερω παντος εγω την εφαγα και με ετρωγε!!!
(παντως αμα ειναι παραδοσιακα ετανα και δεν ειναι πραμα γκουρμεδιες (πεστροφα ? φυτρωνουνε πεστροφες στην ελλαδα ?)
ελα στα Γιαννενα να φαμε οσες θελεις ΟΧΙ ιχθυοτροφειου :drinks:
1624811854581.png
1624811854581.png

Last edited:

Reaction score
15.469
αυτο ειναι κυμας απο βουβαλο καλο ηταν αυτο:drinks:το καταστημα ειναι στο μαντειο της δωδωνης
κατω απ τα πλατανια με θεα το αρχαιο θεατρο;)
ωραια φαινουνται αλλα θωρω εκιανε τα τασακια και τσι τσιγαρουκλες διπλα στο φαϊ και δε μπορω καθολου ... 🤮

Reaction score
29.540

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.740
Σήμερα έχω φοβερό Μπουρανί και τραχανά γλυκό με βραστά αυγά και μπόλικη γραβιέρα!
Φώτο μόνο με pm όποιος θέλει :biggrin: :lolsign:

Στο Μάρκου έχει στείλει ήδη τη φώτο με pm :tongue:

Reaction score
29.540
Είσαι ψεύτης. Τίποτα δεν έχει έρθει. Και ξέρεις πόσο λατρεύω και το μπουρανί και τον τραχανά.
Νηστικός μπορώ να μείνω μέρες , αυτά τα πράματα δεν τα ακουμπάω. :rofl:
Αν έχεις κανά λουκάνικο στείλε το. ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.