- Reaction score
- 90.517
Rogers.Από μπιεντάμπλεγιου.
Rogers.Από μπιεντάμπλεγιου.
Κάτι λάθος κάνετε μήπως; Εδώ πέρα από παιδί την θυμάμαι κοματιασμένη τέρμα σε όλα τα καλά μπουγατσατσίδικα (2 όλα κι όλα). Και είναι παράδοση από τα τούρκικα χρόνια λογικά.Μόνο αν το ζητούσες την έκοβαν κομματάκια.
Είσαι σίγουρα Σαλονικιός;Κάτι λάθος κάνετε μήπως;
Όχι κάθε άλλο. Για Ηράκλειο μιλάω.Είσαι σίγουρα Σαλονικιός;
Θέλω να φτιάξω immersive με Rogers LS3/5aΤα ροτζερς
Και που ξέρετε εκεί από μπουγάτσα; Είναι σαν να λέω πως φτιάχνουμε αντικριστό στην ΚαλαμαριάΌχι κάθε άλλο. Για Ηράκλειο μιλάω.
Έχουμε μαγαζιά 100+ ετών. Δεν γενηθήκαμε χθες κι εμείς.Και που ξέρετε εκεί από μπουγάτσα;
Πιθανόν λοιπον να ευθύνεστε εσείς για την διαφθορά της μπουγάτσας πανελληνίωςΈχουμε μαγαζιά 100+ ετών. Δεν γενηθήκαμε χθες κι εμείς.![]()
Και που ξέρετε εκεί από μπουγάτσα;
Βρε kalitsouni, μπουγάτσα με κιμά έχετε; Με τυρί; Με πίτσα;Έχουμε μαγαζιά 100+ ετών. Δεν γενηθήκαμε χθες κι εμείς.
Εμένα πάλι το 1985 σε κομμάτια μου την σερβίρισαν. Με Milko.Ναι, ακριβώς. Έτσι την πουλούσαν πριν 30 χρόνια. Μόνο αν το ζητούσες την έκοβαν κομματάκια.
Και δεν την έβαζαν σε πακέτο, αλλά σε χαρτί.
Ξαφνικά ξεχάσατε όλοι οι Θεσσαλονικείς, μαζική αμνησία ένα πράγμα.
Που; Σαλονίκη; Θα κατάλαβαν πως είσαι νότιοςΕμένα πάλι το 1985 σε κομμάτια μου την σερβίρισαν.
Χαρτί υγείας;Εμένα πάλι το 1985 σε κομμάτια μου την σερβίρισαν. Με Milko.![]()
![]()
Άσε που κρυώνει γρήγορα. Αν δεν καίει δεν τρώγεται.Αιτούμαι από @n_olympios να μπαίνει spoiler στις κατακρεουργημένες μπουγάτσες. Κάπου πρέπει να θέσουμε κάποια όρια, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία για έμφραγμα
Διόρθωση, ανατολικότεραΠάντως κρίνοντας από το "δαγκάνεις" ο Αρτέμιος έχει καταγωγή δυτικότερα της Θεσσαλονίκης
Ο Κιρκόρ υπάρχει ακόμα αλλά το μαγαζί είναι λίγο σιχαμένο για το γούστο μου. Στα Χανιά έχω φάει καλύτερες μπουγάτσες.Στο Ηράκλειο, στα λιοντάρια, όπου συνάντησα το πρώτο μπουγατσάδικο αποκλειστικά, κιρκορ