bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.713

Ποιο τζαμι? αυτο που προσκυναναι οι μουσουλμανοι?Το τζαμί δεν είναι εμπιστοσύνης !
Είναι σχετικά λεπτό.
ΧΧΧ πολλά!!Λόγο ονομαστικής γιορτής Θεόφιλος γαρ άντε πάλι έξω....τραβάτε με κι ας κλαίωόλα φρέσκα όμως όχι κατεψυγμένα!
View attachment 217548 View attachment 217549 View attachment 217550 View attachment 217551 View attachment 217552
Και το γλυκάκι.....
View attachment 217553
Χρόνια πολλά!Λόγο ονομαστικής γιορτής Θεόφιλος γαρ άντε πάλι έξω....τραβάτε με κι ας κλαίωόλα φρέσκα όμως όχι κατεψυγμένα!
View attachment 217548 View attachment 217549 View attachment 217550 View attachment 217551 View attachment 217552
Και το γλυκάκι.....
View attachment 217553
Σαλιάρες σουβλάκι;
Δεν ξέρω γιατί η φώτο είναι από αλλού, υπάρχει ..."εσωτερικό" θέμα με τις μπάμιες και μπήκε εδώ!!Σαλιάρες σουβλάκι;
Αυτό ομολογώ δεν το έχω ξαναδεί...
Καλές ήταν;
Δικαίως υπάρχει θέμα με τις μπάμιες!Δεν ξέρω γιατί η φώτο είναι από αλλού, υπάρχει ..."εσωτερικό" θέμα με τις μπάμιες και μπήκε εδώ!!
Κανονικά δεν θα έπρεπε γιατί δεν το έφαγα ...όμως θα ήθελα να δοκιμάσω !!
Δεν γίνονται καλές, στεγνώνουν, ακόμα και με ελάχιστο ψήσιμο και η γεύση είναι χάλια.όμως θα ήθελα να δοκιμάσω !!
Να τον ακούτε τον master bamia chef!!!Δεν γίνονται καλές, στεγνώνουν, ακόμα και με ελάχιστο ψήσιμο και η γεύση είναι χάλια.![]()
Αναδεικνύονται τα φυσικά τους χαρακτηριστικά.Δεν γίνονται καλές, στεγνώνουν, ακόμα και με ελάχιστο ψήσιμο και η γεύση είναι χάλια.![]()